Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Днес даже слушах и реклама за Бейби Рок по радиото.
Аз запазих Невеляшка, Мамс енд ми е много хубаво, но за по големи деца, които разбират. Живот и здраве много рожденни дни ще празнуваме и ще редуваме.
Извинявам се за офф топика, но някой правил ли е тематично Hello kitty  РД?

# 241
Аз запазих Невеляшка, Мамс енд ми е много хубаво, но за по големи деца, които разбират.
По-скоро е обратното WinkМамс енд ми е за по-малки деца(пише от 1 до 5г),а Невеляшка е за по-големички.Там дете на 1 година няма какво да прави...Но пък съм виждала и деца на по 6-7г да се размотават Laughing

# 242
Ето и информация от днес за тези, които се интересуват от Невеляшка и Весели Крачета за РД  Peace
В "Невеляшка" е по 4лв на дете за ползване на детския кът за целия РД, по 80ст сервиз ако вкараш торта и може на свободна консумация + плата от 12лв до 30лв горе долу, като цени.
Във "Весели Крачета" е по 5лв детския кът на дете + 10лв ако вкараш торта, може на свободна консумация и работят с пицария Да Винчи до тях + плата.

# 243
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бяхме на РД в Тринити Контраст,хареса ми,доста е голямо и става за по-големи деца.

# 244
  • Варна
Бяхме на РД в Тринити Контраст,хареса ми,доста е голямо и става за по-големи деца.

Може ли повечко инфо къде се намира, какво предлагат и става ли за 10-годишни?  Hug

# 245
  • Варна
В тринити контраст според мен става за 6, максимуум 7 годишни деца. Иначе се намира срещу пикадили парк.

# 246

Може ли повечко инфо къде се намира, какво предлагат и става ли за 10-годишни?  Hug
Сериозно се съмнявам на 10 годишни да им хареса.Ние мислехме там да празнуваме р.ден на малката,но се отказахме.Има само един батут(трамплин),а в съседната стая дървени пъзели,плюшки и тем подобни бебешки радости Laughing Плюс това условията не ни допаднаха Confused

# 247
Здравейте! Чета темата от един час и нищо не намерих за скорошни впечатления от Портокал.... Има ли някой скоро да е бил там. Как е "Пиратското парти"? Искам да е нещо вълнуващо и интересно за децата...  Как се събират родителите там и родител с дете ли каните. За парти на дете на 6 години дали ще се забавляват деца на 3 години.... Иска ми се децата да са на близка възраст... Дали ще е добре да поканя и дете на 11 години... Как правите с приятелите, чиито деца са по-малки?  newsm78

# 248
да, хареса ни, но бяхме на "динозаври"

# 249
Бубка, имаш ли спомен какви бяха условията долу-горе за Тринити? Мислех си тази година за там, рождения ден е декември /стават на 3 год. /, от сега събирам информация, че зимата са ограничени местата за празнуване Simple Smile

# 250
sunshiny,ще ти пиша на лични Peace

# 251
Нашия рд в Акварел мина нормално.От персонала не съм доволна.Аниматорката стоеше седнала и не ги занимаваше.Добре ,че имахме 2 каки на 13.Да ги занимават и пазят.Макар ,че са на 3 4 г.
Не бих повторила там.
В мамс енд ме център бяхме на рд и съм доволна.Аниматорките ги занимаваха и беше приятно и за децата и за родителите.
В Невеляшка също бяхме канени на рд.Аниматорката и идва от вътре да се занимава и играе с децата.

# 252
  • Варна
Вчера празнувахме рд на дъщеря ми във Веселите крачета-супер беше Simple Smile

# 253
И аз да се запиша ,че и моето момченце става на 2 през ноември.
Малко прибързано купих ваучер за Акварел и като ви чета се разочаровах малко.Надявам се да мине добре - за мен е важно да има кой да наглежда малките докато възрастните се черпят и надявам се да не мирише много.
Ще ви следя за още мнения Simple Smile

# 254
  • Варна
 Има ли мами на по-големи дечица? Декември моето момиченце става на 8 г - голяма ми се вижда за детски кътове, но не мога да измисля къде да го направя, ако не е в такъв. За детска дискотека се замислих, но пък ако почнем от сега, то догодина ще трябва на бар да празнува  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт