Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 045
  • 389
  •   1
Отговори
# 375
Нашата количка е синьо-зелено.Цвета не е мръднал след почти 1 год. ползване.
Купихме я точно от този магазин,който показваш,момичетата са много любезни. Simple Smile

# 376
Керина,на този модел регулират ли се дръжките?

# 377
Керина,на този модел регулират ли се дръжките?
Не се регулират,може само да се удължат с около 4 см.

# 378
  • Sofia
 Здравейте, мами. Искам да попитам притежателките на baby design lupo дали някоя е ползвала количката със столче за кола макси кози чрез съответните адаптори и имало ли е някакъв проблем. В магазин слънчице ми казаха, че ги нямат и мисля да ги поръчам от един полски сайт, но малко ме е страх така на сляпо. Simple Smile

# 379
Аз съм много доволна от Еспиро про вектор.Вече две години и 8 месеца и няма счупено.Само цвета избеля от пране и от слънцето.Бих си купила отново същата количка,ако второто ми дете е момче,че тази е в розово и черно-сиво.

# 380
Здравейте, искам да Ви попитам лятна количка Espiro Metro може ли да се сгъва с борда?

# 381
Да, може да се види на видеото, приложено в описанието тук:

https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/letni-kolichki/lyatna-koli … magic-espiro-2015
https://www.youtube.com/watch?time_continue=251&v=B_NKoTds7pY

Някъде на 3 мин и 10 сек

Embarassed Извини ме, това е Magic, не Метро

# 382
Здравейте, искам да Ви попитам лятна количка Espiro Metro може ли да се сгъва с борда?
Не се сгъва борда. Имахме такава количка.  Simple Smile

# 383
Благодаря момичета.  bouquet Намерих един клип според който се сгъва с борда:
https://www.youtube.com/watch?v=nEhDJi03GoQ

# 384
  • София, България
Здравейте на всички и благодаря за хубавата тема!
Доколкото четох коментари тук и другаде из нета, почти няма недоволни от Espiro/Baby design Simple Smile Все пак да ви попитам и вас, имате ли някакви наблюдения върху тази количка: Baby design Husky (моделът е тазгодишен) ? Вчера бяхме в магазина на бул. "Ситняково", консултантката беше много любезна и ни отдели много време. На мен количката ми се стори перфектна, а разликите между нея и наследника на Атлантик (Espiro Next Avenue) са минимални (UV защита, механизма за повдигане на гръбчето, тапицерията). Но ще съм много благодарна, ако някой може да даде отзиви за Husky, дори и по-стария модел. Благодаря!

# 385
Здравейте!
Някои да има отзиви от лятна количка Espiro Sonic ?
това нещо   https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/letni-kolichki/lyatna-koli … sonic-espiro-2017

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 09:27 от ami_

# 386
Здравейте,спряла съм се на ето тази количка https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-next-avenue-espiro-2017 ,но за съжаление няма къде да я видя на живо в близост до нас.Моля за впечатления на тези,които са я ползвали. Благодаря Simple Smile

# 387
Добър ден!
Отначало искам да ми извините за мой развален български Simple Smile
И аз имам количка Espiro Modena 2 in 1.
Аз закупих тази количка през моята приятелка която живее в Полша защото когато гледах тази количка в един варненски детски магазин (но няма да споменавам название на магазин) и те продавали същата количка без помпа и чанта (които влизат в комплекта) и цена в магазин в 2016 година беше 840 лева!!!  Затова реших да поръчам количка с  цял комплект от Полша и на по хубава за мен цена.
За тези 2 години ползвах тази количка може би 3-4 месеца защото останалото време ние бяхме в чужбина и ползвали количка за разходка Espiro Metro, но можах да приценя всички екстри които има количка.
Аз търсих количка да има голям кош за новородено бебе защото нашата дъщеричка беше родена 4150 г . В тази количка е голям кош за новородено (вътрешни  размери 44*75 см) . Аз гледах в магазина  и други модели:Espiro vectra , Espiro Enzo и те имат много по-малък кош за новородено бебе и цени на тези колички за по-низки, но Модена вне конкуренция.
Вътрешни текстилни части 100% памук, лесни за сваляне и пране и има удобен матрак и още една опция която аз намерих много късно когато свалих текстил в коша. Аз през цяло време слагах нехо под главичка на бебе, а кош също има възможност за вдигане на глава!

Лятна седалка има пълно легнало положение  което е много важно ако дете заспи навън и няма възможност да стигна у дома. Поставка за крачета с регулиране във височина. Сенник е много дълбок и няма нужда от  чадър за слънце.

И кош и блок имат покривало за крачето(различни )

Чанта е много удобно и красива и има матрак за преповиване на бебе.
Регулируется дръжка за височина.
Кош е много голям, става и за пазар и за играчки и други неща на бебе.

Спирачка е много плавна и добре държи.

Тази количка е като бъги Simple Smile Сина ми е на 6 години и казва на нея джип , тя толкова лесно върви и мога да я бутам с една ръка.  Гуми се помпят, а в кош има джобче специално за помпа и винаги знаеш къде и помпа. Това е много удобно защото да моля мъжа да на помпи гуми, това означава да губя време. А така и колело на сина мога на помпя с същата помпа. Ние сме живеем в месност където трябва да бутам  нагоре и тази количка тежи близо 10 кг, а Espiro metro някъде 7 кг, но заради големи колела  Espiro Modenа по лесна за бутане.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 12:14 от helya

# 388
Здравейте хора, предстои ми купуване на количка за първо детенце. Разглеждах и четох супер много и се спрях на следните изисквания:
Голям сенник
Лека, маневрена и удобна
Седалка с пълно легнало положение
Може би клоня към помпащи гуми, приемам си съвети.
Положение към родителя и към пътя.
Спрях се на ESPIRO ONLY 2in1, мисля, че отговаря на всичко това. Та ако има някой с нея моля да каже мнение. А ако не препоръчайте друга, може и друга марка. Благодаря!

# 389
Здравейте, в опит да съживя темата.
Имаме една количка Espiro Enzo Evo на 10 години, почти страхотна количка, двете си деца возихме в нея.
За жалост я бях оставил в мазето, но не съм я опаковал. Има валко мухъл по летния кош и ръжда по главите на болтчетата, но зимният кош беше държан на друго място и е перфектен.

Поизмих я, пуснах я да се подарява, но преди някой да я вземе се оказа, че ще ни трябва отново Grinning
Така или иначе имаше няколко неща, които ме дразнеха в нея, та обмислям да взема друга, малко след като я взехме получиха Baby Design Dotty и изглеждаше супер.

Въпросът ми сега е, дали можете да ми препоръчате модел на Baby Design?
Харесах Dotty, Lupo и Husky, като най-актуалният модел май е Husky, поне само той е наличен.
Та можете ли да споделите мнение за споменатите модели, особенно за Husky - https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-husky-baby-design

Общи условия

Активация на акаунт