"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 186.2

• 58 556
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Тази вечер много скучно, няма туити - ретуити. Mr. Green

Хапваме и лягаме, а?!  Thinking

# 631
Неска, душа каква е тази статия където си превеждала малко по нагоре, пак ли е имало подмятания за аферата през февруари?

Нещо ново има ли?
Ради, наминавай по-честичко, де! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Преди дни излезнаха новини, че Чаги е взимал кокаин - това го пишело в доклада, изготвен от Института по Съдебна Медицина и предаден на съдията тези дни. Вчера приятелят на Дениз Уур -Орчун Бенли туитна, че това не е вярно, а и днес мениджърът на Чаги - Ясемин Озбудун го опроверга.

Иначе излезе фрагман, направен специално за ютуб, но няма голяма разлика с първия.

# 632
Неска, Hug винаги когато имам време минавам. Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ох, само си пълнят страниците и спекулации ooooh! Ако е имало следи от кокаин дали досега нямаше всичко да е гръмнало или те от съдебната медицина са чакали старта на филма, за да го оповестят. ooooh! Боже, ужас, те могат да ги съдят, за морална обида и упетняване на имидж в този случай. Със сигурност не е имало в резултатите му индикации за никакви стимуланти

Вани,  Hug

Серенейката, май наистина добре се справя, допада ми поне от това, което видях.

# 633
Ради  Hug Неси, Hug

# 634
  • Пловдив
Добро утро!Успешен четвъртък!

РадиHug

# 635
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

Стели,    bouquet

Близне, Hug Hug Hug

На снимката , която Зори е постнала мн ми хареса Серенай. Peace

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 09:04 от ·٠•Sasy•٠·

# 636
Привет от мен на този хубав светъл празник  bouquet  bouquet  bouquet

и един усмихнат Чачи Simple Smile Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes Simple Smile

Страхотен ден на всички !!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 637
Не минаха ли тези 2-3 дни да пускат вече този фрагман?! Щом изтече снимка с връзването на вратовръзката сигурно в него ще покажа и тази сцена.

Скрит текст:
Аз нещо не признавам тези именни дни, не мога да им хвана крайщата. Сигурно, защото аз нямам и не съм им привърженичка, аз си признавам рожденните! И все пак честито на всички празнуващи!

И най - вече честито на Чаатайките, за нас всеки ден е празник щом видим нашето слънчево и рошаво ашкъмче! I love Cagatay! Mr. Green

# 638
  • в очите на дъщеря си
Честито на всички празнуващи .

Брачед,

Скрит текст:
Скрит текст:
и аз съм така с именните дни въпреки, че имам хич не ги тача.

# 639
# 640
Който не я виждал на нощна светлина сега е момента. Mr. Green

# 641
  • в очите на дъщеря си
Момичета, във Вики са направили канал на "Прилив и отлив". В момента се подготвят екипите за превод. Искам да знам , кой има желанието да превежда за да се сформира екип. Който е бил с нас по времето на АФК знае, че мн добре се справяхме с екипната работа. Моля пишете ми за да знам как да действам от тук нататък. Peace

http://www.viki.com/tv/20955c-medcezir

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 14:47 от ·٠•Sasy•٠·

# 642
Мен ме сложете в резервите, ако имам време веднага ще се включа с каквото мога! Peace

# 643
  • в очите на дъщеря си

# 644
Стели,   bouquet

Чeстито на всички именници!   bouquet

''Несправедливост към Чаатай Улусой!
Тези дни Чаатай Улусой е зает със снимките на ''Прилив и отлив''. Точно тези дни в пресата и в социалната мрежа се правят такива новини. Излезнаха заглавия като ''Излезе наяве, че има кокаин в кръвта на Чаатай Улусой'', ''Шок от Чаатай Улусой - излезе наяве, че е взимал кокаин, ''Въобще, ама въобще не прилича на Чаатай Улусой''. От случая са минали около 7 месеца. Какво разбиране за правене на новини имат, че изкарват, че докладът, изготвен от Инситута по Съдебна Медицина, е стигнал до полицията и съдията?! Търся целта на тази новина. Не виня никой, но в работата има работа. Някой много, ама много завижда на Чаатай Улусой, не иска да бъде успешен, иска да не бъде в настроение.

Един от обещаващите режисьори на бъдещето - Орчун Бенли написа това в акаунта си в Туитър: ''Новината, в която се споменава, че има кокаин в доклада на Чаатай Улусой, изготвен от Института по съдебна медицина, е напълно невярна. Не е етично да се прави неоснователна новина под името ''разузнаване на вестника Ватан''.

Да, тази новина намери място в интернет, в новинарските уеб сайтове зае голямо място. Да има новина, пък какво ще да става. Напишете и толкова. Никой не мисли. Никой не мисли за настроението на тази млада блестяща звезда. Страда от грешката си, затваряйки се месеци наред в къщата на майка си. Вътрешно/духовно плати цената. Едно бедствие е равно на хиляда съвета. И без това Чаатай си взе урока. Превърна се в беглец от пресата, от хората. А сега се снима на сета на новия си сериал ''Прилив и отлив''. Има нужда от настроение, за да усъвършенства играта си.

Това идва на ума на хората. Докторите имат Хипократова клетва. Когато член на Народното събрание ствъпва в служба, качил се на платформата, той се заклева. Това трябва да го има във всяка професия. Няма ли и таква клетва за професията журналист?

В дадения на 27 юли 2012 репортаж, Чаатай Улусой беше споменал: ''Има много хора, които в момента се занимават с мен, от мухата правят слон, пишат много глупави неща и ме нараняват, а не стигат, че наранят мен, но и вредят на хората, които са в моето обкръжение''. Имаме една известна поговорка: ''Дървото, което дава плодове, е замервано с камъни''(значението на поговорката: ако човек е много успешен, информиран или квалифициран, хората ще направят всичко, за да го довършат - ще го критикуват и ще пускат какви ли не слухове за него). И каквото и да направим, ще бъде замервано с камъни. И без това Чаатай беше успешен и ще бъде успешен.

Захвърляйки тези неприятни новини на една страна, искам да спомена за неща, свързани с ''Прилив и отлив''.

''Прилив и отлив'' получи едно голямо БРАВО от консултантите на Уорнър Брос. Посетили сета на ''Прилив и отлив'', консултантите на Уорнър Брос поздравиха продуцентския екип за изборът на актьорският състав и за подбиранията на места. Посочиха, че са харесали особено Чаатай Улусой и Серенай Саръкая. Консултантите на Уорнър Брос, продукцията на ''The O.C.'', определиха сета на ''Прилив и отлив'' като ''един сет от световна класа''. Представителите, които наблегнаха, че много са харесали изборът на актьорския състав и промените в сюжетната линия, също така израха мнението си, според което турската версия на сериала ''The O.C.'' ще получи същото внимание, показано и към оригинала.

Излъченият по Стар Тв тийзър много се хареса и получи голямо внимание. В пресата, във визуалната медия получи много хубави реакции. Говорише се за него в социалната мрежа, беше писано за него в Туитър и т.н.

Тези дни има оживление на сета, където снимат. Може би дори първи епизод е приключен. ''Прилив и отлив'' ще сериал, който ще гръмне като бомба на екрана по Стар Тв в началото на септември и ще донесе много шум.

Чаатай Улусой, ти си сложи памук в ушите, не чувай, не виждай, знаеш какво си направил или какво не си направил. Почитателите ти и зрителите знаят твоите успехи от АФК и очакват същия успех. На добър час, Чаатай Улусой.

Оттук желая лека работа на целия екип на Ай Япъм, на режисьора Али Билгин и на успешните ни сценаристки Едже Йоренч и Мелек Генчолу. Щом имате толкова почитатели и фенове зад себе си, няма да паднете/да се провалите/. Казвам ви ''Вървете/Давайте!''.

С обич, с уважение,

Абдуррахман Балджълар

Туитър: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Фейс: ab.balcilar@hotmail.com

Блог: milliyet.com.tr./cansever

Бележка: забранено е да се взимат откъси от написаното или да се поства без да се посочи източник''

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 16:22 от nesi_

Общи условия

Активация на акаунт