Подсъзнанието може всичко 58 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 80 123
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
rosikosefi
Не се коси. Такива, хора има навсякъде, например при мен в работата има такъв човек, който говори не верни неща, поради, което се промениха много неща за мен, както и отношението на трети човек, но пък това ми показа, колко е зле човекът, който е повярвал или се е вързал на думите или се е поддал. Аз съм с чиста съвест и знам, че съм си вършила работата по-добре от колкото много други хора. И да ти кажа НЕ МИ ПУКА. Това отново беше урок за мен. И естествено затвърдих мнението си за тях. Яд ме е само за едно, но като знам как се случват събитията при мен, май е по - добре да си трая. Дето има една приказка....Седи гледай мача. Винаги нещо се променя или спира, когато е дошъл момента, за да ме предпази от нещо лошо или, за да ми се случи нещо по- добро.
Човек трябва да е много силен в такива моменти Simple Smile

# 586
  • София
rosikosefi, хич да не се връзваш на такива приказки  Sunglasses Ти май така и правиш

Тетида, супер е, че си си открила сърцевината на блокажа, поне за мен това е по-трудната част. Сега остава да го разкараш - тук освен прословутия тес аз много обичам и утвържденията. Пък и е по-лесно да си ги повтаряш по улиците, докато там тес не върви Simple Smile

Аз съм пълно безобразие, как успявам да си натворя все "интересни" неща не ми е ясно.  Crazy Некви непрекъснати сгрешени поръчки получавам. В смисъл нещо като мечтаната яхния, но пресолена, или десерт, но нетърпимо сладък. Или студена бира в горещ ден, която обаче нямам право да пипам. Уф, да си имам метафорите  Mr. Green Поне ми е интересно, както споменах.  Laughing

Стигнах до извода, че ме учат на сила, друго не измислих  Whistling

Така де, да измрънкам и аз, че нещо много позитивно го бях подкарала  Mr. Green
Всъщност няма страшни драми, де. Само се чудя къде да му се невиди бъркам, уж на теория ми е ясно как става.  newsm78 Поне знам, че се получава, макар и с грешка в системата.  Laughing

# 587
Здравейте, искам да ви попитам чували ли сте за книга с името "Абсолютна свобода". Автор е млада българка с псевдоним Мони, но не зная как е подписана самата книга. Попаднах на статия за нея в октомврийския брой на списание Осем и привлече вниманието ми. Интернет не знае нищо за Мони или книгата й, а от статията не се разбира какво е името на жената.
Да не би да е това:
http://2013.justbe.bg/portfolio/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/
Май трябва да се извиниш на чичко Google.  Simple Smile

С голямо удоволствие, но предпочитам да ми даде указания къде се продава и дали я има в нета. Но явно я няма.  Laughing

# 588
Blanka, не знам вие как общувате с Чичото, но с мен е доста разговорлив.  Laughing Ето:
от Българска книга - http://2013.justbe.bg/portfolio/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/
или от сайта на списание "Осем": http://www.spisanie8.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … %D0%B4%D0%B0.html
или от тук:
http://video.balkanatolia.com/c/sl-b/mid-747/p-p/id-58079/absoli … svoboda-mona.html
А това е във Фейса:
https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%B1%D1%81%D0%BE%D0%BB%D1 … 0/125331617629472

# 589
Да, голяма излагация.  Crossing Arms Много благодаря.

# 590
Аз съм тази, която пропуснах да ти благодаря за споделената информация!   bouquet Абонат съм на списанието от 4 години, но всеки нов брой идва при мен с около месец закъснение, така че още не съм изпитала удоволствието от октомврийският. Минало е представянето на книгата в София, предстои във Варна... Благодаря ти, BlankaHug

# 591
Надявам се да я представят и в моя град. Ако някой я прочете преди мен, ще се радвам да сподели  Hug

# 592
Phil
Много мерси за съветите. Аз съм намерила първоизточника, но ми е изключитено трудно да разкарам всички тези страхове. И май няма да успея до като не сменя работата с такава, на която да получавам повече пари. Знам ли... newsm78 . То и аз съм малко мързеливичка  Embarassed  Rolling Eyes когато става въпрос за някакви стриктни изпълнения на ритуали, но ако нещо много се забатачат нещата сядам и ги правя. ТЕС помага, но някакси нямам време да го правя или не намирам......знам ли. Иначе за утвържденията като си вървя редовно са ми в главата.
Абе като цяло съм настроена доста положително настроена и знам и вярвам, че нещата ще се оправят, В МОЯ ПОЛЗА Simple Smile
 А за книгата "Проницателят" мога да кажа, че намирам и себе си в някои от историите. Така ми се иска  някога да срещна този Джоунс...... хихихихих.

# 593
Аз не се връзвам,но ме изуми факта,че е казала,че давам на малкото си дете,което няма три годинки по 200мл бира,една чаша,не знам да се смея ли какво ли.Както и да е.Хора всякакви и откачалки всякакви.Все пак чувствах нужда да го споделя.Приятен ден момичета и много щасливи моменти и изпълнени желания ви пожелавам.

# 594
Интересна тема. Записвам се да ви чета  Peace

# 595
  • в огледалото на живота
Аз пък днес искам да благодаря/тя си знае коя е .... Wink/ за чудесната книга на Вадим Зеланд:''Транссърфинг на реалноста''
В началото ми беше много трудно и хаотично да разбера смисълт ѝ,но сега към края намерих отговори на доста въпроси,които досега смятах за нерешими.....

Благодаря и на всички тук,чета ви... Hug
Позитивна и приятна тема   bouquet
Желая ви усмихнат и спокоен ден!

# 596
Момичета за първи път ще ви помоля за вашата положителна енергия,най вече утре следобяд.Имам да взимам много важни решения.
И искам днес да благодаря на бога,че имам прекрасен съпруг,достатачно умен за да не се върже на глупостите,на въпросната особа за която говорих в предишните постове.Аз знам дори защо го прави,най лошото е,че се е опитала да се намеша и в семейството ми.Това вече трудно ще го игнорирам.Колкото повече неща разбирам всеки ден толкова повече се изумявам.

# 597
Пращам  Flowers Four Leaf Clover и  fingerscrossed
Успех, rosikosefi!

# 598
  • София
rosikosefiHug всичката на света. И не се ядосвай.

# 599
Днес ровейки се тук-там, попаднах на много сладко сайтче:
http://change-life.eu/articles/law/77-da-poiskash-proshka
Има какво да се прочете и научи от него, а пловдивчани са си направо облагодетелствани, защото този център е в града под тепетата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт