Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и други тема 2

• 8 109
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • срещу двата комина :)))
ауууу, как може да се случва такова нещо в Академията  Shocked възмутена съм ..... от три книги чакам Дмитрий и Роуз да се съберат и накрая кво  Mr. Green  Crossing Arms

# 16
  • Гърция
Запис.

# 17
нещо не ми върви обаче... Thinking

# 18
ауууу, как може да се случва такова нещо в Академията  Shocked възмутена съм ..... от три книги чакам Дмитрий и Роуз да се съберат и накрая кво  Mr. Green  Crossing Arms

Прочети и последната книга, тогава ще си промениш мнението.
Някой има ли мнение за продължението. Чудя си дали си заслужава парите?

# 19
  • срещу двата комина :)))

Прочети и последната книга, тогава ще си промениш мнението.
Някой има ли мнение за продължението. Чудя си дали си заслужава парите?

прочетох, прочетох  Heart Eyes вече започнах да сънувам Данила, идеален Дмитрий ми е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 20
Едната - Blue Bloods не съм я чела.
Акадеимята - обожавам я!Димка,Крис,Ейдриън,Еди  Heart Eyes
Домът на нощта - поредицата с която станах книгоман и която вече не харесвам защото...ами мисля,че стана боза.

Други вампирски които бих препоръчала:

Братството на черния кинжал /16+ бих казала/
Вампирите от Морганвил /до 2020 може и да издадат 4-та/
Ууу и Здрач,ама как го пропуснах!Да,допада ми и да - бих го прочела пак,а помня какъв инат бях "Нее..аз здрач не харесвам,Здрач няма да чета!"  Mr. Green
Нощем свят - хубавка е първата /само нея съм чела,но имам и другите...ама не съм стигнала до тях все още/ в 1-та има вампирчета.
На "Дневниците на вампира' съм чела само 1-та.
Какво още...хм Аз,Вещицата и продължението и Нощна сянка,но то не е за всеки..смисъл има много исторически факти да кажем които на някои хора няма да са им интересни.

И честно за да се сетя още трябва да отида в другата стая и да си огледам книгите...,но сигурно има и още.  Grinning

# 21
Здравейте!
Аз съм прочела 7-8 книги от Училище за вампири (House of Night). Това са от първите ми книги за вампири.
Академия за вампири не съм прочела, но прочетох продължението им Кръвни връзки, доста интересни са, а и Ейдриън ми е любимец. Скоро ще прочета и Академия за вампири.
В момента съм на Братството на черния кинжал на 7 книга. Препоръчвам поредицата.
Също и Вампирите от Морганвил се оказа доста интересна.
Ще следя темата! Simple Smile

# 22
  • Buffyworld
Момчета  Hug,  някой знае ли дали вече е излязла екранизацията на книгата "Паднали Ангели " ? Четох на този линк, че книгите ще ги правят на филм. Тоест, цялата поредица, мисля , че са шест книги ще ги екранизират като филм, а не сериал. Момичето, което ще играе Лус го помислих в първия момент за Нина Добрев.

http://twifun-bg.com/?cat=11064

# 23
Олеле, от тази боза "Blue bloods" толкова много книги ли са написани  Sick

Домът на нощта - поредицата с която станах книгоман и която вече не харесвам защото...ами мисля,че стана боза.
Въобще не се е променило качеството, просто ти си пораснала и вече имаш по-сериозни критерии за литературата. Най-вероятно си чела повече книги е вече не е толкова лесно да те впечатлят  Wink
Ако не се лъжа, последно четох осма, не съм виждала по-нататък да са излизали на български и мисля, че Софт Прес са се отказали да ги издават нататък.

# 24
  • Разпиляна във въображението
Момчета  Hug,  някой знае ли дали вече е излязла екранизацията на книгата "Паднали Ангели " ? Четох на този линк, че книгите ще ги правят на филм. Тоест, цялата поредица, мисля , че са шест книги ще ги екранизират като филм, а не сериал. Момичето, което ще играе Лус го помислих в първия момент за Нина Добрев.

Не е излязла още. Има снимка само на актьорите.

# 25
  • Buffyworld

Не е излязла още. Има снимка само на актьорите.

Мерси  Hug Изчетох първа книга и не се впечатлих особено. Но може пък филмът да е  хубав.

# 26
  • Разпиляна във въображението
Като прочела с мъка всичките книги моето мнение е, че не си заслужават времето. Намери нещо по-интересно.

# 27
Blue Bloods въобще не успя да ме грабне. Някак си успях да пребутам първата книга, но повече не се и опитах. Твърде много ми напомня на сапунена опера с вампири.
Академия за вампири ми е наред за четене. Чувам само хубави отзиви за нея и нямам търпение да я видя.
Домът на нощта я напънах почти цялата серия, без последната книга. Изчетох. Честно казано, в началото беше чудесна. Но после... авторката прекали. Понякога достатъчно е достатъчно. Твърде много книги изкара и развлече историята като зелен сопол. Напомня ми страшно много на Анита Блейк: Ловец на вампири. И там някак си авторката просто не си знаеше мярката. Понякога просто трябва да спреш. Да дадеш на феновете задоволителен край и да спреш.
Поредица, която бих препоръчала е The Valerie Dearborne - #1 Love is Darkness, #2 Love is Mortal, #3 Love is Fear. За тези, които са чели Анита Блейк, Лукас ще е просто неустоим. И краят е задоволително добър. Много добър.
Нова вампирска поредица в Амазон видях.  Dominion се казва. Звучеше много обещаващо. Двама братя близнаци, превърнати във вампири. Единият- рицар, другият - свещенник. Самата идея за вампир-свещенник ми беше интересна. Обаче книгата не си заслужава дори и минута изгубено време. Героите са невероятно плоски. А книгата е сглобена от някаква част Здрач, някаква част 50 нюанса и малка част авторка идея. Огромно разочарование.

# 28
  • world wide
Ауууу любима тема!записвам се и аз да следя... Това е любимият ми жанр..Тъкмо приключих с Танц с дявола...И се чудя сега коя да захвана...

# 29
Здравейте, приемате ли нови членове в групата? newsm78
Аз скоро открих книгите с такава тематика, никога досега не съм си мислила ,че ще ми харесат, но се пристрастих  Crazy
Чела съм поредиците Братството на черния кинжал ( ах, любими са ми Зейдист и Вишъс  Heart Eyes), Нощни ловци ( след четвъртата ги четох на английски и Зарек си остава номер 1) ,страшно много ми харесаха, Здрач ( естествено) и започнах поредицата Реликвите на смъртните ,но съм още в началото и не мога да дам мнение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт