На море в Гърция 2013 - X

• 63 728
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
  • София
В такъв случай: ние с мъжа ми сме решили да си прекараме старините на Корфу, ама цените на имотите са ни кисели засега, дано да паднат  Laughing

# 766
С тия прииждащи руснаци - надали...
Ориентирай се към място, неналазено от руснаци и англичани, това е моят скромен извод по отношение на Гърция, а и не само Grinning

# 767
  • София
Пелион? Но там зимъска ще е тежко с транспортирането за сваляне на високо кръвно до близката медицинска служба ...

# 768
  • някъде ... тук ...
все надалеч ли се оглеждате?
я и без това около Кавала си стана българско - хем нашенските дядовци ще са по-близо  Crazy

# 769
  • София
Пък и модераторът нали се точи за розовата къща -  ще си трае...

Ето така тръгват легендите за двойните стандарти ....  Joy Joy Joy

# 770
  • София
Мъжът ми е решил да си купува къща на Амулиани като се пенсионира, че му било близо и до Атон. И аз не се дърпам да отида там, даже и доста преди пенсия. Надявам се да говори сериозно. Пък като обиколим още малко може да се преориентира.

# 771
Плевнелиев имал на Амулиани, твърдят слуховете. Ще се омешате и вие с властта Grinning

# 772
Плевнелиев имал на Амулиани, твърдят слуховете. Ще се омешате и вие с властта Grinning
Мне,  близо до Уранополи е:

http://kliuki.bg/283665/vij-prikazniya-zamak-na-plevneliev-v-garciya-snimki/

http://www.vestnikataka.bg/2012/02/%D0%B2-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0% … B0-%D0%B0-%D0%B7/

# 773
Мне, не бих се доверила на източник, който нарича Халкидики "остров" Grinning Все едно де, пак с Дечи ще си гледат в прозорците, ма през залива.

# 774
  • София
Aз доколкото знам на Плевнелиев е някъде на континента срещу Амулиани, някаква огромна къща с немскоговорящ обслужващ персонал...Ние малко се бяхме поомешали с него преди да стане президент - голямото дете ходи едно лято с неговите все още 2 деца на детска градина.

# 775
Параход те журналистите (някои де) са си  Sick

Но снимките са автентични и са от хълмовете на 2 км. от Уранополи.  Peace

# 776
  • София
Пък знае ли човек, Плевнелиев може да ни отстъпи замъка си за старчески дом   Mr. Green
Гледам място ще има за всички ни.

Както сте я подкарали не мога да си свърша ддс-тата.   Hug

# 777
Мисля, че спам-ентусиазмът позамря, затова да преминем по същество.
НОВАТА ТЕМА - №11 за тази година!

Доста различна и обогатена, с първи безплатен урок по езика (приемам рушвети и подаръци Simple Smile), надявам се да ви хареса.

Теди изби де що има риба в Атонския залив с последния коментар, но наистина трябва и да се поработи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт