Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
-
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
-
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
Има много добри приложения на български, но за да ги намерите, можете да се консултирате с други потребители или да потърсите информация в интернет. Обикновено тези приложения могат да бъдат намерени в специализирани магазини за приложения или през уебсайтове, които предлагат съдържание на български.
-
Какви са мненията за детските колички във форума?
-
Какви са препоръките за избор на детска количка във форума?
. Моите колежки никоя не успя да кърми... или бебето не искало да суче, или хванало алергия, или пък кърмата спряла. За имплантите съжалявам, но не знам дали оказват някакво влияние.
Габи ми се роди 1-ят ден на 9-ия мес. и нямаше този смукателен рефлекс. Кърмила съм го и на един час , докато намеря електрическа помпа , че на ръка става бавно и много ме боляха ръцете. А, колко се отслабва с кърменето ...не е истина просто. За нула време си връщаш старите кг.
Трябва да хвърлям по едно око аз на 1 стр..
Лека вечер и сладки сънища
, В интерес на истината доктора каза че по всички показатели отговаряме на седмицата в която сме,аз се шегувам от прегледа че цяла кокошчица си имам в корема,така че е нормално да ги усещаме вече сериозно.