Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 171
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
От август миналата година чакам да си получа светеща лампа костенурка или парите за нея. След безкрайно връщане на вечно неработещи играчки така и не получих това за което платих, нито пари. Безкрайно съм възмутена! НЕ СИ КУПУВАЙТЕ!

# 721
  • Плевен
Моите пък получиха от Дядо Коледа този говорещия Том и вкъщи голяма игра пада с него и голям смях. Като го получих ми се стори доста ненадежден, но се оказа много забавен.

# 722
  • София
Днес бях разочарована от Go pasta (не помня новото име). Специално потърсих информация в интернет и видях, че работят в неделя. На вратата пишеше същото, но заведението не работеше.  Sad Останахме си с разкарването.

# 723
  • София
Днес бях разочарована от Go pasta (не помня новото име). Специално потърсих информация в интернет и видях, че работят в неделя. На вратата пишеше същото, но заведението не работеше.  Sad Останахме си с разкарването.
Таня, пиши на сайта. Нали има някаква форма за впечатления.
Иначе аз вчера взех паста от там. Видя ни се по-вкусна от предните ваучери.

# 724
  • София
Иначе аз вчера взех паста от там. Видя ни се по-вкусна от предните ваучери.

Да, аз взех ваучери за 2 пъти. Миналата седмица ходих с приятелка. И на мен ми се стори по-вкусна от миналата година. Имаше и парченца бекон, а преди беше смлян и само загатнат в соса.

# 725
  • София
Момичета, кой фризьор препоръчвате в салона на Капанов в "Стрелбище"?

# 726
Някой да е ползвал услугите на автомивката при ЕКО на колелото на 4-ти км? http://-spam129-_Avtomivka_-__kompleksno_vanshno_i_vatreshno_izm … ml?afl_camp_id=12

# 727
  • София
От август миналата година чакам да си получа светеща лампа костенурка или парите за нея. След безкрайно връщане на вечно неработещи играчки така и не получих това за което платих, нито пари. Безкрайно съм възмутена! НЕ СИ КУПУВАЙТЕ!
неприятно! Аз имам такава и след 2-3 седмици ползване едно й копче потъна.Обадих се на хората и след много молби и настояване ми я смениха.Разбира се разходите по пращането на старата и връщането на новата бяха за моя сметка. Но не е нищо особено.И не си заслужава парите.
Въобще напоследък ми прави впечатление, че доста от офертите са с нереални цени и не си заслужават парите.
За сега съм най-добона от класически масаж в едно студио в Гео Милев за 16.00 лв.Девойката наистина се старае независимо, че й плащат минимални пари от ваучера...

# 728
  • София
Някой да е ползвал услугите на автомивката при ЕКО на колелото на 4-ти км? http://-spam129-_Avtomivka_-__kompleksno_vanshno_i_vatreshno_izm … ml?afl_camp_id=12

Да, макар и не напоследък, а преди 4-5 месеца. Доволна съм

# 729
  • София

И мъжът ми беше доволен, но също беше отдавна - може година, че и повече да има.

# 730
  • София

И мъжът ми беше доволен, но също беше отдавна - може година, че и повече да има.

Ние сме ги ползвали веднъж - въобще не съм доволна. Много грубо отношение на този, който изми колата. Тръгнах си с адски неприятно чувство и с мисълта, че повече няма да стъпя там.
И тогава към офертата имаше и бонус течност за чистачки, но не ни я дадоха.

# 731
Благодаря ви, bubchen, Тaня67, Onna-bugeisha. Ще си потърся друга оферта в Младост или Мусагеница, че имам да мия 2 коли и без ваучер излиза скъпичко  Hug

# 732
Момичета, как беше положението с  тортите? Не съм чела последните страници, спрели сме се на тортите на Лагуна. Понеже ще ми трябват 3 торти, не съм готова за фалове Simple Smile Преди време имаше коментари за течни кремове и т.н. Някой вземал ли е скоро? Вкус, големина, доволни ли останахте?

# 733
Аз взех миналата седмица петифури от Лагуна. Доволна съм. Дойдоха ми по-сладки за вкуса ми, но другите не се оплакаха. Така че явно проблемът е в мен.

# 734
  • софия
Най-накрая дойде време за
нова тема

Общи условия

Активация на акаунт