Мислите ли, вече за Коледните подаръци?

• 95 868
  • 1 779
  •   1
Отговори
# 75
Да питам майките на по- големи деца, дайте идея за подарък за 8 год. момиче. Представа си нямам какво ги вълнува на тази възраст.

# 76
Не мисля особено, но за колко ще се изнижат два месеца. От миналата година бях харесала едни конструктори - замъци/вили/къщи, за които тогава беше малка. Имаме такива по-бебешки с малко елементи и още си играе много с тях. Та нещо такова си мисля, но вече по-сложно. Пък да видим и какво ще ми донесе от ДГ като идея. Макар че с куклата, която си пожела м.г. в яслата, почти не е играла. Ще черпя и от вашите идеи.

# 77
  • Варна
 Вече поръчах първият подарък на щерката Simple Smile Ще стане на 8 г, 12 дни преди Коледа, но все още много играе с кукли. Този път си хареса тази http://www.aliexpress.com/item/13-Inches-Fashion-High-Quality-BJ … st/758264975.html . За баткото за момента си мисля за едно голямо джаги, а от едните баба и дядо голям статив. Трябва да измисля обаче от другите баба и дядо и от прабаба. Вече е на почти 11г и ми става все по-трудно. Ще следя за идеи Simple Smile Пък и за малката ще трябва да го мисля, но там са по 2, че както казах има и РД малко преди това

# 78
Винаги започвам с купуването на подаръците още от септември. Има много неща, които трябва да взема, за много хора и така се справям финансово. Не мога да си позволя да купя подаръците в края на годината. В такъв случай направо ще фалирам. Колкото по-рано, толкова по-добре.

# 79
Аз днес набелязах подаръците за сестра ми и родителите ми.

Ако някой се интересува
Скрит текст:

# 80
Как съм ви изпуснала  Flutter Angel_Dust благодаря   bouquet

# 81
  • На брега на реката
Гледам, че Хиполенд са пуснали сериозни намаления и обмислям да взема от сега по нещо на племенника и щерката. На пръв поглед фабриката за ПАста ми допадна за малката, а за момъка БейБлейд, каквото и да е.  Joy Знам само, че ги харесва  ooooh!
Ето го и каталога

# 82
Големият юнак мисли за тях още от август. Вече е избрал и за себе си, и за братчето си.  Grinning

Елена Ди, като гледам класа на сина ми, интересуват се от телефони, таблети, електронни игри.

# 83
и аз тука,че ми е много трудно да избера от името на всички баби и лели  Whistling

# 84
  • при палмите и алигаторите,FL
Да питам майките на по- големи деца, дайте идея за подарък за 8 год. момиче. Представа си нямам какво ги вълнува на тази възраст.
Голямата е на 7 и половина, в магазините все на Monster high налита ,  а в училище и в следучилищната програама са луднали по това, само се разнасят ластици и се плетат гривни и гердани  Wink

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 06:02 от nandi

# 85
Благодаря ви, определено имах нужда от насока.
  bouquet

# 86
Не, абсурдно ми е да мисля от септември за коледни подаръци.
И аз така, че и за октомври също. Обаче ни предстоят др празници, ще черпя идеи от вас Hug.

# 87
Да се запиша да ви следя за идеи,че и аз вече мисля за подаръците Grinning

# 88
И някой някъде, ако засече черно бебе/разбирай кукла-негърче/,нека да сподели.
Със или без екстри!
"Дядо Коледа носи ми  newsm78 черно бебе".
Това се повтаря всеки ден!

# 89
  • София
Никакъв проблем няма да има да намерите кукла бебе негърче Simple Smile потърси по по-големите магазини...може би е хубаво да пишеш ориентировъчно каква сума би дала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт