Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 230

• 41 419
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Да е честит рождения ден на Енгин Акюрек!   ura

Цитат
Цял Истанбул празнува.

Присъединявам се към цял Истанбул.  Wink Може да се каже и цяла Турция. Съвпадението с Байрама е случайно.  Grinning

Много ме забавлява появата на приятелката на приятелката на Енгин. Пардон! Май беше бившата приятелка. Понеже и аз като M-r D си дадох труда да прочета по-старите теми от моето включване това знаменателно появяване ми припомни едно друго на една лична позната на Енгин и Берен.  Wink

пп- Някакви лични снимки  на бившата приятелка на Енгин с Енгин биха направили истински фурор в темата. Стига приятелката на бившата приятелка да има доброто желание.  Thinking

# 436
  • Пловдив

Радост... и красота. Хубавото ни момче.

# 437
Да е честит рождения ден на Енгин Акюрек!   ura

Цитат
Цял Истанбул празнува.

Присъединявам се към цял Истанбул.  Wink Може да се каже и цяла Турция. Съвпадението с Байрама е случайно.  Grinning

Много ме забавлява появата на приятелката на приятелката на Енгин. Пардон! Май беше бившата приятелка. Понеже и аз като M-r D си дадох труда да прочета по-старите теми от моето включване това знаменателно появяване ми припомни едно друго на една лична позната на Енгин и Берен.  Wink

Вие, госпожо, изглежда сте се вманиачили да следите моите постове. Няма лошо.

Скрит текст:
Но поне, когато ги четете, мислете. Колажът е направен така, сякаш цял Истанбул празнува. Което е мило и забавно. За мен поне.

На оригиналната снимка, или на колаж, Енгин изглежда прекрасно в навечерието на рождения си ден и аз му се радвам! Да ни е жив и здрав!

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 12:18 от marytza

# 438
  • София
Колкото и абсурдни да са писанията на приятелката на бившата приятелка на Енгин, толкова и тези, че Енгин е гей.  Не може да се определя нещо като сексуална ориентация при това категорично  Shockedсамо на база лични усещания, тоест  на кой какво му се видяло  ooooh! Много несериозна история и вече банална.

Харесвам актьора  Heart Eyes, много  е добър и му пожелавам успех в личен и професионален план.   bouquet

# 439

Прииска ми се да видя тези снимки една до друга заради настроението, което улавям в тях.  Hug

# 440

Още един колаж с любими кадри на любими герои на любимия актьор. Simple Smile) С много любов - Честит рожден ден, Енгин!  Hug

# 441
  • Пловдив

Ето един поздрав от Engin Akyürek ( Black Olive )

# 442

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всеки ден с усмивка озарена,
 във форума на BG-Mamma с надежда влизам,
за Енгин да прочета и с приятелки да споделя
любовта ни голяма.
Ти, който ни сплотяваш и деня ни озаряваш
ту като Кадир или Керим,
ти си идол наш любим.
Дали ще си Низипли или Мустафа,
изпълваш моята душа.
Погледна ли те пак засмян,
аз знам,
вечно жив поддържаш моят блян.
Енгин, Енгин,
с пожелания най – сърдечни,
от твоите фенове вечни.

Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart 

# 443

Сръбкините ни представят колаж в стил "агент 007". Simple Smile) Хареса ми, споделям.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 13:23 от marytza

# 444
http://www.dailymotion.com/video/xydnup_bbo-trilogia-de-pasion-parte-3-corazon-loco-mustafa-bulut_shortfilms#.UWAdLTf7A0U[/video]
Много добър клип от Джейн,на фона на прекрасна музика.Поздравявам с него всички добронамерени ,пишещи и творящи момичета в този специален за нас и Енгин ден.Почувствах се прекрасно,когато отворих темата и видях новата снимка и Енгин ме погледна с чистия си и топъл поглед.Дано денят ни да става все по-интересен.

# 445
Честит Рожден Ден, Енгин!

# 446

Много обичам топлите цветове. Колаж с поздрав от пакистанките... разкош. Simple Smile
Сега се зачетох... явно тяхната телевизия Urdu1 е направила своя официална страница на Енгин, на която почитателките могат да постнат своите поздрави. Мило.  Hug

Скрит текст:
Happy birthday Engin!
Requesting All fans to wish Engin on official page of Urdu1

# 447
  • Sofia
На Енгин за рождения ден
от мен
десетима от темата ще избаБАНя
вместо съботната  баня.

Претенциите на едни и наглостта на други,
не ще им сторят никак добри услуги.

# 448
  • Пловдив

Момичета, направих един колаж с Енгин - със снимки от трите му награди. Дано ви хареса.

# 449

Джейн и Тали не спират да ни радват с красиви кадри.

Голям бой яде Керим, но пък каква награда получи на сутринта!... Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 13:52 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт