ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 471
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Здравей Фрея, надявам се да наминеш от тук.  Heart Eyes

Онази вечер сънувах, че съм бременна. Видях теста, чудих се да кажа ли на дъщеря ми.
Беше светло навсякъде...

# 496
Фрея чакаме те  Hug

Сънувам аз че съм на летище с приятелка която сега живее в Турция
но ние бяхме приятелки от училище, тя беше с розова детска количка, има 2 момичета
дечица, седяхме на дървена пейка в голямо помещение, а нейната количка
изглеждаше някак на 2 етажа , и огромна  Rolling Eyes

С друго момиче - моя приятелка, аз съм и на гости у тях. Изведнъж звъни нейния телефон,
беше майка й , и смътно помня че тя и каза че ще излриза и после ще учи  Rolling Eyes
Даже вървях по някакъв коридор малък между 2 стаи...  Rolling Eyes

# 497
Здравейте момичета Hug
Ако може някои да помага:)От няколко дни сънувам странни сънища,но снощи вече се уплаших.Сънувах,че съм бременна и термина ми наближава,бях сама в една стая родих дете което беше още в плацентата и аз я махнах,а детето изплака,сигурна бях,че е момиче въпреки,че не погледнах пола.След това пак имах "напъни"(странно съвсем ясно ги усещах)и родих още едно дете което както и първото беше покрито с плацента която отстраних от него,но то не изплака.Правих му изкуствено дишане и масаж на сърчицето,но знаех,че е мъртво(за него знаех,че е момче).
Събудих се в ужасно състояние.

# 498
Здравей Фрея,снощи сънувах изцяло промяна в живота ми.Бях на нова работа в ново жилище,и се събудих с усещането,че трябва да променя нещо в живота си(преди да си спомня съня).

# 499
Здравей Ферия,отдавна не бях сънувала.Снощи сънувах,че леля ми е на гости (много отдавна не съм я чувала) ,каза ми ,че свекър ми е починал (той е добре ).Странно ми е че тя ми го каза,защото са се виждали два пъти.

# 500
хайде и аз да питам

приятеля ми сънува ,че си е купил 89 калибър макаров и ,че крие мунициите за пистолета от мен .. а предната вечер аз сънувах ,че вземам неговата въздушна пушка и май стрелях с нея

дали има връзка между сънищата ?

# 501
Аз съм на тема "ВЛАКОВЕ" тия дни :
Преди няколко дена сънувах ,че се движа из вагоните на стар влак и свекърва ми беше там .Сякаш я избягвах и за това сменях вагоните .После с нея държахме за ръка : тя - племенника ми , а аз - сина ми .Вървяхме по плажна ивица до сами водата и си говорехме за това ,че преди като сме вървели сме оставяли стъпки в пясъка , а сега - не .Сякаш се бяхме върнали в миналото и нещата са по-опрости от бъдещето .Странно е .Останах с мисълта ( при събуждане ) ,че лятото тя ще гледа племенника ми , а аз сина си.( Той ще е първокласник и сега много се чудим кой ще го гледа лятото ) .
Снощи сънувах ,че се качвам на луксозен нов влак , но какво стана после не помня .След това друг сън започнах :
Купувах си билет от гише на жп гара.На човека пред мен като му принтираха билета , такива блъскащи звуци се чуваха от принтера ,че се чудех как издържа на този шум касиерката .Много дълъг му беше билета , необичайно много - формат А4 направо.Като дойде моят ред , попитах " Вредни плащат ли ви ? Как издържате на тоя шум? " Жената ми отговори ,че е свикнала .Пита ме някакви лични данни .Тъкмо се приготвих за голямото блъскане на принтера и ... моят билет се отпечата безшумно и бързо .Беше мъничък - стандартна големина за жп билет .И още нещо , едни от въпросите на касиерката като ми попълваше данните за билета бяха :
 - За къде ще пътувате ?
 - За Монтана .( бълг.град )
 -  Там сте приета ли ? ( за учене в университет - подразбирах от разговора )
 -  Не , там съм родена и имам роднини .Отивам да ги видя .
След това се чудех как ще се оправя с прикачването , със смяната на влака ... Дали ще се справя изобщо.Но си казах ,че кондукторите сигурно ще ме информират .После излязох от сградата и започнах да си търся коловоза и влака , защото билета си го купих точно 4 минути преди заминаване на влака .Бях на перон 7 , а трябваше да отида на 1.Коловозът и номерът на влака не ги помня вече , въпреки че на сън ги търсих точно по номера  .Помня обаче,че се взирах в билета да ги прочета , но не ги виждах хубаво - сякаш зрението ми не беше добро , и карах на интуиция .

# 502
Ще се включа и аз с питане за един сън от онзи ден.

Сънувам, че съм в къщата на село с нашите. Аз съм сама в стаята, виждам че има мишка, и извиквам баща ми да дойде и да я хване. Но не знайно как, аз я хващам с ръце и тя ме ухапа, аз извиках от болката и баща ми влзезе. След това ми се губи какво се случва, май съня свърши дотам...

# 503
Здравейте, ще се вкюча и аз с питане за един сън .
Сънувах че съм на кафе на площад, май в Тоскана. И както си седях от някъде взе да идва много вода, която бързо се покачваше, все едно река прелива. Аз си седя на мястото и не се притеснявам и водата вместо да ме залее, аз се нося някак над нея в безтегловност като се държа само за някакъв кол, за да седя на едно място. Обаче тя много бързо се покачваше и наоколо стана като потоп. Водата беше синя като в море, не беше мръсна и наоколо беше много слънчево, ако това има значение. И тъкмо щеше да ме настигне и да се намокря и се събудих.

# 504
Dados, първият сън с екскурзията и фонтана, според мен означава буквално кривване от пътя, търсене на други възможности, варианти. Другия не мисля,че има конкретно значение. При теб има едно повтаряне на сънищата,но не по такъв начин,че да се повтаря един и същи сън, неразбирайки значението му,а по друг начин, при който цялостните сънища са подобни. Повторение на образи,елементи и идентични сюжети. Обикновено, когато човек прави едно и също - сънува едно и също. Затова и сметнах,че се намираш в някакъв застой или имаш една основна мисъл, която надхвърля останалите и не ти дава мира, оттам и сънищата.
kama4e, според мен означава и то не малко нещо. Бебето може да символизира нещо, което си забелязала, както и в съня, в последния момент, шанс/възможност на косъм уловена от теб,, която положително се развива в твоя полза, бързо и безпроблемно. Като да дадеш шанс на изгубена кауза, която се оказва печеливша и удовлетворяваща.
Bonbonche, болестта насън понякога символизира физическата и/или емоционална болка наяве.
V_Ivanova, първият сън навярно означава,че се опитваш да погледнеш на отношенията ви по обективен рационален начин. Или да не е свързано точно с нея,а някаква друга ситуация, в която трябва да вземеш страна,да отсъдиш правилно. Другият сън на майка ти може би означава,че се чувства предадена в някакво отношение в момента, неоценена, излъгана, пренебрегната.
alina_si , странен сън (този с чашите)... Единственото, което ми идва наум,като асоциация е натрупана работа, нещо което вече не може да се игнорира. Другият сън може да означава реално някаква дилема, въпрос, който си задаваш, затрудняване при вземането на решение за нещо.  Peace
съпружка, сънищата със закъснение обикновено са плод на стрес/напрежение наяве. В случая сънят може да е продиктуван от чужда грешка, която те е засегнала пряко.
bn87, недосегаемост. Както казах на Дадос по-горе, хората сънуват идентични сънища дълго време, когато правят едно и също наяве. Или дадена мисъл взима превес и не ти дава почивка, като фикс идея/мания. В твоя случай за мен символите са много ясни - проблеми, неприятности, трудности, възпрепятстване и всичко това не те достига или по-скоро съумяваш много добре да се справяш в такива ситуации. Също така може да означава,че си наясно с  истински важните неща за теб и трудностите не те плашат."аха, ясно, значи всичко е поправимо."- това изречение показва ясно значението на сънищата ти, според мен, като тук възможното предупреждение би било да не чакаш нещата да се "развалят" за да ги поправяш.
tsveta, дървото обикновено символизира живота,а трите клона биха могли да се явяват като минало,настояще и бъдеще. Сънят,като цяло може да изразява опасение от твоя страна за нещо,което се е случило в миналото, случва се сега и ти не искаш да се случи и в бъдеще. Сухите клони, които уж поправят дървото,а всъщност му вредят може да символизират подобни неща наяве, нещо правено за хубаво се оказва с лоши последици. Изсъхналите клони може да олицетворяват нещо изхабено,изчерпано, непотребно,изкуствено,ненужно. От друга страна щом при счупването клона се е задържал именно на изсъхналото дърво може да означава,че не всичко е такова каквото изглежда и може би точно това,което смяташ за непотребно и ненужно би ти било от полза. Малко противоречиви неща пиша,но и аз не мога да кажа кое от двата варианта се отнася за теб и дали изобщо е така.
*gest*, черното символизира непознатото,неизвестното и несигурното. Усмихването може да се тълкува като усещане за присмех от страна на неприятелите.
beba73, като цяло - любов и добро състояние на духа, приповдигнато настроение. Балонът и летенето може да означава,че вече не се страхуваш да "летиш" да правиш дадено нещо. Сирачето и белите дрехи на монахиня могат да се тълкуват като искреност и желание за хармония /мир. Автобуса и слизането може да се тълкува като желание да повториш дадено изживяване, може би с любим човек/приятели.
_InkA_, странно звучи и тълкуванието, но сънят може да символизира ревност ако изпитваш наяве такава. Друг вариант е рибките да символизират "доза" ядове,досади,клюки, лоши думи.
Mirkam, сънищата ти едва ли са насочени пряко към сина ти, той по-скоро символизира нещо скъпо и безценно за теб, което се страхуваш да изгубиш и/или да изгубиш контрол над него или по принцип в момент от живота ти. Няма страшно, според мен.
allyy, уязвимост, която искаш да избегнеш и прикриеш. Също така някаква емоционална тежест, с която за момента не съумяваш да се справиш. Прегръдката на приятелката ти може да е собственото ти желание за успокоение, "излекуване".
Пепинчето, сънят може да символизира нещо, което няма да се получи според очакванията или по-скоро неприятна изненада. Не е нещо страшно според мен.
ell_ell, ако наяве търсиш някакво решение то сънят е плод на насърчаващото те за действие подсъзнание.
323, не знам какво може да означава освен ненадейна информация, нещо, което не си очаквала да чуеш, както е било и в съня.
ravvenr, може да означава неувереност, която крие,а при теб неувереност, която отричаш. Нужда от защита или готовност за отбраняване на твоето (в какъвто и да е аспект).
Qn-Bibiqn, първият сън навярно е продиктуван от реалната ситуация,за която си мислила. Като прескачането от вагон на вагон може да означава буквално,че искаш да избегнеш нещо и търсиш начин. Също така липсата на стъпки може да означава усещането за липса на нови спомени, рутина и носталгия. Другият с билета е по-важен, според мен. Пътуване, което най-вероятно е символично, вътрешна промяна някаква, която предстои или вече си предприела. Стъпка, която те плаши малко, но като цяло е в положителна насока. Нормалният билет е един вид гаранция за безпроблемно пътуване,а интуицията говори,че имаш вяра в себе си.
little angel, мишката може да олицетворява някакъв проблем, който имаш в момента наяве.
ellias, водата може да символизира някакво предизвикателство или премеждие, някакви твои  притеснения,тревоги.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 23:31 от Анонимен

# 505
Благодаря , Фрея , безценна си .Точно в такива ситуации съм в момента  Simple Smile.

# 506
  • София; Дружбето
Благодаря, Фрея  bouquet

# 507
Благодаря Фрея. Ти си невероятен човек.

# 508
Фрея,благодаря. Hug                                                                                                                                                        Да попитам за още един мой сън.Сънувам ,че съм в метрото и купувам от някакъв магазин последните 2 останали хляба.Но те са доста големи и се налага да ги свия на две за да ги прибера в чантата си.

# 509
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт