ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 474
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • ГО
Freya, точно снощи се случи нещото, което си разтълкувала. Чак не мога да повярвам. 1:1 с реалната ситуация!
Благодаря ти! Страхотна си!

# 481
  • Кьолн
Фрея,много ,много ти благодаря! точно така е! В момента наистина имам нужда от съвет!  bouquet Hug

# 482
Сънувах град през лятото беше, понеже имаше слънце и зеленина , явно бях на
ученически екскурзия защото изведнъж се загубих от моята група
и вървях по голяма улица , по скоро тичах , отстрани видях в далечината фонтан , беше нещо
изригващо нагоре и голяма сграда в кафяво- явно като хотел , а аз виках "Момчета, Момчета" и явно съм търсила някакви момчета който познавах но явно се бях загубила от останалите  Rolling Eyes

# 483
  • ГО
Сънувах, че в една от стаите на къщата ни на село се извършва нещо, като помен, но около мен само непознати. Влязох в стаята със сина си и там беше тъмно и много миришеше на тамян. Изказах съболезнования на един възрастен мъж (който не познавах) и в следващия момент видях, че синът ми гледа към ковчега. Аз не исках да гледам, но заради него погледнах и видях, че в него има бебе. Тъкмо да си тръгваме и виждам, че бебето мърда. Много се зарадвах и веднага помолих да извикат лекар. Навън в двора имаше много хора. Дойде една жена, каза, че е лекарка и започна да преглежда бебето. Дядото на бебето каза, че майката и бащата са нямали сили да дойдат на погребението на бебето си, т.е. няма ги и аз да съм вземела бебето и с лекарката да го караме в болницата. Тръгнахме с един бял пикап към болницата, като през това време бебето ставаше все по-добре и по-добре, започна да ми се усмихва, да гука и растеше с всяка секунда. Докато стигнем до болницата и то беше вече пораснало с няколко месеца. Прегледаха го лекарите и казаха, че си е напълно здраво бебе и аз бях много щастлива, че съм видяла, че бебето е живо и не са го погребали.

Знам, че е дълго, но исках да разкажа всяка подробност. Не знам дали значи нещо, много ще ми е любопитно да разбера.

# 484
Здравейте мили дами Simple Smile

Може ли малко помощ?
Сънувах, че съм болна от гнойна ангина. Отварям си устата и по сливиците ми гной.
Може ли някой да ми каже какво означава това?

Благодаря предварително! Blush

# 485
Здравейте!

Искам и аз малко помощ. Сънувах, че съм свидетелка на убийство, разрязаха лицето на един човек, с който имам много проблеми, познавам я - може да се каже, че е мой враг (макар, че тази дума не ми харесва), просто сме в такива отношения. ooooh!

Другото е сън на майка ми, от 2 нощи подред сънува баща ми да й изневерява с някво младо момиче , при положение, че той е покойник от доста години.  ooooh! #Crazy

# 486
Здравей Фрея.
Тази нощ сънувах, че ставам през нощта до тоалетната и срещам мъжът ми, който всъщност е баща ми, но аз го разбирам по-късно това, дошъл е да спи при нас. Взема си някаква чаша от банята и отива в кухнята. Станали много рано с мъжът ми и си направили кафе. Аз отивам там и гледам много чаши, навсякъде чаши.
Друго не помня.

# 487
Аз пък сънувах, че закъснявам за изпита по испански /DELE/, събуждам се на обяд, защото мъжът ми не е настроил алармата, а изпита е вече наполовина минал. Реших все пак да отида, въпреки че нямаше смисъл...

# 488
Фрея, здравей! Чета темата, но досега не съм писала.
Струва ми се напоследък подсъзнанието ми изпраща знаци, които обаче не успявам да дешифрирам напълно и да си извадя поука...сънищата ми непрекъснато се повтарят. Не точно еднакви сънища, но носещи същото послание. Сънувам почти всяка вечер огромни вълни, които обаче така и не ме заливат/достигат. Все намирам начини как да се измъкна, дори да изглеждат невероятни. Често сънувам кораб, който също се носи по такива огромни вълни, прозрачни са стените му, аз вълните ги виждам, но зная, че няма шанс да ме достигнат и съм спокойна. Преди 2 нощи сънувах, че рисувам. Не просто рисувам, а създавам картина без никакво усилие, ей така само със щриховане. По-късно същата вечер - не зная какво се е случило, но зъбите са ми ужасно криви, един дори липсва. След малко повече вглеждане виждам, че част от този зъб все още е там, макар и счупен и се успокоявам. Казвам си - аха, ясно, значи всичко е поправимо.
До съновници не прибягвам често, обикновено тълкувам сама за себе си според самото чувство, което сънищата ми оставят. Сега обаче съм объркана и не зная какво ми показват и защо като че ли тъпча на едно място.

# 489
  • София; Дружбето
В последно време сънувам странни сънища, които не мога да си разтълкувам и моля за помощ за този, който най-много ме обърка. Значи голямо дърво с 3 ясно изразени разклонения. На всеки клон стои мъж в работни дрехи и към клона, от външната страна, приковава изсъхнал клон от друго дърво. Клонът личи че е сух и е отрязан равно, дебел е, като дънер в долната си част. Та значи и тримата приковават към всеки клон по един зисъхнал клон. Аз ги питам какво правя, с голяма почуда и този на средния клон ми отговаря - подсилваме дървото. Аз казвам - как ще го подсилвате, напротив, така ще го счупите. В този момент средният клон се пропуква и висва леко в страни, задървайки се на прикованото преди малко парче. Събудих се с чувство на потрес от този сън. Ако няой помогне да го разтълкувам ще съм благодарна, защото от няколко седмици ме мъчи да разбера какво значи

# 490
Здравей ,     ______Freya_______ искам да те попитам, всеки път , когато имам проблем или някакви тревоги и притеснения,дори колебания често сънувам , даден човек , не определен, а такъв , който е свързан с ностоящия проблем, че седи обгърнат в тъмнина и в тъмни/черни/ дрехи и ми се усмихва. Какво според теб носи това послание?

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 18:52 от *gest*

# 491
Да попитам и аз за моя сън.Сънувах ,че летя в балон ,но изведнъж се оказа ,че балонът го няма а аз летя увита в одеяло все по -нависоко и все по-нависоко.И имаше с мен още няколко човека.После вървях с едно малко момиченце ,по-скоро изкачвахме някакав баир.Целта беше да заведа детето до някаква детска градина.Когато стигнахме разбрах ,че детето е сираче и там имаше още две момиченца сирачета.Отговорничката ме предупреди ,че трябва постоянно да гледам едното от тях в очите ,защото имало някакви проблеми.Аз пък бях облечена като монахиня,но не в черно ,а в бяло.ПОсле изведнъж се оказах в един автобус и пътувах с други хора нанякъде.Аз се уплаших ,че ще се загубя и помолих шофйора да спре за да мога да се върна.Той спря и ме остави на пътя и с автобуса се върна да намери мястото откъдето бях дошла.И сега най-приятното от съня ми.След като слязох от автобуса до края на съня ми бях в прегръдките на един мъж.Той беше висок и светъл.не само че имаше светли очи и светла коса,но сякаш целият светеше и неговата прегръдка и светлина ме закриляха.Снего се върнах на мястото където исках и заедно се качихме на друг много малък и претъпкан автобус.Той се качи с мен и не ме изостави и въпреки че не ми беше приятно в претъпканият автобус,аз се чувствах добре защото той беше до мен и силно ме прегръщаше.Не знам как разбрах че името му е Жан Пол или че по някакъв начин е свързан с това име.Така че се събудих с много приятни усещания,че съм закриляна и обичана.

# 492
Здравейте!

Сънувах много странен сън...и малко глупав.
Един мъж ми дава кофа с вода с малки живи рибки вътре в нея. Аз ги ловях с ръце и ги ядях.
Наистина много смешно звучи, но.....психика.

# 493
  • Пловдив
Здравейте Hug
Ако може някой да разтълкува мои наскорошни сънища...
По принцип рядко си спомням какво сънувам, но знам, че съм сънувала. В последно време няколко пъти сънувам , че се случват лоши неща със сина ми и то все свързани с вода. Аз имам и дъщеря, но нея не съм я сънувала.
Първият сън, който си спомням е как стоя на нещо като бряг и трябва да стигна до един остров навътре, трябва да  преплувам. Студено е и има сняг, странна беше природата. Почвам да плувам и много ми е трудно и се опитвам да спася сина си, той не може да плува. Аз не се справям и въпреки неимоверните ми усилия , той се удави. После пак съм на първия бряг и този път трябва да преплувам , спасявайки сестра ми. Не знам как успях, но нея я спасих, преплувах.

След известно време сънувах друг сън. Вървим с мъжа ми и сина ми , в друга държава сме, отишли сме на гости за среща с роднини и минаваме над един мост, виждам течащата река и сина ми пада , а аз докато отреагирам, той пак се удавя. Изпадам в паника, почвам да плача и пак се опитвам да го спася, а не мога. Казвам на мъжа ми и той да се опита да го спаси, а той най-спокойно ми отговаря, че няма смисъл, защото детето вече се е удавило ooooh!. Стигаме до къщата , където е роднинската сбирка, от която аз никой не познавам (като лица), но всъщност знам ,че са ми много близки и само плача са момченцето си. И накрая ме изпратиха по живо , по здраво....

# 494
Здравейте! Hug
Сънувах ужасен сън и сега не мога да си избия от главата какво може да означава.
Бях в къщи и спях. По едно време в стаята ми започнаха да влизат някакви хора и седнаха на маса. Аз  не ги познавам, но казаха, че са приятели на един приятел . Съквартирантките ми не ги отразиха, съответно аз станах и започнах да нося чаши и да им наливам ракия.  Grinning След което се отправих към банята, която беше много стара и мръсна и си взех душ. Като се върнах "гостите" ги нямаше, а моята съквартирантка и много добра приятелка беше там. Разбирахме се какво да правим вечерта и тя ми каза, че ще излиза с едно старо мое гадже. При, което започнахме да се дразним , та дори се и посдърпахме и започнахме да се гоним. За да я избегна аз влязох в банята и започнах да бутам вратата за да я заключа и да я спра да не влезе. Оказа се обаче, че това не беше приятелката ми, а бившия ми приятел (който ми разби сърцето междо другото). И така аз му забих 2 пъти вратата в лицето и успях да я заключа. Както стоях в банята и плачех единият ми горен кътник започна да се чупи и почнах да плюя някакви пърчета от зъба, съответно излязох и отидох отново в стаята. Там беше въпросната приятелка, която дойде и ме прегърна и ми каза, че всичко ще е наред.
Като цяло сънят ми е много несвързан, надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете да го разтълкувам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт