ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Привет и честит празник на всички!   bouquet
Записвам се и аз тук. Сънувах Чудотворна икона на Дева Мария с Младенеца. Какво ли означава?  newsm78

# 466
Сънувах че май съм  в църква - не съм сигурна, имаше много хора, помня че
имаше 2 етаж и от там се опитваше по стръмни стълби да слезе човек в бели дрехи - много приличаше на папата, висок на ръст и другото смътно е че аз излязох по
едно време и тръгнах нагоре по някаква улица и бях с черни обувки с ток  newsm78

# 467
И аз да споделя.. Преди няколко вечери сънувах, че мм ще си тръгва (къде и защо не знам) след още броени дни и аз го знам и не искам.. И докато си седим двамата и си приказваме, той изведнъж ме прекъсва и казва " Днес е полета, трябва да тръгвам " , аз започнах да плача и да му се моля да остане (нито бяхме скарани, нито личеше да имаме проблеми в съня )... Не остана, замина !

Имах чувството че ще се събудя със сълзи на очи, какво може да значи този кошмар...  Tired

# 468
Здравейте! Много рядко сънувам, но вчера ми се случи и сънувах един много силен момент, който не мога да забравя. Баща ми беше много тъжен в съня ми, разплака се и ми разкри, че негов близък приятел е тежко болен и не може да му помогне. В реалния живот той е лекар и много рядко ми разкрива тревогите си. Какво означава според вас това?

Тези дни сънувах и как ям храна  или си взимам храна, която да изям по-късно.

Много ще съм благодарна на тълкованията ви!

# 469
Здравей Фрея.
Сънувах че с дъщеря ми сме в нощен влак.
Виждаха се някакви сглобяеми къщички, бели бяха, много интересни.
На нея много и се ходеше до тоалетната и ме молеше да слезем.
Влака вървеше бавно и се виждаше как хората слизат и се качват, имаше много хора.

# 470
Здравей Фрея!
Миналата нощ сънувах,че съм бременна и уж чувствам,че момементът на раждането идва.Отиваме в болницата и всички ме гледат странно и един от лекарите ме пита;Вие госпожице имахте ли си цикъл през последните 9 месеца?Аз:Да.А взимахте ли противозачатъчните си?Аз:Да.''А как очаквате да сте бременна при такива условия?''
В съня ми се почувствах много глупаво.
Благодаря.

# 471
Снощи сънувах, че се разхождам из градина с цветя, времето беше слънчево , нямаше облаци, до градината имаше плаж, морето беше спокойно , чисто, влязох в него за малко след това минах през градинката и се отзовах в  някаква сграда, имаше  хора, които не познавах , спомням си  че се оглеждах за един познат, който исках да срещна, но  така и не се случи , след това се събудих.

# 472
И аз се включвам с един сън от преди няколко вечери.
Сънувах, че съпругата на брат ми е родила, две дечица близначета. Коментираме с нея, че е искала да роди нормално, но й направили секцио, и не беше доволна.

Да кажа, че тя не е бременна, и си има две прекрасни момиченца.

# 473
Фрея, не пиша в другия форум, дори не го чета, но специално влязох да те потърся там и видях че имаш тема там.
Пиши моля те тук, дали ще продължаваш да пишеш тук или оставаш там, дори може на лични ако искаш.
Единствено заради теб и тази тема бих влизала там. Невероятно добре умееш да тълкуваш сънищата.
Благодаря!

# 474
Аз вчера сънувах, че съм на някакво като военно обучение със самолети, които нямат покрив, а само основа и е супер екстремен полета, мен много ме е страх, а пилота ме успокоява, че сме вързани и няма какво да се случи, просто малко повече адреналин. Как да го тълкувам? newsm78

# 475
  • Кьолн
Здравейте отново!

Много искам да споделя съня си защото мира не ми дава.Знам че е някакво послание,но не знам какво.

Сънувам починалите си баба и дядо.Но живи и в къщата им на село.Както си говорихме дядо почина в ръцете ми.Аз се уплаших много.И много плаках.дойдоха много хора,да изпратят дядо,но изведнъж той стана и започна да ми говори.Каза ми,че трябва да запомня три неща,но за съжаление ги забравих.Аз отново много плаках и се събудих уплашена и цялата в сълзи.
Много моля да ми разтълкувате съня.Предварително благодаря!

# 476
Споделям и аз моят сън от тази нощ, доста шантав...
Баща ми шофираше по планински път, беше слънчево, а аз се возих права върху колата. Влязох вътре по едно време, а един моторист, от онези екстремните ъстезателните, срещу нас, мина на 5 мм. Бяхме спокойни.. Баща ми спря на едно крайпътно кафене и си взе двойно кафе, дойде и ми каза, че кафето му е много слабо, искал илно кафе.

# 477
Аз съм чувала за психотестове, които разтълкували сънищата. Имало някакъв с врати нещо си...

# 478
kama4e, според мен значението на съня ти няма нищо общо с това, което можеш да прочетеш в съновниците... Основна част за мен е това,че си била в "упойка" и решението не е било твое, което може да олицетворява реална ситуация, в която нямаш контрол, мнението ти не се зачитали/или си игнорирана по някакъв начин, било то за нещо, което те касае пряко или косвено, но каквото и да е най-вероятно е много важно за теб.
*SK* и tartelette, отговорих ви в другата тема  Peace
Dados, не знам дали съня има конкретно значение.
канарска-маймунка, сънят може да символизира нещо непреодолимо/необратимо, над което нямаш контрол, с което си се сблъскала наяве.
residence, ако сънят е свързан с баща ти реално, може да означава твои притеснения и съмнения за негови терзания, да мислиш,че нещо му тежи. А може и да олицетворява твоя тъга и отчаяние за нещо, което не можеш да промениш.
alina_si, ще продължавам да пиша и тук, но сигурно ще е по-рядко, благодаря за милите думи  Hug Сега за съня с дъщеря ти, може би олицетворява някаква случка, скорошна с нея, някакво нейно желание за нещо, пътуването насън е вид движение (физическо/емоционално) в живота. Другият сън може да символизира нещо "на косъм", което се е разминало за добро.
Koffkathecat, изцяло положителен сън, символизиращ добро състояние на духа, спокойствие и хармония. Не намирането на търсения от теб човек - едно малко неудовлетворение, несъществено на фона на заобикалящата те обстановка.
little angel, не знам дали има конкретно значение съня.
съпружка, ами както и в съня така и наяве може да означава "урок", който те плаши, но е добре да усвоиш и използваш за да "летиш" без притеснения.
mozila, трудно е да се определи какво точно е посланието на съня. По принцип може да е продиктуван от някаква ситуация, с която не знаеш как да се справиш, желанието да разбереш как е най-добре да постъпиш, нужда от добър съвет.

# 479
Благодаря Фрея, точно така е, както си отговорила!

Общи условия

Активация на акаунт