ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 515
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
камъчка, може би сънят означава възнаграждение/възмездие/полза от положен труд.
kalpazankata, символиката на очилата насън обикновено е буквална, както наяве слагаш очила за да виждаш по-добре, така и в съня носиш очила за да виждаш/разбираш/обясниш си нещо по-добре. Може да означава,че е добре да вникнеш по-дълбоко, да анализираш повече нещата около теб или да е свързано с някой твой близък, който е променил подхода и разбира по-добре дадено нещо/нещата по принцип. А това с каишките си се тълкува, като неудобство/пречка/спънка. Като може да се явява един вид сравнение между теб без очила, т.е. не виждаш добре, не разбираш добре и ти е трудно,а при човекът до теб е обратното.
SvetliS, сънят може да е свързан с твои врагове/враг/неприятел, които/който е подценяван и на пръв поглед изглежда безобиден. Също така присъства числото две по косвен начин (два пъти те е ухапала, хванали са я за главата и тялото), което може да означава някаква бройка, примерно два проблема/две затруднения/две грешки или нещо двойно, удвоено или раздвоено. Тежи животни може да се явяват като някакви предупреждения/сигнали за проблеми, които наяве може би пренебрегваш.
mystic woman, може би сънят символизира усещане за изпускане на шанс/възможност, някакво "прецакване", излъгани очаквания.
Dincho, според мен има два варианта на значение, единият е сънят да олицетворява някакво чувство за вина, което изпитваш. Другият - може да означава някакво противоречие в теб самата.
Слънце в джоба, лампата е вид вътрешна енергия, в случая един вид помощ/ подсилване. От целия сън се разбира огромен хаос и объркване/напрежение/стрес/дезориентация/несигурност/анархия. Страхът и несигурността се подсилват от липсата на помощ и разбиране, мисля че това означава и тази жена, на която се смеят,а тя е в безизходица, която навярно символизира как се чувстваш ти, страданието и незнанието как да се справиш с появилите се трудности и липсата на разбиране/съмишленици.
V_Ivanova, някаква уязвимост/слабост, която проявяваш или ти предстои да проявиш.
мамичка мекичка, може би сънят означава,че не си подготвена за дадена промяна, свързвана със загърбването на нещо, край/сбогуване/забравяне.

# 451
Фрея, благодаря ти много   bouquet

А какво означава да сънувам котараче пред входната врата?

# 452
Фрея, благодаря ти много   bouquet

А какво означава да сънувам котараче пред входната врата?
Гостенин  Grinning може да са много неща, символиките на котките са безбройни.

# 453
Фреичка към теб!  Hug

Снощи сънувах, че започвам работа в банка ДСК и то като секретарка на шефа.  Толкова истинско,че чак си подредих бюрото,до него имаше огромна кофа с боклуци. Имаше и асансьор и се качих с него до четвъртия етаж.

# 454
zveti81, сънят може да олицетворява някакво твое начинание, кофата с боклуци обаче не много хубав знак, някакъв вид товар/бреме. Изкачването с асансьор обикновено се свързва с възход.

# 455
zveti81, сънят може да олицетворява някакво твое начинание, кофата с боклуци обаче не много хубав знак, някакъв вид товар/бреме. Изкачването с асансьор обикновено се свързва с възход.
Товар, бреме - останах без работа, може би е това

Начинание - един вид почвам да търся работа, дано възходът да е намирането на по-добра работа.

Благодаря, Фреичка!  Hug

# 456
  • в Низината
Freya, благодаря ти! Аз и преди съм ти казвала, че си добра в тълкуването.  Simple Smile

Сега се подвизавам с ново име, но вероятно по снимката ще се сетиш коя съм. Wink

# 457
И аз благодаря за тълкуването.Наистина в животът ми настъпиха кардинални промени, които не бяха желани от мен и още не мога да ги приема.Благодаря още веднъж!

# 458
  • В страната на мечтите.
Снощи сънувах нещо много шантаво... Помня само как бях с майка ми в магазина и тя купуваше банани  Crazy... Малко след това се озовах на спирката до нас и си чаках автобуса и точно когато дойде аз усетих`, че съм си забравила чантата в нас и в себе си имах само телефон,казах си нищо ще отида до нас да си взема чантата и ще си чакам следващия автобус след 20 минути.. Върнах се тичешком в нас и взех да си търся чантата и видях в този момент майка ми да седи на компютъра  и започва да ми крещи защо още не съм тръгнала а аз нищо не и отговорих само си взех чантата и тръгнах обратно към спирката и питах едно момче което ми се стори много познато и го питах кога горе-долу ще мине автобуса а той каза, че е минал преди една-две минути,в този момент ме обзе паника че ще закъснея за някъде  Crazy после само помня че се качих в автобуса и усетих, че никъде не е трябвало да ходя и че съм се объркала и все си повтарях ще сляза на следващата спирка и така и не слязох нито на 3-та нито на 6-та и така слязох доста по далече от колкото трябваше за да се прибера вкъщи... Когато слязох да спирката и се наложи да прескоча някакви ограждения за да мина от другата страна и да отида на спирката за да се прибера  .Минавах покрай някакви къщи и покрай мен тичаха много деца и един мъж ги гонеше,след това помня,че имаше някакви цигани който се суетяха покрай някаква кола и само чакаха да мина а мен много ме беше страх и само си повтарях, че трябва да отида до магазина за да купя хляб..  Crazy Crazy

# 459
Здравей Фрея!
Тази нощ сънувах отвратителен кошмар,който беше много детайлен ,но за нещастие съм забравила повечето подробности.
Бяхме уж на моето село,но не беше точно както е.Намесих се в някаква мафиотска хайка - жена им беше начело.Направих нещо - имаха да пускат два трупа в едно езеро с кола,обаче аз единия или спасих човека и той избяга или унищожих трупа.Затова баба ми тръгна с тях,без аз да разбера какво ще прави и после шефката и носеше отрязаната глава за косата към водата.Тя е искала мен да спаси,защото иначе аз трябваше да заема мястото на трупа.Беше слънчево и водата беше спокойна.
Благодаря,

# 460
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Фрея, фрея
знаеш колко си добричка и миличка - тука на всички да отговаряш     bouquet  bouquet  bouquet
нещо съм притеснена - сънувах вода
преди 4-5 години сънувах че падам във вода и потъвах само надолу надолу и се събудих - имах ужасни проблеми след това
тази нощ пък - паднах във вода - започнах да потъвам - потъвам - и си давах кураж - плувай плувай - и изплувах - отгоре кораб и моряци - един ме измъкна - хубав мъж с здрави рамене и лека брада - абе красавец - гушеше ме през цялото време и ме успокояваше - говореше ми мило - и имаше даже целувки - хареса ми определено
но предвид това което сънувах преди години и случките след това - ме карат да съм пак притеснена
кажи си тежката дума моля - незнам как да го тълкувам

# 461
Един стар сън - аз с още една жена съм в средна по размер стая, с бяла дограма.
Аз седя на легло до стената, върху нещо червено като килим или одеало, до прозореца
май имаше бюро в бежово, звъни нейния телефон - търсеха ме по име , предположих че е познат който исак да излезем но беше някакъв женски глас който пак ме канеже мисля че на вечеря
а аз бях изумена  Rolling Eyes

# 462
Здравей Freya,
снощи сънувах доста странен сън,сънувах как аз и една моя колежка от университета,и още едно момче от моя университет,с което не се познавам лично,но се е случвало да сме на едно място по едно и също време,се разхождахме на гребната база в Пловдив,след това изведнъж се озовахме в някаква стая и си говорихме,но не помня какво и почнах да го боцкам по коремчето.След  това изведнъж се оказахме в гимназията,която съм завършила и там беше един мой бивш съученик и с излизане от училището той ми каза няма ли да ме гушнеш за чао пък аз взех че го целунах.След това пък бях в някаква кола  непознат и почнахме да се целуваме,и както си бях с него на негово място се появи някаква жена на която правих масаж на гърдите пххххххх  ooooh!
Благодаря предварително!

# 463
liglata_bee, според мен най-същественото от съня е пътуването ти,през което отлагаш слизането си от автобуса. Возенето в превозни средства насън представлява "движението" на живота ти в дадения период. Това,че си отлагала да слезеш може да означава несигурност/страх/опасения/тревоги/липса на смелост за нещо. Нещо, което трябва да направиш, но се притесняваш и това те затруднява и усложнява обстоятелствата, в които се намираш.
tartelette, най-общо сънят според мен се свързва с усещането за непреодолимост, личната ти преценка за справедливост и малко чувство за вина, т.е. жертвоготовност, желание за баланс, но по специфични възприятия. Мислене от типа на онази приказка "Няма ненаказано добро", което не важи всеки път на всеки случай.  Wink
elizabet_s, стриктен човек съм  Laughing Hug
Според мен няма от какво да се притесняваш, съня ми изглежда хубав по значение. Първо,че си успяла да изплуваш сама, което може да означава,че наяве си се справила със собствени усилия с нещо, някакъв проблем , трудност. Моряка се явява нещо като награда, "бонус"  Grinning нещо хубаво, което ти се е случило след преминаването през лош период, след който си "изплувала". Разбира се, това може да се касае за близко бъдеще, което те очаква, но и така да е, мисля,че сънят предвещава удовлетворяващ за теб край.   Peace
Dados, може да означава буквално някакво учудване, неочаквана случка наяве.
beautiful_liar, според мен сънят означава най-общо казано желание за интимност.

# 464
  • ГО
Здравейте на всички!
Ще се радвам, ако някой ми помогне ( и успокои)!

Ето го и съня ми:
Сънувам, че съм в някакво жилище и някаква жена ми слагаше изкуствено чене. Всички мои зъби бяха извадени, но интересното е, че аз не знаех кога и как е станало. Когато тази жена ми слагаше зъбите се мъчех да си спомня по какъв повод съм отишла при нея, при положение, че нямам проблем със зъбите. Тя каза, че съм отишла на преглед и по време на прегледа са ми сложили упойка и са решили да ми махнат зъбите и да ми сложат изкуствени. Sad Много ме беше яд, защото аз си харесвах моите си.

Ами, това е горе-долу. По принцип знам какво е да сънуваш, че ти пада зъб и много съм уплашена.
Но в съня си конкретно не сънувах, че ми пада зъб, а че вече нямам такива. newsm78

Преди около 10-ина дни сънувах, че ми пада зъб и мнооого се бях уплашила и тази нощ в съня си се сетих за предния си сън и си виках, че ето това означавал предният ми сън - да си слагам изкуствени зъби.

Уфффф, много ми е напрегнато. Бременна съм, а тази сутрин със ставането видях, че имам зацапване.
Най-вероятно знам на какво ще е сънят ми, но все пак, ако някой може да разтълкува какво значи, това, което сънувах - ще съм много благодарна!!!

Общи условия

Активация на акаунт