ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 518
  • 734
  •   2
Отговори
# 435
Добро утро Фрея. Сънувах че сестра ми се дави в една мътна вода. Sad Имам ли повод за притеснение.

# 436
  • Талант на 2012,2013 г.
  bouquet Да се запиша и аз при вас. Blush

# 437
  • на последния етаж
Аз тази нощ сънувах котки - влизат в някакви стаи, където съм и аз, лягат на леглото. Тъкмо изгоня някоя и друга се е появила... А изпитвам ужас от котките!
Какво може да значи този сън?

# 438
съпружка, честно казано не знам какво може да означава и дали означава нещо изобщо този сън. Всичко зависи от това как ти интерпретираш сгодяването и медения месец.
Ani Ta, обикновено слънцето в съня е хубав знак, но тези скандали говорят по-скоро за несъгласие и проблеми. Някакво напрежение, нещо с което не си съгласна и не искаш да се примиряваш, нещо което отстояваш, като може да изпитваш тези чувства и подсъзнателно. Бащата съм писала на първа стр. като символ какво най-често означава.
Marthina, сънят може да символизира важно решение, което трябва да вземеш или да проявиш изобретателност в дадена ситуация.
камъчка, ами по принцип не е на хубаво. Може да означава някаква липса на контрол, безпомощност, уязвимост.
Лита, котките имат многобройни и противоречиви значения, но щом казваш че наяве изпитваш ужас от тях, сънят може да олицетворява някакъв твой страх/страхове, относно нещо твое.

# 439
 smile3525 благодаря  Grinning

# 440
  • на последния етаж
Благодаря и аз!   bouquet

# 441
Добро утро Фреичка  bouquet Благодаря ти за точното тълкуване. Да кажа какво сънувах докато го помня. Сънувах много хубаво направена лозница в нашия двор с узряло, дори презряло жълто грозде. Дядо ми , който е покойник се беше качил на скелето и го гледаше, почистваше от листата но не го ядеше. Отделно сънувах буркани с краставички зелени, но не стерилизирани. Бяха приготвени за затваряне. ooooh!

# 442
Фрея, пак опирам до твоята помощ  Embarassed - сънувах бившия, че е сложил диоптрични очила.
Бяхме се хванали с него под ръка, вървяхме по улицата, той вдигаше ръка за поздрав на познатите, а на мен ми се изхлузваха каишките на сандалите и спирах, за да ги коригирам  newsm78

# 443
Благодаря,Фрея. Hug

# 444
  • София
Добро утро Фрея,сънувах че отивам пеша към зоогическата градина,около мен имаше много хора,но непознати лица.Пътя беше много лош и вървейки по-него него имаше легнали животни,някой мърдаха други бяха умрели,но всичките бяха големи животни..крави,телета..Трябваше да мина през една рекичка,от която изкочи тънка дълга змиорка,с малка глава и ме захапа за пръста,гледайки ме в очите.Не ме пускаше,а аз ръкомахах с ръка,за да падне а тя стискаше все по-силно.Изведнъж ме пусна и падна,но тръгвайки да бягам пак ме захапа,още по-силно и вече беше доста злобна и ядосана  Flutter В този момент видях моя колежка с приятеля си и единия я хвана за тялото,а другия за главата и успях да се измъкна от захапката  newsm78 Не ми е текло кръв от пръста и не беше отхапала от него. Ще съм благодарна да разтълкуваш   bouquet

# 445
  • Пловдив
Привет! Peace

От снощният сън си спомням само,че се качих на влак,който уж имаше мнооого време докато потегли.После слязох за малко и той тръгна...Махах,виках-не спря,а вътре бяха мои познати с които уж сме заедно.

# 446
Сънувах че пътуваме с майка ми и баща ми със старата ни кола. Така както е било в детството ми, но аз съм си на сегашната възраст. Исках да ходим на родната къща на баща ми, а той беше много против и ми се караше. Баща ми е починал преди 15 години и в реалния живот много рядко ми се е карал. Беше най-големият ми защитник, винаги съм била на татко най-доброто, умно и красиво момиче, затова в съня не разбирах защо се държи така грубо. На края все пак отидохме, но чувството не беше добро.

# 447
  • в Низината
Freya, снощи сънувах този сън:

Аз съм в магазин за лампи и търся крушка за лампата на сина ми. Много съм притеснена, защото закъснявам за някъде, продавачката изобщо не разбира за каква крушка я питам и накрая се отказах. Излизам на улицата и попадам в нещо като шествие на деца, облечени както ние ходехме някога на училище. Сред тези деца търся някой, но и аз не знам кой. После се оказвам в един джип, наблъскана сред много хора, който ме кара на центъра, пред Общината, където има нещо като лунапарк. През цялото време се оглеждам и търся нещо или някой, но не знам какво точно и съм много, много притеснена заради това. Изведнъж се оказвам в църква, на помен на баба ми. Има дълга маса с храна. Раздават и някакви сини пластмасови чини, които много ми харесаха. Не виждам никъде баба ми, но аз лежа на нещо до масата и не мога да стана. Всички други са седнали около масата. Никой от тях не познавам. Опитвам се да говоря, да стана, но не мога. През някакво стъкло на вратата виждам двама мои близки приятели отвън, които ме гледат през цялото време. След това отново се озовавам на площада. Шествието с децата пристига. После виждам майка ми и тичам към нея, прегръщам я, много силно я стискам и я моля да остане. Тя не мърда, мълчи, ръцете й са отпуснати надолу - не ме прегръща. Много дълго я държах и я молех да остане. Бившият ми съпруг през цялото време ме дърпа и повтаря да тръгвам, да я пусна. Обърнах се за кратко и видях някаква руса жена, която беше вързана за някакви блъскащи коли и я биеха. Цялата беше в кръв, лицето й не се виждаше. Крещях някой да й помогне, но хората наоколо само се смееха. Обърнах се, а майка ми вече я нямаше. После и битата жена спря да мърда. Хората на лунапарка бяха страшно много и се загубих сред тях. През цялото време бях много притеснена. Не разбрах какво търсех от началото до края на този сън, нито пък за къде имах усещането, че закъснявам.

# 448
Здравейте!
Много Ви моля, ако може някой да ми помогне в разтълкуването на съня ми от тази нощ - много се стреснах от него. Сънувах, че  моя бивш приятел и брат ми са изгорели в пожар, като приятеля ми беше прав до мен и ми показваше къде е обгорял. А брат ми беше на легло, само лицето му се виждаше, другата част от тялото му беше черна изгоряла и аз плаках много в съня си за тях  Cry Беше  много ужасен и тегав сън  Confused Някой да знае какво може да предвещава това?

# 449
Здравейте!
Ще помоля и аз за разтълкуване на съня, защото мина една седмица, а още не мога да го забравя.Сънувах погребението на баща ми/който действителност е покойник/, събрали сме се всички роднини и го оплакваме.Всички плачем с глас, много ни е тъжно, съкрушени сме.Най-ми направи впечатление вида на починалия.Сложен в ковчега някак накриво, без връхна дреха, без цветя.И това, което най-много ми се наби в съзнанието-без обувки, по едни тютюнево зелени чорапи.Дали има въобще някакъв смисъл съня ми, или е просто игра на подсъзнанието?Но вече цяла седмица тия крака, без обувки, със зелени чорапи, не ми излизат от ума.

Общи условия

Активация на акаунт