ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 524
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Здравей, Фрея!

Набързо- сънувах, че играя хоро с други хора.  Преди този сън имах кошмари, много напрежение.

# 421
камъчка, зачервените очи се свързват с напрежение/нервност/психическо изтощение. Също така сънят може да означава противоречие, страх да погледнеш истината в очите или разочарование и мъка, виждайки я.
mystic woman, значенията може да са страшно много, конкретно не знам за теб какво би означавал този сън.
natale, хорото обикновено го свързвам с традиции и обичаи, но щом е имало кошмари преди това най-вероятно сънищата са свързани и би могло да означава впускване/въвличане в нещо, за което не си убедена, че е добро за теб.

# 422
Благодаря ти Фрея, наистина има нещо което ме притеснява  ooooh!

# 423
Здравей Фрея!
Тази нощ сънувах ,че баща ми,дядо ми и вуйчо ми са починали поради инфаркт или нещо такова.Без инциденти.Беше много реалистично и се събудих рязко,от кошмара...Какво може да значи това?
Мерси предварително!

# 424
Здравей Фрея  bouquet Сънувах че се намирам в църква. какво означава това?

# 425
Здравейте !
Снощи сънувах ,че съм интимна с някакво същество в човешки образ.Знаех,че е извънземно , но не ме беше страх .После То ми каза "Не се страхувай" , буквално ми бръкна в матката и извади един след друг два скелета или поне така ми се стори - по ниски , новородени , много слаби .Можеха да ходят макар и нестабилно , леко приведени .До мен имаше друг човек , азиатец може би .Той се страхуваше от гледката , а аз му говорех как няма нищо страшно ,че няма болка .Изведнъж той започна да се топи,изпарява и ... накрая остана само скелета му , който рухна.Събудих се изплашена , въпреки че в съня си бях спокойна .Май в повече ми бяха филмите по канал 'Хистори " - "Извънземни от древността " .

# 426
Сънувах ужасни неща тази нощ и направо не знам какво да мисля... Sad Сънувах ,че ми падат зъбите отляво. Всъщност падна един кътник и видях, че имам празни места и другаде, значи са паднали и други около него. Последният път, когато сънувах, че ми падат зъбите, се разболях от гадната болест, дето едва не умрях от нея, и сега съм разтревожена..... Tired
Сънувах и че съм отишла да ми взимат кръв, често ми взимат заради болестта. Както винаги, имаше опашка от хора, но този път вървеше много бързо, влязох почти веднага. Лаборантката, която трябваше да ми вземе кръв обаче, реши да отиде за малко някъде и даже ми остави спринцовката да я държа, защото се връщала след секунда. Седнах да я чакам, но тя се забрави. Взеха кръв на всички хора, които чакаха, само на мен не. От време-на време питах, казвах на някоя от другите да викне колежката си, но тя все не идваше. По едно време погледнах спринцовката, в нея имаше някаква червена течност, но не беше кръв. Това беше по-рядко, като течностите, които бият за инжекции, но червена. Почудих се какво ще е....Накрая, когато смяната на лаборантите свърши и тръгнаха да си ходят, онази отнесена лаборантка се появи и каза, че ме била забравила. Не сънувах да ми взе кръв.....
Изобщо нямам тълкуване какво ще е това...при мен всички сънища значат нещо.

# 427
Ън и аз отдавна сънувах нещо подобно- смътно ми вече но помня че седя в коридор на пейка, а от пред през стъкло се виждаха много хора, явно чаках за лаборатория, имше компютри, дори влязох пред единия с още един човек като бяхме влезли през плъзгаща врата с бяла дограма. обаче май се наредихме най отпред , имаше опашка  аз май бях безплатно, даже държах някакъв лист в ръката си. И тряБваше да ни регистрират...

И от тази нощ: - бях на работа в една агенция, където имам приятелка , беше ми първи ден, бях в едно голямо помещение, много хора, маси , водихме някаква дискусия , аз седях сама на
една, от дясно имаше документи, , имаше бели листа пред мен , трябваше да пиша нещо, но
в 1 момент дойде един господин до мен и ме попита за някакво съкращение на аз не се сетих , беше нещо дълго...

# 428
tartelette, несигурност, страх и може би евентуална промяна.
камъчка, църквата обикновено символизира хармония, радост някаква.
Qn-Bibiqn, нямам идея какво може да означава това  Shocked По принцип извънземните символизират нещо непознато, невиждано, странно, дори абстрактно. Но щом казваш,че си гледала предаване с такава тематика, най-вероятно то ти е повлияло. Което не означава непременно, че не означава нищо съня, защото съзнанието ти може просто да се е "сетило" чрез филма как да илюстрира символите в съня ти.
Ън, мисля че това изречение описва провокирането на този сън "Последният път, когато сънувах, че ми падат зъбите, се разболях от гадната болест, дето едва не умрях от нея, и сега съм разтревожена.....". Предубедеността и предпазливостта може да са причина, както и страхът от сблъскване с нови трудности/премеждия/проблеми така да го кажем. Също така сънят говори и за твоето търпение и доверие в хората/определен човек и произтичащите от тези неща притеснения/опасения/тревоги.
Dados, първият сън е ясен и буквален, според мен - изчакване,проява на търпение, спазване на правилата. Вторият - грижи, отговорности, трудолюбие, старание, любознателност, усилие.

# 429
Благодаря много Фрея!
Аз пак се връщам с моите сънища - много отчетливо си спомням в един ъгъл на стаята огромна паяжина,обаче не виждах добре какво има точно.Обаче се виждаха огромни пипала.Наяве съм арахнофоб.Накрая отидох все пак и видях,че паякът не е чак толкова голям и страшен.
Много са странни тълкуванията на паяк в нета... newsm78
Мерси предварително ,Фрея!

# 430
Много са странни тълкуванията на паяк в нета... newsm78
Да, наистина са много странни  Grinning В твоя случай може да означава просто,че се чувстваш застрашена/заплашена от нещо или някого. Хубавото е,че реално няма от какво да се притесняваш и ти осъзнаваш това виждайки,че паяка не е толкова голям. Най-често паяците символизират стратегия/тактика, премерен, хитър човек, който умее да гради и спазва планове.

# 431
Благодаря за тълкуването, изглежда безобидно и се надявам наистина да е така. Simple Smile

# 432
Добро утро и от мен! Аз сънувах, че кумът ми и шаферката ми, които са двойка в живота се сгодяват в Народния театър по време на някакво много помпозно представление. Аз хем съм там, хем наблюдавам от някаква съседна стая и като отивам да ги поздравя, кумът ми казва, че в залата не е толкова шумно и мога другия път да взема бебето и да го оставя на седалката. След това сънувам, че пия кафе с водещите от Преди обед и им казвам, че са получили за подарък за годежа самолетен билет до която и да е точка в Европа. Как да го тълкувам?  newsm78

# 433
Аз пък все сънувам някаква светлина...все грее слънце..колкото и да са гадни сънищата.. Laughing..миналата седмица няколко пъти един и същи сън...скандал с баща ми( това никога не е било в реалния живот)... ние сме в една стая с него,той се отпуснал на леглото,а зад него струи една светлина от слънцето на вън...и е едно свежо...но после..някак той започна да ми говори някакви глупости...аз ест се ядосах(да не съм на 5 та да ми обяснява неща които знам) ама той се държеше някак странно като,че ми прави отк на живота...майка ми стои м/у нас(като реално тя има навика да прави отк)...а детето ми до мен...обяснявам му аз моето виждане по въпроса ..но не(дори не ме слуша).....като избеснях...и като му теглих една м....а (тъпо но..) взех си детето и треснах вратата на стята....бяхме в безопасност вече....странно е това...действително нямам такива терзания в реалния живот......а още по странното,че това сънувах няколко пъти

# 434
Здравей,Фрея.
Снощи сънувах,че трябва да кръстя дете мисля,че моето.Не помня много,но на мъжа ми майка му май се казваше Борислава,а на някакъв негов приятел фамилията беше Бориславов и аз казах "Нека да я кръстим на тях,но няма да е Борислава,а Белослава."  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт