Еротични модели на високи постове

• 18 907
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
Да, вярно е красива  Flutter
Че и нежна. Поне на тази снимка.

# 61
И какъв е проблема с курвите на високи постове ?
Ах,че то високите постове са заети сами от курви..Мъжки,женски..Все курви Laughing

# 62
  • София
Абе няма какво да нищим толкова, просто е странна избирателната цензура на авторката, но сигурно е силно афектирана. Може и от това да е.

Иначе е готина мадамата, на последната снимка ми хареса.
Ще ми е интересно на каква ли работа е допустимо да бъде назначена.  Thinking
Щом веднъж се е снимала в плейбой, явно петното е доживотно и е редно да бъде вписвано в съдебното й досие.

Така го дават по речниците, но едва ли е нужно да циклим, все едно.

# 63
Така е. Не си дефинирах правилно темата и от вълнение задълбах в ненужни аргументи. Сбито накратко и вън от емоциите: Не приемам к____ва да получава 3000 лева заплата в Държавна компания и всички подобни модели, плод на мъжкия свят, в който живеем. Щях да го приема, ако един физик получаваше 12 000 заплата. Не е редно умните и училите да мизерстват, а подобни екземпляри да се разпростират и то чрез нашите пари, защото НЕК е държавна компания. Не е редно НиЛо да получава 15 000 лева от шефа си, който е замесен в далавера с държавни пари. Но нищо няма да се промени, не защото политическата ситуация в момента го показва,показва го дори част от мисленето във форума...
Ми..то една чистачка в държавна компания взима къде 600 лв.Що па секретарката да не вземе 3 бона?

Иначе,не приемам и заплатите на депутатите,не приемам да хрантутя бежанци,не приемам да плащам за авио разходките на управляващите ни търтеи..И кво от това?
Цялата управническа система е бъгната и на тоя фон,неква си секретарка с пиърсинг си е в реда на нещата...

# 64
Ама защо веднага пък решихте, че е ..... и я таковат по цял ден  Tired Да, за заплата от 3000 лв. за секретарка трябват връзки, каквито явно е използвала, но това не значи онова, в което някои я обвиняват  Stop (не заставам зад това, че е нормално да те назначат на такива пари, на такава позиция, благодарение на връзки, не го намирам за нормално, но по всички държавни месетнца е така - секретарката е с една от най-големите заплати  Wink И говорим за секретарки на жени, да не кажете, че всички правят едно и също за тези пари...)

Попадала съм в много, много тъпа служебна ситуация, където поради категоричния ми отказ да се "качим да пием по нещо в стаята ми" пропадна почти финализирана сделка за шестцифрена сума. Може много хора да са ме поставяли в категорията, в която авторката е поставила разни хора, защото отстрани им е изглеждало еди как си, ама всъщност не е било така. Шанс, всеки си знае обаче къде в тая скала. Предполагам, че ако е имало такива хора в моя случай, са имали основания, пречупени през тяхната гледна точка да мислят така, но може ли да ги убедиш, че не са прави?

пп - на интервю за работа директно са ми заявявали, че ще имаме много командировки аз и шефа (не за секретарска позиция, а за "дясната му ръка") и ще го придружавам, ама и по вечери, и насам-натам, и нали... ама да не се притеснявам, те тия неща по-натам ще ги изясним. Извинете, ама като има предлагащи, ще има и приемащи. Това е положението, честно-нечестно, всеки за себе си преценява. Този сигурно си е намерил точната служителка, после се беше изказвал (обща сфера с общи познати имаме), че не знаел защо съм отказала, идеална съм била за позицията, а той много хубави условия ми предлагал (заплатата не беше супер, но бонусите към нея бяха, но те зависели от постигнатите цели и най-вече от това на колко командировки сме щели да отидем  Shocked)... Въпросният шеф беше около 35, с много пари, много добре изглеждащ - дали не си е намерил служителка? Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 11:31 от Мъ℘♥Мяɣ

# 65
Точно преди 2 епизода в една серия, която гледам стана ?с че не е ОК губернатора да се обгражда с красиви сътруднички , колкото и печени да са. Американци, как си пазят гърбовете

В Европа не са толкова лицемерни - напр Берлускони - той все красавици издигаше , за да му плакнат окото, примерно. Никол Минети (какво сакрално име) му е почиствала зъбите ( дентален хигиенист ) ,  преди да тръгне по стълбичката на успеха и да се издигне до областен управител на Ломбардия. В Ломбардия се правят парите в Италия...а Итлаия е 8та икономика в света и 4та в Европа не е някоя губерния
Просто доказва, че всеки дебил става за управляващ, а вие мислите, че качества се искат;)) Нищо не се иска, освен да правиш каквото ти кажат една шепа хора и да си на подходящото място в подходящия момент

# 66
  • Другата България
Их, ама че злобни потребителки има.
Само не разбрах къде е проблемът, че момичето е хубаво, че има неприлични снимки, или че заплатите в НЕК са високи по принцип.
Наблюденията ми са, че средностатистическия българин не може да бъде убеден, че една що-годе хубава жена, може да върши някаква работа извън леглото /това се отнася особено силно за средностатистическата българка/

И в трите дЕдо попе, и в трите Peace
Но основно в това, че авторката не може по една или няколко причини да е на нейното място.

# 67
Мхм, аз като четох какви пари бил взимал бащата на еди-кой си, когато бил важна клечка в НЕК, само един въпрос ми дойде на акъла:
Кажете ми къде да се снимам, за да ме вземат и мен в НЕК?

# 68
  • Kопенхаген
Въобще не е задължително да си еротичен модел за да заемаш висок пост. Достатъчно е да умреш да убеждаваш не вербално, а орално и сексуално.  Grinning

# 69
# 70
  • Kопенхаген

Попадала съм в много, много тъпа служебна ситуация, където поради категоричния ми отказ да се "качим да пием по нещо в стаята ми" пропадна почти финализирана сделка за шестцифрена сума.

Аууу... и те к'во духнаха ли ти под опашката?

Защото според мнението на други съфорумки те на твое място биха поискали процент от сделката и чак толкова за един път няма да им се изтърка  Grinning

# 71

Попадала съм в много, много тъпа служебна ситуация, където поради категоричния ми отказ да се "качим да пием по нещо в стаята ми" пропадна почти финализирана сделка за шестцифрена сума.

Аууу... и те к'во духнаха ли ти под опашката?

Защото според мнението на други съфорумки те на твое място биха поискали процент от сделката и чак толкова за един път няма да им се изтърка  Grinning

Така ами. Ще мижне очите, ако трябва  Laughing

# 72
И какво като се е снимала за Плейбой ?
Това я прави к**ва ли ?

Защо е тази завист ?
Ми снимайте се и вие бе !

Преди години имаше подобен скандал с Маша Илиева .
И тя ли е к**ва ?

И Лили Иванова сигурно ?

Не ми пречат красиви жени , които успяват да се издигнат и с красотата си .
Браво им казвам !  bouquet

# 73

И Лили Иванова сигурно ?

Недей, някои още не можем да забравим видяното.

# 74
И какво като се е снимала за Плейбой ?
Това я прави к**ва ли ?

Защо е тази завист ?
Ми снимайте се и вие бе !

Нали се сещаш, че не на всяка ще й предложат да се снима  Wink
Глигани в анцуг не присъстват в еротичните фантазии на мъжете  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт