Еротични модели на високи постове

• 18 908
  • 219
  •   1
Отговори
# 45
В една хипотеза, че в нейния случай не е така, има много други случаи където к____ви получават нереално високи заплати.

Вервай ми, през годините съм се нагледала на много повече мъжки курви на високи постове, тази изобщо не може да ме впечатли.
А и не смятам всяка, която се е снимала разголена, за курва..Wink

# 46
Нали не очакваш от НЕК да потвърдят. Аз знам, че заплатите в НЕК са високи, това важи за целия БЕХ. Една секретарска заплата е под 1000 лева. Ми то само горивото и на месец ще е 300 лева. Подобна жена не би работила за такава малка сума. Ей, хора слепи ли сте, наивни ли сте, защо се хващате за конкретиката на случая, като темата е толкова сериозна. Ама аз за какво ли пуснах тази тема, нас ни ограбват повече от 20 години и к___ви и к____ри и недотам к___ри. В момента с този политически елит достигнахме дъното. Добри заключения, смятам, че сега е ред на мама или тати за ключа....то какво да му нищим...коня отдавна е отишъл у ряката...един кон повече в НЕК на наша издръжка ще го преживеем. Вече Андрешко е обида и клеймо...Аз пък много го харесвам и винаги бих постъпвала като един Андрешко.  Hug

# 47
Абсолютно ми е все тая коя жена колко печели.

# 48
Их, ама че злобни потребителки има.
Само не разбрах къде е проблемът, че момичето е хубаво, че има неприлични снимки, или че заплатите в НЕК са високи по принцип.
Наблюденията ми са, че средностатистическия българин не може да бъде убеден, че една що-годе хубава жена, може да върши някаква работа извън леглото /това се отнася особено силно за средностатистическата българка/

# 49
Марая не-Кери, защо наричаш жената курва? Познаваш ли я? Да не е спала с мъжа ти?

# 50
Какво е НЕК? Blush

# 51
По принцип е така, в една нормална фирма никой не завижда на заплатата на другия. Кой за колкото се е договорил, обикновено в това е истината днес,даже не толкова в заслугите. На мен обаче подобни назначения са ми трън, още повече че става дума за нашите данъци. Както каза някоя съфорумка, за частния сектор как да е. ами ей я и другата фарфалетка в НАП. Какво да кажа. Възмутена съм, ама много... Peace

НЕК-Национална електрическа компания.  Laughing, стига се прави. Знам, че освен руса, си хубава и умна.

# 52
Е, преди години нямаше ли скандал с една пишман дипломатка, Лила някаква си?  Laughing Какво стана с нея? Simple Smile Дипломатства. Та някаква си служителка в НЕК, разклечила се като самка пред Тарзан... Sunglasses

# 53
 Лила се разголи, докато бе на висок пост, ако не се лъжа, това момиче се е снимало преди много години.

# 54
Темата всъщност наиситна е сериозна и наистина повдига сериозен въпрос - за лицемерието и фалшивия морал. Авторката смята за редно да обвинява жена, която никога не е виждала и не познава, в това, че е курва, в това, че си изкарва заплатата по гръб, в това, че получава повече от другите без да е виждала фиша и за заплатата и тези на другите служителки на същата длъжност, без да знае какво точно работи и какви са и способностите. Грозно! Напада я на място, където тази жена не може да се защити. Затова пък демонстрира висок морал като пише к___а и ч___м вместо курва и чукам.
Докато се приема за по - важно да не се изрече една дума, а да се споменат само първата и последната и буква, от това преди да се обвини някой в каквото и да било да се запознаеш с фактите, проблеми ще има. Но те не са в този, който е показал всичко от себе си без лицемелно благоприличие.

# 55
Моето мнение по темата е, че проблемът е в манталитета на нашенските бизнесмени, шефове, директори  и прочее индивиди, заемащи ръководни постове. Имам предвид, че на всеки конкурс шефовете търсят измежду кандидатките именно момичета с необходимата външност и липса на скрупули относно ролята "любовница на шефа", а най-желани са пък тези, които сами намекват, че са наясно какво би искал от тях новият им работодател. Laughing

Имах една позната, която доста се беше отчаяла, понеже навсякъде, където кандидатствала, собствениците на фирми поставяли условието, че ще я вземат на работа, ако е съгласна да ги обслужва и сексуално, когато поискат. Sick

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 08:53 от Галантно Входящий

# 56
Странен ми е този патос на авторката да обижда с такава ярост тази девойка  Whistling
При това без да знае колко взима девойката в действителност (ама авторката била чула, че в НЕК взимали високи заплати, знае ги тя тея неща  ooooh!)
И понеже не може още да преживее факта, че никой нее пожелал да й е купил гащи за 200 лв. , сипе ли сипе ...
Грозни думи от жена, имаща претенции да е интелигентна и да не си изкарва хляба в хоризонтално положение
Момичетое хубаво, което не значи автоматично, че го ползват само за секс. Омръзна ми от предразсъдъци на неоценени жени  Crossing Arms

# 57
В страна, където непотизмът е масов и то в най-уродливия му вид - шуробаджанащина, смятам, че еротичните модели на високи постове са просто капка в морето от грозни, тъпи и некадърни парашутисти и калинки.

# 58
Работила съм в подобна среда. Лъскав офис с 4 дългокраки руси мадами, все технически сътрудници. Ч_____ха ги шефовете им и руските им бизнес партньори. Ситуацията се развиваше във Варна. Докато ние работехме ги слушахме как са си купили сутиени за по 600 лева. Накрая "нормалните" напуснахме. Останаха си те и шефовете. Още преживяват. Секса е всичко, но къде отиват стимулите за жените които си разбират от работата и са професионалисти. За да пишете така явно не сте били в такъв казус. Подобни назначения действат адски демотивиращо на останалите, неизтипосали пички в някое еротично издание...ама като гледам май мисленето си ни е такова...Дано не осъмнем някой ден с подобен модел начело на държавата. Joy
Е, ти какво развитие чакаш на място, където очевидно няма да стане? Щом бизнесът се състои от няколко шефа, няколко руски партньори и посреднички между тях ти докъде точно би искала да се развиеш: до шеф, до руски партньор или до третото?Simple Smile
Не знам кой е глупакът в тази ситуация, но е вероятно да не са тези със сутиените от по 600 кинта.

# 59
  • Бургас
Подобна жена не би работила за такава малка сума.

Напротив, би работила, защото може да си го позволи. Мъжът и е достатъчно заможен, за да я издържа, докато тя си прави нейните неща. Иначе ако поразтърсиш из нета, ще намериш тази снимка в цял ръст, от където е очевидно, че е красива.

Общи условия

Активация на акаунт