Технически сътрудник си е баш секретарка, в случая явно за лично ползване, но една нейна колежка беше постнала във фейса, че взимала 3000 заплата. Няма как да бачка за 1000, сигурно само гащите са и 200 лева...
Ми да ви чукат и вас, бе!
Работила съм в подобна среда. Лъскав офис с 4 дългокраки руси мадами, все технически сътрудници. Ч_____ха ги шефовете им и руските им бизнес партньори. Ситуацията се развиваше във Варна. Докато ние работехме ги слушахме как са си купили сутиени за по 600 лева. Накрая "нормалните" напуснахме. Останаха си те и шефовете. Още преживяват. Секса е всичко, но къде отиват стимулите за жените които си разбират от работата и са професионалисти. За да пишете така явно не сте били в такъв казус. Подобни назначения действат адски демотивиращо на останалите, неизтипосали пички в някое еротично издание...ама като гледам май мисленето си ни е такова...Дано не осъмнем някой ден с подобен модел начело на държавата.

Може би са свършили повече работа на шефовете ви, отколкото ти. Замисляла ли си се...
И защо не си купиш някой сутиен за 600 лева та да мирясаш. Аз ако изобщо чуя какво си говорят колежките в стаята го забравям на следващата минута... а ти още ги помниш тия сутиени. Явно ти имаш проблем.