Отговори
# 735
  • Още у мъглата ...
Ко стана бе да не се втрещихте всички от милия и добър Ча,па и услужлив мама му стара  hahaha hahaha hahaha
Направо си и говори,като на някой парцал на тая Гизем,майкоуууу ей това ми хареса и смятам да порипам в тая чест  newsm44 newsm44 newsm44
Ми тя тъпа бе Нарцисчева...как се говори на тъпачка. Joy Joy Joy Joy Joy

Чачо е фен... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Чачи - самарянчето  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 736
Привет хухавелкиииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
само засега ви чета че ми е малко трудно да пиша щот ръцете ми са заети  Mr. Green държа чаша с бира в едната а в другата вилицата  Joy Joy Joy

Ооооо Диди Hug Heart Eyes cheers beer cheers
ЕлитУ  Hug Heart Eyes мноу съм бизи  сЯ  cheers beer2 Joy Joy Joy Joy

# 737
  • Още у мъглата ...
Ко стана бе да не се втрещихте всички от милия и добър Ча,па и услужлив мама му стара  hahaha hahaha hahaha
Направо си и говори,като на някой парцал на тая Гизем,майкоуууу ей това ми хареса и смятам да порипам в тая чест  newsm44 newsm44 newsm44
Ми тя тъпа бе Нарцисчева...как се говори на тъпачка. Joy Joy Joy Joy Joy

Чачо е фен... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Хихихихихихи нали,ма наистина верно е много тъпа,аз мислех че само ми се вижда такава ,ама не съм се заблудила  hahaha hahaha hahaha
Гъбке,ами виж какво щука може да е нещо като пакет или кутия ,не знам,защото и казва кой знае колко идиотски си го направила,тя вика малко и компактно било,а и явно те са купили,ама тя да мине и да я вземе от там,а преди това е продала явно на някой,то и за това е кодирано за да не може да се разбере от такива като нас  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Явно, тук и полуентЕлегентността ми не достига  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 738
  • Още у мъглата ...
Айде, почва Беяза, аз ша се позагледам  Party Party Party

# 739
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така , анализ на разговора след много аналитична подреба на фактите.

Значи стега се джоинт - купонче и се съобщава на поканените за събитието и какво е менюто.
После поръчват кетъринга и той е доставен на определено място. И понеже Ча е хитър кат въшка, демек кат Нарцисчева, не иска да ходи той за кетъринга, а праща Гизема. Ама тя нали тъпа пръчка не мой заапе за тоя кетъринг и нервира Чачо.
После тя изведнъж вдева, че няма да минат само с три плата рибени хапки и трябва да приготви още за изненадващо многото гости на партито. Тогава тя се фали как е подредила платата , ама Чачо нещо и нема доверие, че ще дойде безпрепятствено до купона, без кюпеците да нападнат платата.  

Да обощя...хората са си купили риба , някой е запалил барбекюто, но Гизема безпрепятствено трябва да донесе рибата до самото место.

# 740
  • У Диспансера ...♥♥♥

Значи стега се джоинт - купонче и се съобщава на поканените за събитието и какво е менюто.
После поръчват кетъринга и той е доставен на определено място. И понеже Ча е хитър кат въшка, демек кат Нарцисчева, не иска да ходи той за кетъринга, а праща Гизема. Ама тя нали тъпа пръчка не мой заапе за тоя кетъринг и нервира Чачо.
После тя изведнъж вдева, че няма да минат само с три плата рибени хапки и трябва да приготви още за изненадващо многото гости на партито. Тогава тя се фали как е подредила платата , ама Чачо нещо и нема доверие, че ще дойде безпрепятствено до купона, без кюпеците да нападнат платата.  

Да обощя...хората са си купили риба , някой е запалил барбекюто, но Гизема безпрепятствено трябва да донесе рибата до самото место.

Ми то умното си е умно значи,не кат тая Гизем  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 741
  • Още у мъглата ...

Ми то умното си е умно значи,не кат тая Гизем  hahaha hahaha hahaha hahaha
smile3521 smile3521 newsm10 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 742
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Закодирания разговор между Гизем К. и Чаатай.У.
Стана известно,че при покупка и продажба на наркотици,Г и Ч са използвали кодовото име "риба"
Почнаха да се появяват все нови и нови детайли за делото с наркотици.В досието е добавено и телефония разговор,който е събудил подозрения.По-данни в досието  Улусой,на 23.12.2012 в 22:51 е звъннал на няколко човека и е казал "риба",и в 23:37,е звъннал на друг човек и е казал:Аз купих"риба"Това е отлична риба.Да донеса ли и на теб?"След 3 часа е позвънил за да купи огромно количество храна.В този момент ,полицията заподозряла,че именно "рибата"е наркотик.
Разговора по телефона между Ч и Г:
Ч:Какво правиш?
Г:Нищо.
Ч:Идиотка,ние уловихме много риба,знаеш ли?
Г:Какво?
Ч:Много риба хванахме.
Г:Аааа супер!И кой я улови?
Ч:Всичко е там!Както винаги..
Г:Да,добре.Ти хвана рибата на куката,нали така?
Ч:Да,ти какво си помисли?
Г:Ааа,няма значение,нищо..
Ч:Донеси я тук?
Г:Какво?
Ч:Имаш ли кутия,ето как...
Г:Аз направих 3 щуки,и не че не разбрах,а просто ми е нервно.Самата аз направих,но не приех.
Ч:Остана ли още?
Г:Да ти донеса ли?
Ч:Ами донеси,кой знае колко идиотски си го направила.
Г:Не,не е идиотски,стана отлично,малка и компактна.
Ч:Е добре,донеси.

какъв контраст между образите и реалността, дано си е взел поука!

Общи условия

Активация на акаунт