ха Добър ден и от мен  Hug Hug Hug
майкооооооооооуууу МичетУ и Ирчока моабет на мой гръб са си спретнали newsm09 аз шЪ вЪ нареда вас Peace все полека Blush мързелани такива  Joy Joy Joy Joy Joy

сега по същество,че н'ал съм от работните Flutter
Скрит текст:
трябва да посетя две културно масови мероприятия Peace едното е на щерката тържеството което всъщност ще е дискотека във лоби бара на хотел Хисар(требе да се красотим)и после чабук към коледния базар на синчето,след което предстой концерта в който участва Wink севгилито е на майната си в командировка и мама ще опъва както винаги Wink Ирчока шЪ ми разправя тя мен,че все тръстика съм орязвала ,ами като има бол КО дЪ прая мЪ джанъм Joy Joy Joy помощ от никъде и никой все сами с мъжо Crazy та дано се добера дВечирка по някое време да ви измуча и аз Joy Joy Joy

Ренку Hug Живо и здраво да ти е момичето   bouquet  все поводи за радости да ти носи
Скрит текст:

Дани Hug миличка разбрах,че си добре Peace Честит имен ден и на теб мила Blush Жива и здрава и е крайно време вече да зарадваш родата Joy Joy Joy чичеци и за теб
Скрит текст:

туй за банянето нЯщУ немо'а да го схвана newsm78 newsm78 newsm78 явно съм отървала за ко иде реч ама нейсе Crazy Crazy Crazy

тъкмо чета в туитър че вече е излязла официална информация 13 епизод последен за ASK  Sad
втори провален сериал за Хазал Cry ами дано е за добро пък другото ще покаже времето  Confused

всички да се чувстват установени  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug