Отговори
# 705
  • Още у мъглата ...
Габо Hug Heart Eyes Heart Eyes

Бебе, аз не бих го върнала в 9-ти клас. Да не забравяме, че от догодина на татък ще има 2 изгубени години. По-добре се подгответе за приравнителните и да ги вземе тях, отколкото да го връщаш назад. Предполагам има поправителна сесия на някаква дата. Просто провери кога е. Peace

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Лелиии, ама ква си красива на първа страница, па и първа  Laughing Party Party newsm51 newsm51 newsm51

Бебе  Hug И аз съм на мнение, че трябва да намерите начин да издържи приравнителните без да се връща назад Peace Това с връщането е абсолютна загуба на 2 години от най-активните му години  Grinning Peace

# 706
Рену, Hug честит празник и да ти е жива и здрава щерката. Желая много успехи и късмет! newsm51 newsm51
Hug Hug Hug

Гъбак мууууу Laughing ох лиляво пък и люляк Heart Eyes Зарибена мууууу  bouquet Наде муууу  bouquet

Ох цяла седмица не съм са уригвала ooooh! ко да правя вече низнам  newsm45  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao сетих се по повод написаното от Бел Heart Eyes с какви въпроси си дигат ранговете Mr. Green

# 707
  • Керодиспансера
някой ще ме светни ли какъв е номера с това му-учене ( явно нещо съм отървала) newsm78 newsm78 newsm78

# 708
  • Още у мъглата ...
Наде  Hug Heart Eyes Точно на захарното сърчице са, щот са шекерчета  Grinning Heart Eyes Мерси  Hug

Зарибена  Hug

# 709
Булка,да ти е жива и здрава щерката   bouquet много успехи и желая  Peace Дани, и на теб честит имен ден желая ти много сбъднати мечти    bouquet

# 710
  • Още у мъглата ...
Рену, Hug честит празник и да ти е жива и здрава щерката. Желая много успехи и късмет! newsm51 newsm51
Hug Hug Hug

Гъбак мууууу Laughing ох лиляво пък и люляк Heart Eyes Зарибена мууууу  bouquet Наде муууу  bouquet

Ох цяла седмица не съм са уригвала ooooh! ко да правя вече низнам  newsm45  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao сетих се по повод написаното от Бел Heart Eyes с какви въпроси си дигат ранговете Mr. Green

Ми аз кат почти не се уригвам  newsm78 newsm78 Край  ooooh! ooooh! умрех си  Mr. Green Joy Joy

Релакс  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 711
някой ще ме светни ли какъв е номера с това му-учене ( явно нещо съм отървала) newsm78 newsm78 newsm78
Означава здрастиииии Laughing нали мучахме оттатък заради новата мама Laughing

Булка Hug  bouquet

# 712
# 713
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
 newsm59 да ти е жива и здрава и много да те радва.
Скрит текст:
няма начин не го допускат до изпитите.ако има учители между вас може да знаят как стоят нещата и защо са тия изпити при положение че има свидетелство за завършен 10 клас мерси

# 714
  • някъде из Врачанско
 wavey newsm51 момичета, здравейте пак в новата стара мама, дано ни е все така ,да няма нови стресове
а сега
Рени-да е жива и здрава щерката и вие да сте добре покрай нея, весело настроение- newsm51 newsm51 newsm51
Дани-честит имен ден, здраве, любов ,усмивки, щастие, и успех на новата работа smile3525 smile3525
Бебето-разправяй се в новото училище, ще го вземат, трябват им деца и гонят стандарта, настоявай, в никакъв случай няма да го връщаш в 9 клас, те идват от чужбина и им дават изпитите, та на твоето дете ,че е тук в България, учете заедно ако трябва ,наблегни на литературата, математиката, история, успех, настоявай  и не се давай на администраторите, с усмивка и добро настроение поведи разговора Hug
Зизу-продължавай терапията и очакваме екстра коментари, няма бюлетин, анализчета, комикси, моля те  newsm51
на всички вас-
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 11:39 от pavlina ruseva

# 715
  • Керодиспансера
НАПОМНЯМ!!!Да не забрави някоя да се окъпе днес   bath  bath  bath  bath1  bath1  bath1

# 716
  • София
Честито на всички празнуващи   bigdance2

# 717
Зарибена, мерси за напомнянето, изкъпах се рано сутринта и довечера пак. Laughing
Оххх, умирам си от смях с подобни теми като актуални-колко пъти се оригва, колко пъти се къпе, щастлив многоженец и тем подобни....абе що за щуротия е това!? rotfImao rotfImbo
Зизунче леля, къде ни е новото крило? newsm78

# 718
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
НАПОМНЯМ!!!Да не забрави някоя да се окъпе днес   bath  bath  bath  bath1  bath1  bath1
Аз не се къпа...сао летоска на моретУ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 719
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зарибена, мерси за напомнянето, аз вече се окъпах и довечера пак. Laughing
Оххх, умирам си от смях с подобни теми като актуални-колко пъти се оригва, колко пъти се къпе, щастлив многоженец и тем подобни....абе що за щуротия е това!? rotfImao rotfImbo
Зизунче леля, къде ни е новото крило? newsm78
Нема крило ощИ...лелче...след малко... hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт