Отговори
# 690
  • Под Сините камъни
Да пожелая добро утро на диспансера и да бягам да се приготвям за тръстиката,че да не укаснея  Crazy

# 691
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2

# 692
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бебе Hug Лелчето ми Hug Пепино Hug
Дали изпуснах някой? Rolling Eyes

Линко, Heart Eyes оправи се пръста, само дето още имам лек оток...ама не е болка за умиране. Hug

# 693
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
 Stop Hug Hug Hug Hug Hugздравейте имам един проблем и моля ако някой може да ми обясни нещата ще съм много благодарна    
Скрит текст:
синът ми е в 11 клас  в началото на учебната година се наложи да го преместим от спортно в обикновенно у-ще.В средата на ноември му дадоха заповед че трябва да даржи 16 преравнителни изпита за 9 и 10 клас до края на ноември, през това време се разболя.Представихме мед. бел. от личния лекар но не я зачетоха и не го допуснаха до оставащите изпити.сега дилемата е да си вземем документите или догодина да го запишем в 9 клас. М.м е в чужбина за 1 година и сам сама. моля по компетентните да ми дадът съвет какво да правя. ще съм мн. много благодарна ако някой ми помогне със съвет.

# 694
  • Варненска клюкарка

Ехооо, привет на всичкиииии wavey

Много е хубава на тази снимка- вчера я видях и с другите хора около нея, ми направо е грейнала като слънце Heart Eyes

Снощи погледнах малко АШК-а, направо беше като кукла! Много нежна и красива и с Джан стоят мнго по-добре един до друг, въпреки, че и той като колегата не е китка (ех, да не беше този нос дето заема половината му лице) но все пак както казах е доста по-добре...даже вече в туитър ги наричат ДжАзра Wink
Ха Crazy сега се сетих Хазал Кая - Хакан Курташ= на ХаХа (абривиатурата им Joy)
Като изключим хубавите му очи установих и какво ме дразни толкова в този Хакан- доста е висок, а Хазалчето и Аслъ са дребнички и неговата огромна глава непрекъснато виси надолу към тях и създава илюзията, че му е тежи и не може да се изправи под тази тежест. Трябва му висока партньорка с по-едра глава за да няма такъв резонанс в гледката  Wink И Чачко се навеждаше към Хазалчето, но си е съвсем съразмерен и изглеждаха прекрасно Heart Eyes

# 695
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, Бибисита, Линко, Бебето, Наде, Пепиту, Мишенце, Бел, Зизу,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден, Сладки Хухавелки -Хубавелки, понеже пиша през телефона  ще съм по посна Joy Joy Joy Joy Joy

# 696
Мераба  Hug

# 697
Мераба Hug отразиФ тЪ Whistling

# 698
Мууууууууу Hug Hug Hug

Благодаря за кайветата  bouquet  bouquet  bouquet

Бебе Hug аз е мога Rolling Eyes чудя се как от 11 кл ще се върне в 9 ти ooooh!

Да ви почерпя Laughing дъщерята има имен ден днес Heart Eyes

Скрит текст:

не може без толта Mr. Green

Наща Дани Heart Eyes Честит имен ден Hug много здраве късмет във всичко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
Рену, Hug честит празник и да ти е жива и здрава щерката. Желая много успехи и късмет! newsm51 newsm51

Дани, честито и на теб...много здраве, щастие и професионални успехи. newsm51 newsm51

# 700
  • Още у мъглата ...
Ехееееееее, добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мууууууууууууу  Mr. Green От тръстиката  Joy
Скрит текст:

Лелиииииии  Laughing, и сме най-красиви и сме най-добри  Party Party Party Party
Ха да ни е честито първото място  newsm68 newsm68 newsm68

Мерси за кафенца и снимки  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И едно кафенце от мен за стопляне ФЕМИР ФОРЕВЪР  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 701
Габо Hug Heart Eyes Heart Eyes

Бебе, аз не бих го върнала в 9-ти клас. Да не забравяме, че от догодина на татък ще има 2 изгубени години. По-добре се подгответе за приравнителните и да ги вземе тях, отколкото да го връщаш назад. Предполагам има поправителна сесия на някаква дата. Просто провери кога е. Peace

# 702
  • Още у мъглата ...
Ренкааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Да ти е жива и здрава щерката  Heart Eyes Heart Eyes Щастие, късмет и много сбъднати желания  Grinning Hug
Скрит текст:

# 703
  • Керодиспансера
ДОБРО УТРО ! ГУШКИ ЗА ВСИЧКИ ,ЗА ДА НЕ ПРОПУСНА НЯКОГО  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug. РЕНИ, честит празник на твоето момиче , да ти е живо и здраво  smile3525 smile3525  smile3525    
 ето по едно кафе и от мен  

# 704
Мууууу и гуш hug на всички Ви.
Зизунче леля, Hug радвам се, че пръста ти е добре, ще спадне и отока.
Ренкаааа, честит имен ден на щерка ти и всичко най-добро и желая, честит празник, и на теб прекрасна мамче.
Дани, честит имен ден и на теб, със здраве да си носиш името.
Габче, абе чуднички ФЕмир си ни поднесла във вид на сърчице. Heart Eyes
Бебе, ако бях на твое място бих търсила друго решение за явяване на приравнителните изпити, но не и да го връщам в 9 клас.

Общи условия

Активация на акаунт