Някои чакат снеговалеж, ЯНУАРКИ - бебевалеж! Тема 17

• 26 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
kак  да ви намеря във фейсбук???И аз искам да гледам бебчета!!!Честити рожбички на котката и човечето.Ле,ле как се радвам... newsm44

# 181
Здравейте!!! Първо искам да честитя на мама Роси, Котката и Зеленото човече за бебоците, да са им живи и здрави smile3504 smile3504 и много да ги радват!!!

Аз преди пишех доста често, но после изведнъж времето все не стигаше, сега пак се включвам стремглаво!!! Предстои ми секцио скоро, защото бебо е седалищно! Днес ходих да се срещна с педиатъра, които ще ни гледа и той като разбра, че няма да раждам нормално ми наговори всякакви глупости, за това как няма да мога да го кърмя дълго ... прибрах се доста умислена по темата и реших да прочета из форума някакви мнения, което се оказа грешка - разтроиха ме повече. Ще раждам в Шейново, а тук коментарите са, че не ти помагат с кърменето, дори обратното, никой не ти обръща внимание!!!

Ако някои има различни наблюдения по темата МОЛЯ да ги сподели, че да се поуспокоя малко!!

И аз искам да помоля да кажете на коя мама трябва да пишем, за да ни включите към фейсбук групичката, че и аз искам да гледам розови бебоци на снимки поне!!!

Целувки на всички и много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 182
Редакция  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 23:11 от toridim

# 183
  • София
toridim-аз ти изпратих току що покана. Hug

# 184
И аз, и аз пратих  Hug Hug Hug

# 185
  • София
Олее, и аз те добавям Тори, защото новините ги научавам късно. Моля да ми приемеш заявката във Фейсбука  Peace

Честити бебета на Росичка, Котката и Зеленото човече - мноооого да ви радват мъниците   bouquet  bouquet  bouquet

Десита, и аз днес гладих, приключих с две трети от дрехите на беба, утре пускам последната бебешка пералня и приключвам. Направила съм си един гладачески кът в детската стая със стол и възлавничка за да ми е по-удобно, но повече от час и половина не издържам да стоя.

Cerezas, снаха ми роди в Шейното лятото. Тя спомена, че е питала и са и помагали, насочвали са я. Не се притеснявай за кърменето, секциото не е причина да не кърмиш, или да кърмиш по-малко  Peace

Фейсче, браво за пазара, аз минала седмица бях в Джъмбо, но въпреки че отидох посредата на деня в работен ден беше пълно с народ. Аз както вече съм тежка гемия и едвам ходя, толкова много хора на едно място ме изнервиха, едвам се разминавах с тях, да не говорим, че на касите чаках много, и сега колкото и да ми се ходи пак да си взема нещо не смея.

Мами, и аз утре съм на преглед, запис на тонове, доплер и всички екстри. ММ ще дойде с мен, защото и той се притеснява малко и иска да говори с докторката. Аз малко се успокоих, но все пак нямам търпение да видя какво ще каже. Ще питам и за упойките. Стискайте палци

# 186
Супер бебевалеж настана. А се очертава и скоро да не спира.
Имам усещане за утре за Пандито и Нури, ама те ще си пишат.

Тори, и аз те искам за приятел. Че даже и покана ти пуснах.  Grinning

Алианче, в джъмбо е мега изнервящо особено сега преди Коледа. Пък аз се престарах и изгладих почти всичко. Или са ми малко дрехите или се нахъсах да приключа бързо с това задължение. Успех утре на прегледа.

Фейси и аз утре съм за лекцията в Дъ Мол. Който още иска да идва да си пише.

Cerezas, аз също ще съм секцио и хич не се притеснявам за кърменето. Моя приятелка роди секцио и после спокойно си кърми около година може би. Секциото няма връзка с кърменето

Кайлис и аз съм голяма мъка с клякането. То не точно с клякането, а с изправянето като теб. Като клекна в магазина да взема нещо от по - долен рафт, няма изправяне. Голяма мъка е.

Денислава, браво за педиатъра и успех утре
на тоновете.

# 187
Маги, стискам палци за трите ви Hug и успех утре с тоновете

Кайлис, внимавай.

Фейсче, мерси за номинацията, ама аз с Калйлис не мога да се меря.
А повече не казвам нищо за раждане. Леко се шашнах с мерките на Лимон.

Да са живи и здрави и трите бебчета.

Успех утре на всички с прегледите Hug

# 188
Аllian84 и Desita bonita благодаря ви за успокоението, определено ми подейства, ще спя спокойно! Аз също си знам, че няма такава закономерност, дори познавам хора, които са кърмили дълго време след секцио, ама пак слушам и се впечатлявам!!! Но такива сме ние бременните, всичко ни въздейства, но сме токова сладки, че ни е простено!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 189
Тори,и аз ти пратих покана във фейса Peace

# 190
dessita82 в Щерев не правят тест за упойки. Минаваш консултация с анастезиолог /и кардиолог/ и ако прецени те праща с молба за изследване в Клиника по алергология в Александровска болница. Можеш и по собствена инициатива да си направиш изследването.

Успех на всички, на които утре им предстои преглед!

# 191
Брей, станах много търсена  hahaha

# 192
Кайлис и Елг, веднага да се включат в конкурса на 9 месеца за мама-готвачка!!!

Елг, какви са мерките на Лимон, че да го впишем в списъка във фб /тук не мога, но иначе там попълвам стриктно всичко/. Как са родили двете нови мами? Всичко наред ли е с бебетата, че инфо няма никакво! Чакаме разкази и от двете, а също и от Роси!!!

Тези дни прогнозирам новини от Панди в тази посока!! Ще видим  Mr. Green Елг, ти ще останеш по-назад, въпреки всичките ти страхове, че ще си предсрочно   Hug

Честито за стария вид на форума - явно виковете са имали резултат!!

Кайлис, много смешно стори  Joy Сетих се какво мога да дам в замяна на календарче или тортичка с корнфлейкс - рамо в нужда като се роди бебо  Hug По всяко време можеш да ме търсиш за съпорт за всичко!

Бейбифейс, ама нали този доктор е семеен приятел - при него е абсурд да забравя обстоятелствата около бременността ти и всеки път да те разпитва за стари неща, направо си е обидно!! Моята по ЗК поне в това се старае - всеки път е прилежна и прегледите са по 30 минути, забравила ми беше само основния ми проблем - къртичото късогледство  hahaha Та тъкмо се зарадва, че всичко ми е наред за нормално раждане и аз й попарих радостта. И на мен ми е гадно - всичко ми е наред - бебето от месец е в правилната поза, имам идеалния таз според замерванията, всичко е супер, само дето опасността от слепота е толкова огромна, че не може да се рискува изобщо.

# 193
Здравейте!!! Първо искам да честитя на мама Роси, Котката и Зеленото човече за бебоците, да са им живи и здрави smile3504 smile3504 и много да ги радват!!!

Аз преди пишех доста често, но после изведнъж времето все не стигаше, сега пак се включвам стремглаво!!! Предстои ми секцио скоро, защото бебо е седалищно! Днес ходих да се срещна с педиатъра, които ще ни гледа и той като разбра, че няма да раждам нормално ми наговори всякакви глупости, за това как няма да мога да го кърмя дълго ... прибрах се доста умислена по темата и реших да прочета из форума някакви мнения, което се оказа грешка - разтроиха ме повече. Ще раждам в Шейново, а тук коментарите са, че не ти помагат с кърменето, дори обратното, никой не ти обръща внимание!!!

Ако някои има различни наблюдения по темата МОЛЯ да ги сподели, че да се поуспокоя малко!!

И аз искам да помоля да кажете на коя мама трябва да пишем, за да ни включите към фейсбук групичката, че и аз искам да гледам розови бебоци на снимки поне!!!

Целувки на всички и много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Към съветниците по кърмене - моля вижте горния пост и посъветвайте нашата мама

# 194
Тори,и аз ти пратих покана! Peace

Честито на Котката и Зеленкото! Леле,че бебевалеж! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт