Четки за грим-4

• 66 250
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
http://www.feelunique.com/p/DIOR-BACKSTAGE-Make-Up-Full-Coverage … -Foundation-Brush
Тази става ли за пудри , освен за фдт, за прахообразни особено newsm78Много ми харесва , на живо не съм ги виждала как изглеждат.
Денси?  bouquetБлагодаря
Става, ставааааа и чудеса прави! Тази четка взема идеално минерални, прахообразни и компактни продукти и с въртеливо движение ги набива/ наслагва така в кожата, че все едно имаш нова отгоре. Аз нанасям Беж пудрата, а и други /не и Нарса обаче/ с тази четка, само че стария и вариант, различна е само дръжката и ми е незаменима. Ползвам я всеки ден. За бронзанти също е чудесна! С нея се свиква малко по- трудно, защото не галиш кожата и буквално въртиш и втриваш, но свикнеш ли наистина прави нов тен на лицето. Наистина е за пълно покритие, на ако въртиш и топиш малко продукт не наслагва разбира се. Четките на Диор са много качествени. Много са скъпи, но при добра подръжка са за мен почти вечни и наистина се работи добре с тях, и се получават добри резултати.
Ами хич не се свиква трудно  с хубавото hahahaОт първия път нанесе страхотно и то прахообразна на Буржоа която ме дразнеше с гъбата как нанася от една седмица. Днес за пръв път пробвах четката и стана страхотно с въртеливи движения хем хубаво хем не е като маска, направо съм очарована от резултата. Още с компактна  и бронзат не съм пробвала , но и  там ще ми заспи. Благодаря ти за този пост който ме подтикна да си занеса д..то в Сефора и да си я купя. Отдавна не съм се радвала така на козметична покупка, че даже и на парфюмна LaughingHug  bouquet много е удобна и красива.

# 721
  • на последния етаж
Да ми препоръчате четка за коректор - на Zoeva 142 или 144 добри ли са? А на Екотуулс?

# 722
аз за коректор за моите очи предпочитам плоска четка
ако говорим за Зоева ето тази

аз ползвам от "двата щъркела" същата като форма, вярно е че  с естествен косъм и харчи повече продукт, но и разнася много добре.
Последно забелязвам че често ползвам ето тази на Импала
по средата с кръгла глава, но пак казвам четки е въпрос на навик и техника която използваш а и до продукт.

# 723

Общи условия

Активация на акаунт