Отговори
# 735
Наде, мисля да цитирам от тези два последни, твой и моя предишен, постове, и да се метна с отговор в новата тема. Тук вече не останало достатъчно място за дискусия. Peace
Добре Профи, копни ако искаш всичките ми постове от страницата, дори ако желаеш копни и постовете ми от другата тема.
Няма какво да крия, не се притеснявам от написаното от мен, така, че давай щом си решила, пък да видим докъде, ще стигнем.

# 736
Скрит текст:
И защо да не си я пуснала статията Жани, голяма работа, хайде сега няма да си коментирам/коментираме в темата ПО каквото ми е/ни е на душа, да, даааа, особено пък като съм/ сме по темата?! Stop
Никой не може да ми/ни забрави това право да пишем каквото усещаме и иронията в добрия смисъл на думата е за предпочитане от забравата и отричането,( пример за това, ще се въздържа да дам а не, че нямам такъв), но не и в АФК/ПО.
Не мислех да пиша, но виждам Жани, че може би съжаляваш или се притесняваш, че я пусна, а не бива, споделяш намереното от теб и в това няма нищо лошо.
Профи, ми забравям ги Хазал в АШК и Ча в ПО, че са те, защото в новите им проекти за мен са Азра и Яман, и чак след това са самите актьори.
[/quote]

Фемир са ми единственни и винаги ще си останат такива Heart Eyes ,но в новите им дизита не търся Емир и Ферия Flutter Flutter Flutter харесвам ги в ролите такива каквито са Peace Peace Peace

http://televizyongazetesi.com/adini-feriha-koydumdan-sonra-yeni- … tter#.UrW5ALQ3_Ro статийката е за Аху май Peace Peace Peace

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 18:11 от Zhani ♥♥♥

# 737
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, отправна точка за разсъжденията ми са твоя и моя пост, затова се налага да ги копирам.  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт