Аватарнa Tема 46 - Коледно-Новогодишна

• 22 621
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • в огледалото на живота
Добро утро.
Зеленоочке,честито с малко закъснение хубавия празник на детенце   bouquet
Да е здрава и  има щастливо детство!

Ох,този фейсук,усмихвате ме значи.....
Плами,сякаш си спечелила милион от тото... Laughing

Сега,аз като нямам профил и надчничам от този на милото да не мислите ,че не съм ви засичала профилите на поне една трета от пишещите тук....
Стейси и теб дзякнах.....  Mr. Green и Пламито и други.....нИ бойте сЪ...партизан съм аз ,не споделям и не каня.... Joy
Имам слонска памет за имена и физиономии - за хубаво или за лошо,но винаги бих уважила личното пространство на всеки Peace

Развеселихте ме значи с тези страсти,хайде спорен и лек петък  Hug

# 736
  • София
Добро утро! Simple Smile

Хехе, дори аз се сетих за какво харесване на
снимка иде реч!  Laughing
Но и аз като Фустето нито съм гледала кой
лайква, нито нищо. В крайна сметка въпрос
на личен избор е кой как ползва Фейсбук и
с кого какво избира да споделя там.  Hug

Оставете го този Фейсбук, той не е реалният
живот, ами дайте да помислим за срещичка
на живо.

ПП. Зеленоочке, честит рожден ден на дъщеричката ти!
      Да расте здрава и щастлива, много да ви радва!  Hug

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 07:30 от Sophia L.

# 737
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро!

Ей, за т'ва нЕ'ам ФБ  Joy Много съобразяване и галимация ...

Зеленоочке, да ти е здрава щерката и много радост да ти носи ...е, и да е в здравословна форма - непослушна  Wink

Абе, Сосчето нещо ... много ми се губи ... То от Нова годона май не съм я засичала ... Ей, 'сите ЦРУ-та 'дет се оказахте - дайте инфо Simple Smile

Лек ден!

# 738
  • Сопот, Пловдив
Аз пък все се чудя на голямото съобразяване. Но аз съм ексхибиционист отвсякъде и няма шанс да го разбера.  Crazy

# 739
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз пък все се чудя на голямото съобразяване. Но аз съм ексхибиционист отвсякъде и няма шанс да го разбера.  Crazy

Ами ... такава хубава и професионална фотосесия си имам на големия тумбак ..., ама няма как да я пльосна в нет-а, дори и заключена, защото си имам и хлапенца хакерчета любопитни в порядъка на 9-12 клас ... Друго ... - винаги се съобразявам как пиша, къде го пиша, кога е на майтап, кога може грозно да бъде извадено от контекста ... гледам да пиша грамотно (освен, ако не се лигавя, но тогава си личи, че е нарочно) ... Все неща, които смятам, че трябва да са поднесени с ... общоприето ... да кажем ... чувство за приличност в публичното пространство. Това си е моето мнение и аз си се съобразявам с него ... другите да го правят както искат Simple Smile

# 740
  • Сопот, Пловдив
Надявам се, че винаги пиша грамотно  Grinning . А нещо, което не искам да се знае или види, не бих публикувала никъде, не само във фейсбук. Ясно ми е, че моето не е в реда на нещата, но така съм си устроена, което приемам за нормално за себе си, съм готова да споделя с всеки.  bowuu

# 741
  • Сопот, Пловдив
Добре дошли в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт