Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 554
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Опитвала съм с белина, ама не ми свърши работа.
На Астониш също не го харасах препарата против мухъл.
За сега съм най-доволна от САВО-то, въпреки миризмата.
Лошотото е че където е имало мухъл си избива пак след време....

# 241
Вчера си купих Тилекс за мухъл,понеже в банята нещо ми тръгна и имах в кухнята на единия тапет.Мога да кажа че на тапета как напръсках и изчезна.В банята още не съм пръскала,но предполагам че и там ще изчезне-само като видях как се "изпари" от тапета.

# 242
Лошото е ,че според мен това е само зрителна измама  Cry както и със Саво-то.

# 243
 Провайте с Аква форте ,евтино е,но е си е киселина и се действа бързо и внимателно / с ръкавици и да не се вдишва/.До сега само това ми маха всичко /да не се ползва на мозайки и метал/,но аз почистих и алпака - просто се действа бързо и няма да има поражения.Мисля,че го има и в Кауфланд.

# 244
Това "Саво" против мухъл ли беше? Ако да, няма смисъл да давате 5-6 лв за него. Същата работа върши най-обикновена белина, разредена с вода. Взимате пулзверизатор, пълните в него разредената белина и пръскате... След това няма и следа от гадния мухъл. Изпробвано!  Peace
В какво съотношение се разрежда белината към водата?

Иначе Саво със сигурност има в Кауфланд, защото съм купувала.

Приятелят ми я вършеше тази работа... дали беше 1:2 или 1:3...   newsm78

Не зная какъв е ефекта на Саво-то, но с белината черните петна изчезваха (бял таван с латекс). На места обаче остава леко жълто. Но при нас това беше над гардероба, в един ъгъл и не ни пречеше много. Сега.... със Савото може и да става идеално бяло, не зная

# 245
Моите бяха на плочки в банята /нещо като керамика или теракот - грапава повърхност/.

# 246
Ако са ви по-упорити петната от мухъл по-концентриран разтвор с белина се прави, за профилактика малко по-разреден. Абсолютно същия ефект като САВО-то има и белината. И двата препарата са на хлорна основа. Едното е по-евтино.
Преди САВО струваше около 6лв./опаковката, сега не съм поглеждала колко е.
Някой да е забелязал къде изчезна Тоаетно пате, Бреф и другите по-познати препарати за тоалетна? В Русе няма от доста време - намирам само някаква измислена марка и Блейзи, и Медикс.

# 247
От белината ми остават точно жълтеникави петна. От савото стената става чиста. Пръскала съм и в/у тапет без проблем.
Взех от Т маркет за 4.49 без пулверизатор.

# 248
Лошото е ,че според мен това е само зрителна измама  Cry както и със Саво-то.

Надявам се да не е  Confused На опаковката пише че уж е номер едно,пък ще видим...Иначе и в банята се махна.

# 249
Вчера си вземах един рутер от промоция за 19,99 лв Peace
За сега съм много доволна Hug

# 250
  • оттам, откъдето започва България
Това "Саво" против мухъл ли беше? Ако да, няма смисъл да давате 5-6 лв за него. Същата работа върши най-обикновена белина, разредена с вода. Взимате пулзверизатор, пълните в него разредената белина и пръскате... След това няма и следа от гадния мухъл. Изпробвано!  Peace

Даже и без да ползвам пулвелизатор съм почиствала стена с белина или доместос и повече мухъл не ми се е появявал.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 20:38 от pitinko68

# 251
  • Sunshine state
Вчера си вземах един рутер от промоция за 19,99 лв Peace
За сега съм много доволна Hug
Какъв рутер?  newsm78

# 252
  • Варна
В Кауфланд (Варна-Възраждане) вече няма ОМО Confused

# 253
  • Варна
В Кауфланд (Варна-Възраждане) вече няма ОМО Confused

Как да има след толкова хвалби в тази тема?  Mr. Green
Добра реклама му направихме, да вземат с по един пакет да ни наградят.  Joy

# 254
  • Sofia
Мдааа... както писах и по-нагоре... едва ли е свършил прахът, по-скоро им е досвидяло на кауфландци.  Wink  
Тъй смятам аз.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт