Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
Айде стига,бре! Егати ножа.. Shocked От Рекса аз хич не съм доволна напоследък-разреден е и вече не е така хубав. Ползвахме само него преди,течния по-точно. baby_neutral

# 226
Много сте заразни!!! Mr. Green
В най-голямата мъгла по тъмно избягах от работа и ходих до Кауфланд да купя Омо. Взех 3 пакета. Оставих го в колата за 2-3 часа и като си тръгнах, цялата кола миришеше страхотно!

# 227
A това ОМО не го ли пускат в по-големи разфасовки? Така ще излезе по-евтино сигурно. Иначе и аз си взех една опаковка ОМО след толкова хвалби тука  Laughing Иначе в момента си имам 4 лв течен прах, но ме зарибихте и мен. Даже мисля да мина за още една-две опаковки  Laughing

За ножове, мога да ви похваля Трамонтина. Мисля, че са бразилски и са много добри. Аз вкъщи ползвам такива. Сега мисля да купя и на нашите, че те са доста зле откъм ножове. Вкъщи има един мъник, от който са много доволни. И какво беше учудването ми като видях, че е на Трамонтина. Имат го доста години и не е мръднал...  Heart Eyes

# 228
  • оттам, откъдето започва България
Киса, за цветно ползвам на Лидл - Формил. Не е силен аромат. Доволна съм от него.

+1 за Формил

# 229
  • Русе
A това ОМО не го ли пускат в по-големи разфасовки? Така ще излезе по-евтино сигурно.
Само в МЕТРО съм го виждала в 4 кг. опаковка и си бях купила, но на промоция тогава беше 13 лв. и нещо. Така, че за сега 2 кг. в Кауфланд с 50% намаление си е най-изгоден. В нито един друг магазин не го намаляват толкова. За сравнение най-изгодните немски Ариел и Персил за 100 пранета излизат 36 ст. за пране(ако ти ги купят от там), а този е 24 ст. и е приравнен по изпиране на гореизброените. Peace

# 230
Ще изкупите Омо-то  Stop Оставете 1-2 пакета за утре, че по-рано не мога да отида.

# 231
  • Варна
То с тази реклама си мисля да заредя с още един пакет Laughing
Кажете мнения за Сомат? Изгодно ли идва разфасовка от 60 таблетки за 15,80лв., че не съм вземала досега от тях (миялната ми е готова вече newsm44 )

# 232
Хубави са Сомата,сега взех от тези 70бр,добре са,а за цената си са супер изгодно!

# 233
Знае ли някой дали в Кауфланд има САВО и каква му е цената?

# 234
  • Sofia
Само не се презапасявайте с прах за пране, че и той има срок на годност (знам ли какво му е след това... най вероятно няма да действат като преди съставките, пък изкусителни промоции пак ще има Simple Smile ). Вярно, че на Омо-то е 2години (до 12.2015г. е), но по принцип споменавам.

# 235
Знае ли някой дали в Кауфланд има САВО и каква му е цената?
Със сигурно има, взела съм преди време, но за жалост не помня цялата. Нещо 5-6 лв ми се върви, но може и да лъжа Thinking

# 236
Това "Саво" против мухъл ли беше? Ако да, няма смисъл да давате 5-6 лв за него. Същата работа върши най-обикновена белина, разредена с вода. Взимате пулзверизатор, пълните в него разредената белина и пръскате... След това няма и следа от гадния мухъл. Изпробвано!  Peace

# 237
  • София
А има препарат без миризма, на Лидл, ако не искате да ви мирише отровно, също и не избелва цветни стени. Но трябва търкане...
Иначе антимухъли вкъщи има сигурно 10, различни марки, даже и на Астониш, пак от К купуван, но не знам дали вършат работа (не съм ги ползвала, не съм ги купувала аз:) ).
Днес или утре ще ида и аз за няколко Омо-та, да не ги изкупите! Трябва да ви плащат за реклама Mr. Green

# 238
  • Sofia
Аз не вярвам да се изкупи Омо-то (щото едвали много се купува на редовната цена), виж може и да го приберат. Аз лично няма да го взимам на цена 10лв за 2кг, затова биха си взела сега още 2 пакета, така или иначе имам и друг/още  прах за бяло пране, но и да нямах - ако ми свърши преди пак да намалят Омото, имам и други варианти.

# 239
Това "Саво" против мухъл ли беше? Ако да, няма смисъл да давате 5-6 лв за него. Същата работа върши най-обикновена белина, разредена с вода. Взимате пулзверизатор, пълните в него разредената белина и пръскате... След това няма и следа от гадния мухъл. Изпробвано!  Peace
В какво съотношение се разрежда белината към водата?

Иначе Саво със сигурност има в Кауфланд, защото съм купувала.

Общи условия

Активация на акаунт