Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 559
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Изпра петната, дрехите са някак скърцащи след пране  Laughing, мирише доста силно и след изпирането, особено чаршафите Mr. Green

# 211
Аз го ползвам за цветни чаршафи, без да слагам омекотител. Много трайно и хубаво започна да ми мирише след като свикнах с него. Опитвах с разни омекотители да го комбинирам, обаче ставаше още по-ужасен аромата. Пера бяло и светли цветни дрехи с него, нямам наблюдения да избледняват цветовете.
Конкретни петна не е борил и не знам как би се справил.

# 212
  • вкъщи
Омото е най-хубавия прах за пране, който съм ползвала.Изпира перфектно, няма нужда от омекотител и дрехите ухаят от метри. Едни летни дрехи, прибрани няколко месеца, май месец още ухаеха силно и свежо. А ако са изпрани с друг прах ги пера пак преди обличане, да ми миришат на чисто. За тази цена направо е без пари, купувайте, няма да сгрешите.

# 213
Здравейте - ОМО-то наистина мирише много силно. На мен миризмата ми напомня ДЕРО сапун  Rolling Eyes
Изпрах сутринта една пералня пребори миризмата на Коколиното - омекотителя не се усеща въобще. Забелязах, че освежи цветовете - имаше детско боди, което се беше боядисало при предишно пране и сега пак си връща белия цвят. Светли цветни неща не изглеждат избелели.
+1 за кекса от 2.49 - не се рони и не е прекалено сладък, купих мраморен.

# 214
  • ВАРНА
И аз отивам за ОМО, но да попитам нещо. Казвате че е за бяло или светло пране, а за тъмно става ли? Например дънки, анцунзи.

# 215
ОК! Навихте ме! В четвъртък ще си го купя! Hug Благодаря!

# 216
На опаковката е отбелязано, че е универсален препарат, има и икона за цветно пране. На мен не ми се рискуваше с тъмните дрехи.
Но миризмата наистина е силна, на мен ми идва в повече. Искам да сменя течния Персил/като свърши, че имам за още 100 пранета сигурно/ с друг препарат и за това взех да пробвам ОМО-то.

# 217
И аз отивам за ОМО, но да попитам нещо. Казвате че е за бяло или светло пране, а за тъмно става ли? Например дънки, анцунзи.

Понеже е универсален го дават за бяло и за устойчиви цветове. Затова не смея да рискувам на тъмни, черно и дънки.

# 218
  • Sofia
Аз няма да си правя експеримента с Омото и цветни дрехи. Така или иначе ползвам различни препарати за бяло, цветно, вълна, просто го визмам за бяло пране и толкоз. Имам един пакет вече, ако не е свършил, смятам да взема още два.

Цоц, след всичките отзиви, щом и още ти трябваха... трудно те навиха хората, а дано си доволна после.  Grinning

п.п. Сега разгледах пакета... има "избелващ агент на кислородна основа", та те така.  Wink

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 17:01 от Morena

# 219
Като говорите за прахове от Кауфланд да ви предупредя да не вземате от там течния REX, този с големите разфасовки. Изобщо не пере, дрехите след изпиране миришат като преди. До сега не бях купувала такъв боклучив прах за пране.

# 220
  • Варна

п.п. Сега разгледах пакета... има "избелващ агент на кислородна основа", та те така.  Wink

Хъх, аз го взех основно за цветни дрехи, ама карай, чисто черни нямам, освен 2-3 панталона.  Laughing

# 221
Аз съм много доволна от ножовете на Delimano, купих си два универсални и един голям ( кухненски май се води).

# 222
  • Sofia
Киса, за цветно ползвам на Лидл - Формил. Не е силен аромат. Доволна съм от него.

# 223
  • Sunshine state
Аз пера основно цветни/тъмни дрехи с ОМО-то и хич не съм забелязала избелване,а не е като да съм вземала еднократно така,че давайте смело. Аз обичам да ми мирише на чистичко и ми идва екстра силната му миризма.  Peace
И аз днес успях да се докопам до Кауфланд,че тия дни ме е завъртяла работата и нямам много време.
Отчетох се с Хайнц кетчуп,млечна на Кенар,която не харесвам,кренвирши на Житница и...... познайте? ОМО!  Laughing

# 224
Аз имам малък нож Делимано и познайте ръждяса. На 3 седмици покупка е.
Освен Рекс и Лекс също нищо не пере, както и течния на Медикс.
Някой с отзиви за големите картонени кутии прах за пране - нещо немско беше, не помня името. При нас още има, ама като не знам става ли не ми се запасява.

Общи условия

Активация на акаунт