Бюджет 2500 лв - екзотична дестинация :идеи ?

• 33 656
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
  • София
С тях съм летяла до Пекин и самолета беше супер стар и скапан. Нямаше индивидуални монитори за гледане на филми, ами ни пуснаха на общ екран Иванушка глупака в оригинал. Май не беше и преведен Laughing Иначе беше ок.

# 136
Aз съм летял на стар и скапан самолет няколко пъти с Qatar , които минават за първокласна авиокомпания ( при полетите от Доха нататък) . Случвало се е да попадна и на развален персонален монитор  Laughing
Пияндета съм срещал и на вътрешни британски полети  , като най-пресен ми е спомена от врявата на една солидно почерпена компания дами на средна възраст при полет Дъблин-Ливърпул.

Относно Аерофлот всичко гадно  което съм чувал е относно престоя на Шереметиево.
За самите полети  и обслужване не съм чувал лоши неща.

# 137
Колкото тези от Аерофлот си издирват пътниците по летищата друга авиокомпания не може да се похвали. На което и летище да съм все Альоша, Олег и Наташка търсят и все към полетите на аерофлот ги пращат  Joy. Може и случайно да е, но надали

# 138
Обичат да пазаруват и да се запиват по летищата хората Wink

# 139
В този сайт има много изгодни оферти: https://www.dominicanatours.com/asp/index.asp?lang=US
Аз лично не съм пътувала с тях, но може да се пробват - цените са феноменално ниски, особено за Куба, Мексико и Доминикана...

# 140
  • Сф
Някой ходил ли е до Коста Рика ? Имам време до утре сутринта да платя 2 билета за ноември. Всякакви мнения са добре дошли.

# 141
Aз съм летял на стар и скапан самолет няколко пъти с Qatar , които минават за първокласна авиокомпания ( при полетите от Доха нататък) . Случвало се е да попадна и на развален персонален монитор  Laughing
Пияндета съм срещал и на вътрешни британски полети  , като най-пресен ми е спомена от врявата на една солидно почерпена компания дами на средна възраст при полет Дъблин-Ливърпул.

Относно Аерофлот всичко гадно  което съм чувал е относно престоя на Шереметиево.
За самите полети  и обслужване не съм чувал лоши неща.

За Аерофлот да кажа и аз - летяла съм два пъти и стюардесите бяха уникално мили.

Затова пък последния път с Луфтханза летях в новичък самолет на два етажа (тоалетните бяха на първия), а индивидуалните екрани на седалките си бяха като таблети.

# 142
Някой ходил ли е до Коста Рика ? Имам време до утре сутринта да платя 2 билета за ноември. Всякакви мнения са добре дошли.
За съжаление лично не, но сестра ми направи страхотно пътуване Коста Рика-Панама и остана възхитена. пътуваха 2 момичета. Като цяло след нейния разказ ми влязаха в плановете и на мен

# 143
  • Сф
Богиня, дали е възможно някакви контакти на сестра ти?
Аз също мисля да пътувам със сестра ми, за Панама малко ни е шубе, имаме по-скептична нагласа за там, а и нямаме мн време, но за КР сме на 75% навити?

# 144
Да споделя за Лондон-5 нощувки в 2*, 1 път сядане в ресторант, останалото беше сандвичи и fish and chips, полет на wizz от Варна с доплащане за багаж, в Лондон предимно обектите, които посетихме бяха с безплатен вход. Ходихме до Уиндзор. Общо- 1200лв.

# 145
Амстердам-700лв. 3 нощувки- 2*, приготвяхме си храна в хостела, имахме карта за 2 дни-около 60Е-за различни музеи, галерии и транспорт/включително и разходка с корабче/. Самолетен билет-180лв.

# 146
Е Амстердам е интересен , но съвсем не е екзотика , дори голяма част от момичетата по витрините са българки Wink

# 147
  • тук-там
Ммм, верно, Лондон пък съвсем..... ooooh!

Стара тема...
Може пък някой да се включи подобаващо. Peace
Аз след като "изпуснах" Бали и Индия за "около" тази цена още търся.... newsm78

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 22:00 от Wild_rabbit

# 148
Мда  само преди седмица Индия  се появи на невероятните 215 евро от София за зима 2015 -та , но бързо изтече ...

# 149
  • тук-там
Скрит текст:
Мда  само преди седмица Индия  се появи на невероятните 215 евро от София за зима 2015 -та , но бързо изтече ...

Не сипвай повече сол...  Mr. Green
Интересното е, че авторката избра Дубай като екзотика.....

Общи условия

Активация на акаунт