Бюджет 2500 лв - екзотична дестинация :идеи ?

• 33 660
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
Интересното е, че авторката избра Дубай като екзотика.....

Все отнякъде се почва  Simple Smile
Днешен Дубай със сигурност след 30 години ще е само спомен. Може да има сгради по километър и половина или три , а може и да са пак с камилите. Супер непредсказуемо място , което си струва да видиш.

# 151
  • София

Интересното е, че авторката избра Дубай като екзотика.....

Хаха, попадна на мен Simple Smile може би затова и нямаше как да не избере Дубай Peace след като в продължение на месец и половина си писахме по мейли, ФБ, лични съобщения тук, говорихме по вайбър и телефони и предварително знаеше почти всичко за маршрута и програмата. И не съжалява за избора си Simple Smile Прекараха страхотно цели две седмици с мъжа си, обикаляйки не само Дубай, а и съседните емирства.

# 152
Иии, що не влезе да разкаже?! Не за маршрута, за него на много места може да се прочете, а за изживяването. При тях залога беше голям, трябваше да убеждава мъжа си, а и самата тя не беше пътувала.

# 153
  • София
Пина, писа, но в темата за Дубай Simple Smile
Ето и двата и поста-  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772370.msg27796715#msg27796715
постинг #39
и големия и разказ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772370.msg27919764#msg27919764
постинг #146

# 154
Благодаря ти, Роже, погледнах ги! Жалко, че са пак конкретни, без особени лирически отклонения дали се е изпълнила мечтата за екзотично пътуване, дали на мъжа му се е видяло достатъчно смислено, дали ще го помнят още 30 години... Макар, че според мен - да, като чета между редовете. Даже вече ги виждам да събират пари за следващата дестинация. То е голяма зараза това с пътуването и няма открит лек.

# 155
  • София
хаха, добре го каза, Пина Peace изпълнила се е мечтата им за екзотика Simple Smile Хвана ги и бацила за пътувания. И ако надникнеш в темата за круизите ще разбереш, че им предстои нова тръпка Simple Smile

# 156
...
Хаха, попадна на мен Simple Smile може би затова и нямаше как да не избере Дубай Peace след като в продължение на месец и половина си писахме по мейли, ФБ, лични съобщения тук, говорихме по вайбър и телефони и предварително знаеше почти всичко за маршрута и програмата. И не съжалява за избора си Simple Smile Прекараха страхотно цели две седмици с мъжа си, обикаляйки не само Дубай, а и съседните емирства.
Роже, дали и аз като тръгна натам ще мога да се възползвам от изброените?  hahaha

# 157
  • София
Мимии Hug за тебе винаги. Нали сега аз се възползвам от теб с изброените/ без последните две/ Grinning
Трябва да си връщам вересиите  hahaha

# 158
roje22, измислил ли си следващото екзотично пътуване? Чакаме разкази в блога!

# 159
  • София
оххх, за измислянето съм го измислил, но жена ми ме е закотвила цяла година в Европа Cry.
Затова екзотиката ми от юли 2014 до юли 2015 се простира между Рим, Флоренция , Венеция, Милано, Кан, Ница, Монако, Париж.... т.е. няколко пъти из Италия и Франция.... ама все се надявам някой да ме отвлече към Южна Америка пролетта Peace

# 160
  • Пловдив
Ейййй,  Роже,  ще чакам с нетърпение за Южна Америка , ехааа, и аз я мисля в близките 2 години, а като знам как планираш ти, ще чакам да се върнеш и после всичко наготово Joy. Някъде и Тайланд трябва да вместя, а за там си ми пътеводна светлина.  Hug Според теб при обстановката там , дали е  резонно да се планира? Макар че ако го правим, ще е есента на 2015 или зимата на 2016, та има време нещата да се развалят съвсем, или да се оправят. Какво мислиш?

# 161
Нищо и няма на обстановката в Тайланд ... и тази зима хиляди българи са се запътили натам Wink

# 162
  • Бургас
Като стана дума за Тайланд моля да споделите къде да следя за промоционални самолетни билети, по кое време на годината и всякакви други подробности за които се сетите. Планирам го за края на ноември 2015 ама ... със самолетните билети се боя че трудно ще се преборя за добра цена. В предната тема четох, че един пътувал с Емирейтс, друг с руския Аерофлот, с немски авиолинии ... къде да гледам, не зная как да проследявам всичката тази информация от толкова много авиокомпании. Удобно ми е да летим от Истанбул или от София /ако това има някакво значение/. Благодаря на отзовалите се  Hug

# 163
...ами може да следиш ето тук :
magelanci.com

# 164
  • Бургас
Благодаря ти stenk!

Общи условия

Активация на акаунт