Лакове за нокти-86

• 48 551
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ти много, Ани! Hug

# 721
  • София
Момичета, кой беше лака, който наскоро коментирахте - син, като звездно небе, много красив, но не е OPI, а няканва марка, която не запомних и сега не мога да го намеря във форума. Много ми хареса и ще го търся Simple Smile  Благодаря за направения труд Simple Smile Praynig

# 722
  • на последния етаж
- още се чудя дали ми харесва новата ми придобивка  Whistling
На мен много ми харесва. Кой номер е?

# 723
  • Стара Загора
Момичета, кой беше лака, който наскоро коментирахте - син, като звездно небе, много красив, но не е OPI, а няканва марка, която не запомних и сега не мога да го намеря във форума. Много ми хареса и ще го търся Simple Smile  Благодаря за направения труд Simple Smile Praynig

Zoya Dream/ LA Girls 3D Effects Brilliant Blue Rolling Eyes

# 724
  • София
Точно вторият е, големи благодарности Simple Smile

# 725
Момичета, записвам се при вас  Rolling Eyes

п.п. искам да се оплача, че никъде не намирам Essence 08 Night in Vegas , много ще съм благодарна ако някоя ми даде идея къде да потърся  Embarassed

# 726
  • Стара Загора
Момичета, записвам се при вас  Rolling Eyes

п.п. искам да се оплача, че никъде не намирам Essence 08 Night in Vegas , много ще съм благодарна ако някоя ми даде идея къде да потърся  Embarassed

Вносителите - Додис Интернейшънал Rolling Eyes
Можеш да ги питаш във фейсбук. Peace

# 727
Точно вторият е, големи благодарности Simple Smile

Има го в темата за размените, само пробван. Peace

# 728
  • Стара Загора
Някой питаше за трайност на Dance Legend - на 2 пълни дни е с малки забележки, тук там някое чукнато връхче. Само аз си ги виждам обаче. Grinning Ето го как изглежда:

Скрит текст:

Утре ще свалям и ще сложа 02. Heart Eyes

# 729
  • София
Момичета, акрилна боя за декорация от къде си купувате, ако проверя от магазин за художници, че имам близо до работата, има ли знае каква е акрилната боичка, на какво основа?

# 730

Общи условия

Активация на акаунт