На море в Гърция 2014 - I

• 88 101
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Да се похваля и аз с резервация за Неос Мармарас - ето тук http://adrianashouse.gr/ 25 евро за студио  Laughing

Пускам малко сайтове и цени във Вурвуру и Неос Мармарас за периода 15-20 юни. Може да е полезна информация за някой от все още непланиралите почивката си. Питала съм за двама възрастни и дете на 4 г, което няма да спи на отделно легло. Peace

# 181
  • София
ХОТЕЛ OLYMPIAN BAY ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА-moje li nyakoi da mi dade ingo za tozi hotel

По възможност си намери друг хотел, този не отговаря на звездите си, доста остарял, лошо обслужване/дано да е реновиран или да са сменили персонала/ и няма защо да го коментираме.

# 182
Намествам се да ви следя. Май се отказахме от Вурвуру в полза на Никити. Някой с конкретни препоръки за хотелче/апартамент на първа линия?
Иначе си зяпам замечтано в посока Корфу и Парга, ама двата дребосъка няма да издържат толкова дълър път Sad. Нищо, след няколко години може и да опитаме...

В рамките на същата страница (5-6 поста преди твоя) има коментирано.

Sick

# 183
Искам да благодаря на Mur за съветите около нашето пътуване за Лефкада.

Ще бъдем там в периода 31ви май-7ми юни. След дълги размишления къде да ни е настаняването- във Василики или Агиос Никитас - в края на краищата се спряхме на Агиос Никитас.

Имаме следните 2 оферти, които ни устройват за момента (чакам и още отговори):

http://www.afroditi-pansion.gr/

Афродити -30 евро

http://www.villamilos-lefkada.gr/

Вила Милос- също 30 евро

Някой да има преки наблюдения от тези 2 места или да може да предложи нещо изпитано в този ценови диапазон?

Благодаря ви, момичета!

# 184
Desex,
честита резервация, много добра цена. Дано останете доволни от почивката.
Мисля, че твоята кореспонденция ще върне на много хора представата, че на Халкидики има и нормални цени (аз лично над 40 не съм плащала и не плащам), оядените сигурно ще се окажат само двайсет къщи на първа линия, които могат да разчитат на наплив по всяко време и за всякаква сума.
Ти май беше питала дали е на градския плаж въпросната Адриана - да, сравнително близо е до него, но е на един баир на стадиона (плажът почва зад градския стадион). Това, което е леко неприятно в този район, че има части без тротоари, а улиците са тесни, стръмни и гърците яко се юркат, то ти си ги знаеш, де Grinning

Ели Дж, не че мен ще ме слушаш, ама Афродити доста по- ми хвана окото.

Ариана, Дафне, Филипос, Филиана - тези три къщи, обсъждани по-назад, са на крайбрежната в Никити,и то в хубавата част. Има за тях и много хистори назад през последните 2-3 години. Улицата е доста дълга и се предлагат за туристи към 30-40 къщи на нея - от една много фенси, Ikies Mantsiou, декорирана с фенери, до по-обикновените. Избягвай тези, които са на самото пристанище (Арсанас е такава) -шумно и цигания, по-лошата част на плажа. Тъй като старата част на Никити е над главния път, а под него има дълга зона, широка примерно 3 пресечки, която е "курортния квартал" тъй да се каже, помисли и за нещо на не съвсем първа линия (де факто то ще отстои на 30-60 метра от плажа примерно), може да ти харесат някои други предложения и цени оттам. Къщите на плажа обикновено са без големи и хубави дворове, освен ако не са съвсем в покрайнините.

# 185
Параход в действителност 50 м. нагоре след крайбрежната имаше много хубави студия със сравнително големи дворове. Не им взех координатите, защото трети път в Никити едва ли. Но действително високите цени са за първа линия с по-хубаво обзавеждане.

Просто ровете по гръцките сборни сайтове.

# 186
  • София
В Никити ей това ни беше хванало окото и си го отбелязах:

http://www.karali-studios.gr/indexen.html

Прилично голяма градина, на метри от водата. Били сме на плаж пред къщата и там морето ни хареса. Мога да пусна и снимки на лични от плажа пред къщата, ако някой има интерес към нея.

# 187
  • Düsseldorf
Аз си мислех, че ще съм една от малкото, които са вече на морска вълна, а то явно си е време за резервации!!

Миналата година благодарение на вас открихме едни Линараки студиос в Сикия и с това открих този начин на почивка изобщо - студио на спокойно място, с няколко семейства, с място за игра и близо до плажа, и установих, че повече не ни и трябва! Simple Smile

Сега пак бих отишла там, но някои от компанията искат да сменим с нещо подобно, но все пак другаде - Тасос или пак по Ситония...
Изпращам запитвания вече, но май наистина е добре по гръцки сайтове да се рови - вероятно ще можем да си наемем и цяла къща или вила, но не намирам много такива...

Така или инак ще ви чета и ще се вдъхновявам! Simple Smile

хайде, всеки да намери мечтаната почивка! Simple Smile

# 188
# 189

Втрият е много колоритен, аз бих го избрала, но нямам лични впечатления.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 00:06 от valya_bl

# 190
# 191
  • Düsseldorf

Баракудата и на мен ми хареса, писах им, че даже ми отговориха веднага - и ми предлагат подозрително ниска цена - 45 евро за апартамент с 2 спални 50 м2, и 35 за малък с една спалня и доп. легло.. /последна седмица на юни/ Много не мога да си представя къде е, явно на излизане от Сарти към Сикия. Там си е ок плажът, нали? И е леко отдалечено от лудницата с многото заведения на Сарти, нали?
Ще се консултирам и с другите и ще решаваме...

# 192
  • София
alex_shu Според мен мисля, че това е хотела, червената точка:
https://maps.google.com/maps/ms?msid=205018101700109706779.0004f … b6ddbc7&msa=0
Ние сме били, зелената точка...
Доста е отдалечено от центъра/единия вариант 2 км., другия 1 км./ и на 200 м. от плажа. Няма проблем да ходите до Сарти с колата.
Затова може би цената е ниска. Но в селището не ви трябва, точно в тази страна е най-спокойно.
Близо е и плажа на Platania....

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 00:22 от Bled

# 193
Баракудата ...Много не мога да си представя къде е, явно на излизане от Сарти към Сикия. Там си е ок плажът, нали? И е леко отдалечено от лудницата с многото заведения на Сарти, нали?
В края на селото в посока Сикия, но не и извън него - има си инфраструктура, просто е по-далеч от центъра и по-спокойно. И до плажа не е съвсем близо. Две пресечки зад хотел Агни, него кой не го знае Simple Smile

# 194

Баракудата и на мен ми хареса, писах им, че даже ми отговориха веднага - и ми предлагат подозрително ниска цена - 45 евро за апартамент с 2 спални 50 м2, и 35 за малък с една спалня и доп. легло.. /последна седмица на юни/ Много не мога да си представя къде е, явно на излизане от Сарти към Сикия. Там си е ок плажът, нали? И е леко отдалечено от лудницата с многото заведения на Сарти, нали?
Намира се в крайния квартал на Сарти. Много е спокойно. Плажа е супер. Е хотела не е точно на плажа но не е далеч от него. Има си кръчма на плажа и близо до този хотел. До Сарти е 30 мин. пеша. Идеално е за спокойна почивка. Някъде в предишните теми бях качила снимки от самия квартал.
Изрових ги http://www.album.bg/sisi7312/images/30805389/ . Май няма кой знае каква информация но все пак.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 09:26 от sisi73

Общи условия

Активация на акаунт