Брекети - какви, къде, за колко? Тема 4

• 139 728
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 60
  • София
нещо важно, което пропуснах като коментар - пастата трябва да се грижи и за венците, сиреч да убива и бактериите, които не са никак малко или поне да ги редуцира, не само да оправя дъха, който ако има бактерии пак става зле след 15минути...

Не виждам как блудкавите пасти с вкус на дъвка и правещи огромна пяна правят това! Трябва си "медицинска" паста Simple Smile

# 61
Ще следя и аз за актуални отзиви за добър ортодонт в София. Някой с пресни впечатления от Галина Настева -Димова /че те са две с името Г.Димова/?
След 1,5 г. лечение /второ/ съм безкрайно недоволна от резултата към момента. ОБщо взето вместо да изпиша вежди, избодох очи Close Долната ми челюст върви наляво, а горната надясно - пълен ужас! Все още не е приключило лечението, ама след толкова време и такъв резултат...нещо взех да губя надежда и искам да чуя мнението и на друг специалист.
При първото лечение след 1,5 г. имах перфектно подредени зъби и захапка.
В тази връзка категорично мога още веднъж да препоръчам д-р Алагьозова.
За съжаление направих грешка и не я избрах и вторият път...Сега ми е неудобно да я търся.

# 62
  • Варна
mi6i,
Какво наложи второ лечение, при положение че си останала доволна от първото? И лекуваш ли захапка или само зъбите изправяш?

# 63
mi6i,
Какво наложи второ лечение, при положение че си останала доволна от първото? И лекуваш ли захапка или само зъбите изправяш?
Аз съм писала и преди време, лекувах обратна захапка при това вече на възраст Laughing С криви зъби не съм имала проблем и за това сега се ядосвам, защото те към момента изглеждат много по-зле от колкото, като започнах  лечението - второто...
Проблема беше,че леко леко зъбите започнаха да се ``връщат ``/след като обаче по мое усмотрение спрях да нося ритейнърите Confused - около 4г. ги носих сравнително редовно през нощта - подвижни/. Затова започнах и втори път. Дано да не съм права и да има желаният резултат, че взе да ми писва от тия брекети  ooooh!
Все пак ще чета мнения и за другите, защото си мисля да се консултирам,  да съм сигурна, че все още има надежда...

# 64
Лечението с брекети и след това доживотно ли е?

# 65
  • София
mi6i, а при кой ортодонт си сега, ако не възразяваш на въпроса?

# 66
    Здравейте,
  Аз съм на 19 години и скоро ще премина към лечение с брекети.
  От Монтана съм и търся мнения за ортодонти от Северозападна България.
  Благодаря!

# 67
А какви води за уста използвате? Сина ми използва Листерин и не иска и да чуе за друга. Били му като обикновенна вода, не усещал тази чистота както след използването на Листерин.
Преди повече от месец му поставиха винтове във венеца и с помощта на пружини издърпват задните зъби напред. Разбрах че тези винтове пдат сами в даден момент, но малко ми е мъгливо какво следва после. Има ли друг минал тази процедура?

# 68
  • Варна
. Разбрах че тези винтове пдат сами в даден момент, но малко ми е мъгливо какво следва после. Има ли друг минал тази процедура?
[/quote]

Здравейте, ортодонтските мини импланти или винтове, не срастват с костта както другите импланти, които се ползват за заместване на изгубени зъби. Това позволява след като са свършили работата за която са поставени да бъдат свалени. Те не падат сами.

# 69
"Здравейте,
  Благодаря!"

Здравей,
тези, които знам са д-р Алагьозова, която е от София и идва събота и неделя в Мездра, другия е д-р Милко Тодоров, кабинета му е във Враца. От двамата съм чула по-добри отзиви за Алагьозова.

# 70
Да попитам и аз, ще ми вадят четвърти горен зъб, за колко време се затваря мястото и много ли се вижда? Доктора предложи да ми сложи фасета на мястото и да отнема от нея по малко докато се наместят зъбите.

# 71
"Здравейте,
  Благодаря!"

Здравей,
тези, които знам са д-р Алагьозова, която е от София и идва събота и неделя в Мездра, другия е д-р Милко Тодоров, кабинета му е във Враца. От двамата съм чула по-добри отзиви за Алагьозова.

Благодаря за отговора! Ще "поизследвам" още малко и ще се насоча към окончателен лекар.

# 72
  • Тук
Лечението с брекети и след това доживотно ли е?

Лечението с брекети е определен период- 1, 2... години След това се поставят подвижни или постоянни ритейнъри.

# 73
Колко горе-долу ви струват брекетите за една челюст ?
На мен ми поискаха около 3000лв. за метални брекети на челюст(цената включва и 1 тренер и 1 ритейнер за след лечението).
Най-важното е да съм в сигурни ръце, но все пак, не ви ли се вижда много ?
Thinking

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 00:18 от rozi4kata

# 74
  • Пловдив
Колко горе-долу ви струват брекетите за една челюст ?
На мен ми поискаха около 3000лв. за метални брекети на челюст(цената включва и 1 тренер и 1 ритейнер за след лечението).
Най-важното е да съм в сигурни ръце, но все пак, не ви ли се вижда много ?
Thinking

Много е  Peace
Моето лечение на 2 челюсти, като на горната са естетични сапфирени е общо към 2600

Общи условия

Активация на акаунт