Брекети - какви, къде, за колко? Тема 4

• 139 610
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви за отговорите момичета    bouquet
Другата седмица ще пробвам пак да се свържа с Иванова  Peace

# 376
Днес бях при д-р Иванова. На работа е.

# 377
  • Варна
Керамичните не са хубави, оцветяват се и стават жълти.

Сложете си самолигиращи, супер са - на дъщеря ми за месец й се подредиха вече половината зъби.

Керамичните и сапфирените брекети не си променят цвета в хода на лечението. Има прозрачни брекети, които са от пластмаса, те пожълтяват с времето.

# 378
Момичета , бихте ли споделили (отново Sad ) за тази д-р Иванова , каква е цената на металните брекети при нея и общо взето много ли се чака ?

# 379
Днес бях при д-р Иванова. На работа е.

ОК ... Значи утре пак ще звъня, а само един номер ли има за връзка  newsm78

# 380
  • София
Момичета , бихте ли споделили (отново Sad ) за тази д-р Иванова , каква е цената на металните брекети при нея и общо взето много ли се чака ?
1500 метални, сега може би записва за септември.

# 381
Керамичните и сапфирените брекети не си променят цвета в хода на лечението. Има прозрачни брекети, които са от пластмаса, те пожълтяват с времето.

Явно греша тогава. Аз носих брекети преди 9-10 години, прозрачни, мислех си, че са керамични, не знаех, че има пластмасови. Но станаха жълти за няколо месеца и много се ядосвах, че не сложих метални.

# 382
  • Варна

Явно греша тогава. Аз носих брекети преди 9-10 години, прозрачни, мислех си, че са керамични, не знаех, че има пластмасови. Но станаха жълти за няколо месеца и много се ядосвах, че не сложих метални.

При прозрачните брекети може да си променят цвета силиконовите лигатури,които задържат дъгата, но те се сменят всеки месец. Като това много зависи от количеството кафе, цигари и червено вино.

# 383
Като това много зависи от количеството кафе, цигари и червено вино.

Може би това е основната причина. Аз съм непушач, но кафе и червено вино обичам, най-вероятно те са причинили пожълтяването.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 12:47 от Анонимен

# 384
За Иванова някой звънял ли е да си записва час скоро да ми каже за кой месец записва..? Също искам да попитам плащането как се случва,искам на предните зъби да са ми прозрачни,пък останалите може и метални,колко е първоначалната сума и след това как се разпределя?
P.s: На 20 съм,нали не лекува само деца? Grinning

# 385
6000?!?!?  Shocked Това е много скъпо! Аз наскоро си сложих Inspire Ice при д-р. Хунджев за 4000... даже при него най-скъпите бяха 5000...тези които се слагат отвътре. На мен лично повече ми харесват сапфирените, защото блещукат като диаманти на светлината!

# 386
Във Варна е ужасно скъпо Sad Моите струват 6000лв Inspire Ice. За под 4 бона прозрачни не могат да се намерят Shocked
[/quote]

Не знам къде си дал 6000 лв, аз за моите дадох 2500 лв ( за метални) и то на вноски. Сапфирените са 3500 лв и ми бяха скъпи, иначе са много готини.

# 387
  • Варна

Не знам къде си дал 6000 лв, аз за моите дадох 2500 лв ( за метални) и то на вноски. Сапфирените са 3500 лв и ми бяха скъпи, иначе са много готини.

За Варна ли говориш? Моля те, кажи при кой ортодонт!

# 388
  • Варна

За Варна ли говориш? Моля те, кажи при кой ортодонт!

Да, за n-ти пък повтарям, че говоря за Варна и който не е от тук му предлагам да пообиколи местните кабинети, пък тогава да коментира! Ортодонтката ми се казва Светослава Стефанова, също казвам за n-ти път.

# 389
Керамичните не са хубави, оцветяват се и стават жълти.

Сложете си самолигиращи, супер са - на дъщеря ми за месец й се подредиха вече половината зъби.

Жасмин, аз бях в Ортоестет и ми препоръчаха самолигиращи, като ми обясниха за предимствата, които наистина изглеждат съблазнителни. Изгледах и клипчета за ефекта им. Но не бях сигурна дали не е търговски трик. Виждам, че имаш опит с дъщеричката си. Би ли ми разказала малко повече. Всъщност другите няма ли да свършат работа? или ще стане по-бавно. Иначе ми искат 4000лв. за тях. При вас как е цената на дъщеричката ти? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт