Брекети - какви, къде, за колко? Тема 4

• 139 646
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 405
Аз лично не знам каква е цената на ретейнърите,защото ми е доста рано за тях..със сигурност някой друг ще може да каже какви са цените Simple Smile Върти ми се нещо от сорта на 200 лева в главата,но не зная..  Simple Smile

# 406
Аз лично не знам каква е цената на ретейнърите,защото ми е доста рано за тях..със сигурност някой друг ще може да каже какви са цените Simple Smile Върти ми се нещо от сорта на 200 лева в главата,но не зная..  Simple Smile

Благодаря Simple Smile

Последно питане ... Дъгите бели ли са?

П.С. Ще се побъркам вече #Crazy

# 407
Сега се сещам за още нещо да похваля Ортоестет - прегледи през седмица, ако има проблем можеш да отидеш още същия ден, ако е по-късно могат и да те изчакат, при твърде късно, на следващия ден Simple Smile

# 408
Не се притеснявай и аз бях така преди да ги сложа  Laughing Не дъгите са ми метални,тези с белите дъги мисля,че са сапфирени .
Ако имаш други въпроси питай   Peace

# 409
  • София
Сега се сещам за още нещо да похваля Ортоестет - прегледи през седмица, ако има проблем можеш да отидеш още същия ден, ако е по-късно могат и да те изчакат, при твърде късно, на следващия ден Simple Smile

Точно така, а на моя син му слагаха брекети в неделя.

# 410
Аз много започвам да се замислям за Иванова като чета как претупва пациентите...Чудя се дали да забавя малко слагането на брекетите (което при Иванова ще е най-вероятно октомври) и да събера повече пари,но да получа адекватно лечение...Всяка извънредна ситуация при Иванова,в която не може да ме вмъкне в графика ще ми бави лечението..Сега не знам към кой да се насоча (с нормални цени ),почти на нея се бях спряла...

# 411
  • София
Аз много започвам да се замислям за Иванова като чета как претупва пациентите...Чудя се дали да забавя малко слагането на брекетите (което при Иванова ще е най-вероятно октомври) и да събера повече пари,но да получа адекватно лечение...Всяка извънредна ситуация при Иванова,в която не може да ме вмъкне в графика ще ми бави лечението..Сега не знам към кой да се насоча (с нормални цени ),почти на нея се бях спряла...
Аз точно заради това се отказах от нея. А имах записан час. Просто не отидох. Аз също работя с часове и никога не си позволявам да карам децата да ме чакат. Смятайки колко ще ми излезе при Иванова, се оказа, че при Моллова ще ми е 500 лв по-скъпо, но 100 пъти по-спокойно. И винаги има време. А и часовете си спазва.

# 412
Аз точно заради това се отказах от нея. А имах записан час. Просто не отидох. Аз също работя с часове и никога не си позволявам да карам децата да ме чакат. Смятайки колко ще ми излезе при Иванова, се оказа, че при Моллова ще ми е 500 лв по-скъпо, но 100 пъти по-спокойно. И винаги има време. А и часовете си спазва.

Извинявай ако си писала, но с какви брекети си и колко пари ти излиза всичко?

# 413
  • София
Със сапфирени съм. Всичко, с ритейнърите ми струва 3000. 1000 при поставянето, после нямам схема - когато, по колкото.

# 414
Със сапфирени съм. Всичко, с ритейнърите ми струва 3000. 1000 при поставянето, после нямам схема - когато, по колкото.

Това звучи добре  Peace

# 415
Да се похваля и аз, края на другия месец махам бреките  newsm44 newsm44 newsm44 , започвам да броя дните  Crazy

# 416

Момичета,
А Damon Clair долу прозрачни ли са или метални?

Отговорих си ... Долу на  6 зъба са прозрачни  Peace

Но сега друг върпрос изникна:
Кои са за предпочитане, ако са на една и съща цена Damon Clair или Inspire Ice  newsm78

# 417

K.Ivanova не беше ли с "6 months smile"  и там ли е така (те не са от евтините Sad ) newsm78

Да, съм. Е който иска да мине метър с времето-плаща, сега вече и аз се чудя дали това е било най-добрия вариант, защото вече им свикнах на брекетите... и въобще не е ми правят впечатление.

# 418
  • Варна

Момичета,
А Damon Clair долу прозрачни ли са или метални?

Отговорих си ... Долу на  6 зъба са прозрачни  Peace

Но сега друг върпрос изникна:
Кои са за предпочитане, ако са на една и съща цена Damon Clair или Inspire Ice  newsm78

Inspire Ice са най-високия клас естетични брекети.

# 419
  • Sofia
Разглеждам и аз вариантите за поставяне на брекети. Интересното е, че самите китовете вървят горе-долу така:

Около 250лв за обикновенните метални;
около 300-370лв за обикновенните керамични и сапфирени;
от 500-600лв за металните самолигиращи се (Damon серии);
около 700лв за Inspire Ice (сапфир);
около 800лв за лингвални (STB вътрешни);
накрая, малко под 1000лв за Damon Clear.

Останалата част от това което плащате са предимно парите за труд на зъболекаря (+ консумативи).

Аз лично съм шокиран например какво би било обяснението на един зъболекар/ортодонт на какво би се дължала разликата от например 1000-1500лв в исканата цена между това да ти постявят обикновенни метални (при цена около 250лв) и обикновенните сапфирени (Pure с цена около 370лв)?

Да не говорим за поставянето на Damon, например Damon Q, които освен всичко друго са по-лесни за работа и се налага по-рядко посещение в кабинета?

Общи условия

Активация на акаунт