Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 89 813
  • 652
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Идеална е!

# 646
Моята (купувана отдавна) е от онлайн магазин Двата щъркела. С махаща се дръжка.

# 647
Нова Година - ново обещание за грижа към себе си!

Започнах сухо четкане преди около седмица с четката на ДМ с масажни елементи и естествен косъм.

За сега се движа по това клипче https://www.youtube.com/watch?v=NSfgE0dsbf8&list=WL&index=17

Отделно от 2-3 месеца в банята (бедра и дупе) ползвам тази четка и сол

Реших с четката да помасажирам малко и корема в банята и не знам дали е нормално, но се зачервява (има си мазно по него) и се чудя дали да продължа. След баня мажа корема с едно олио останало ми от бременността. И много рядко дупе и корем с този антицелулитен крем

Пожелавам гладка кожа и здраво тяло Simple Smile

# 648
Здравейте сухото четкане подходящо ли е при бременност?

# 649
Говори с лекаря си.
Според мен, по корема не прави нищо. За останалата част от тялото не мксля, че ше е лроблем, нл все пак питай лекар.

# 650
  • Бургас/Пз
Здравейте, не знам темата дали е актуална, но не намерих да има друга. Искам да ви попитам колко често правите сухото четкане. Преди всеки душ или по-рядко??

# 651
Здравейте, не знам темата дали е актуална, но не намерих да има друга. Искам да ви попитам колко често правите сухото четкане. Преди всеки душ или по-рядко??

Всеки ден, преди душ правя сухо четкане на цялото тяло. Не се заплесвам много да е дълго, а по-скоро да е постоянно. Действа ми освежаващо, като душ, преди душа. Laughing

# 652
  • Бургас/Пз
Много благодаря за бързия отговор 😊

Общи условия

Активация на акаунт