Усмивки озаряват ни в деня на шегата, на тестът греят 2 чертички в средата - 157

• 36 675
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
а бой де.
звънкай до клиниката и ги помоли да те свържат с ембриолозите. ама утре това, че вече е по нощите

# 721
  • до едно тепе
Шоки стискай кълките там.  Важното е малкото шоколадче, а глезенето после. Hug
Кали успех утре Hug Ще стискаме палците после fingerscrossed
Сигме поне ти е донесла кафето. На мен ми поливат обувките  hahaha Примоцията я изтървах както винаги Laughing

# 722
  • Варна
а бой де.
звънкай до клиниката и ги помоли да те свържат с ембриолозите. ама утре това, че вече е по нощите

Ами днес звъннах като излязох от банята и ме увериха, че те пак ще се обадят щом не са се свързали. Е, не се обадиха...  Sad
Утре вече трябва да звънят за трансфер, но ако не се обадят до към 10.00, ще звъня да нахалствам...

# 723
  • Германия
Шоко: хайд  сега в къщи ще си после цяла година.  Simple Smile Сега се успокой и е хубаво, че си под наблюдение. Гледай го от позитивната страна на нещата. Почивка 3 дни, няма да се грижиш за храна, носят ти я на леглото. Не ти се налага да разтребваш и чистиш.  Mr. Green
Кали: е ти пък днес съвсеш се шашна. Ще видиш утре, че всичко ще е наред. Легни наспи се и утре си пребери децата на топличко. Стискам палчета всичко да мине добре.
Лека нощ! И искам в новата тема да има много двучертичкови новини. След като имаше толкова много работа по бебеправене и такова затишие в темата. Хихихи.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 23:49 от Pusteblume

# 724
ха дано Глухарче, от твоя уста (клавиатура в случая  Mr. Green ) в божи уши  Praynig

Шокич я си почивай сега и не го мисли половинчо, той трябва да свиква с по-малко внимание, така или иначе след време ще му се наложи, друго същество ще го измести  Hug
Пак и хубаво ти вика Глухарчето, поне нищо няма да правиш.

Кали много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за утре!

И аз пропуснах малката, вече пораснала Лия  Hug Ами детето расте и мамина отмяна ще става, ми и кафенце ще и носи, що да не  Heart Eyes

При мен, нищо ново още, имам час за гинеколога който променихме с една седмица напред, щото както ми го бяха дали точно цъфнала щях да съм, поне кат ида да ми пусне ПАП тест и микробиология. Докато видя доктора минаха три месеца от както се срещах със сестрата, вече взе да ме хваща офтиката.

Хайде лека нощ от мен, кат се наспа ще видя вече и новата тема  Hug

# 725
Шоко по-добре в болница, така ще ти е спокойно и винаги ще имаш доктор под ръка, пък е само за 3 дни  Hug Стискам палци да се закрепи здраво киндерчето и повече да не те плаши

Кали днес цял ден ще стискам палци   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 726
  • NE
Шоко Уф как си се изплашила. Почивай и скоро ще си вкъщи. Гадно е като не си с ТМ, но не си сама щом си с киндерчето. Следващия път в болницата за раждането ти желая. Hug

Кали Стискам силно палци  Praynig

Маре Дано се получат скоро нещата за преглед. Някакъв ужас е системата и при вас.

# 727
Ох, Шоко, случват се и тия случки... но важното е че бебокът е добре. Слушай докторите, почивай си, лежи си, бъди спокойна и всичко ще е ОК. Аз като бях в болницата по същата причина, много се тревожих за ММ. После си дадох сметка, че е излишно... не само че оцеля без мен, ами и както беше поел кухнята и къщната работа, много добре ми дойде  Mr. Green
Кали, много палци и късмет днес за теб!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Маре, дано срещата с гинито да е супер успешна и да те удовлетвори!  Hug
Глухарче, дано да си добра орисница за новата тема!  Peace
Феичка,  как са Вили и майка му?  Hug Heart Eyes

Уффф... наболява ме главЪтЪ  ooooh! smile3517

# 728
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за подкрепата.
Още си чакам да звъннат...

# 729
Кали, много силно стискам палци... и ще продължа до теста  Hug

Шоко, не го мисли ТМ сега, важното е, че киндерчето е добре  Hug

# 730
  • NE
Принцеска Благодаря, че питаш за нас. Ами добре сме като цяло, но ни мъчат още тежките колики и още куп трудности покрай тях. Нямам търпение да оставят на мира Вилито.

# 731
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт