Усмивки озаряват ни в деня на шегата, на тестът греят 2 чертички в средата - 157

• 36 679
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София

ауууу аз се записах в 13та г.с. за женска консултация  hahaha Няма "до" в женската консултация обаче  Mr. Green

Шоко, палчета  Hug

# 676
  • NE
Рейни Права си за до-то. Grinning

# 677
  • гр. София
Патенцето е голямо 1,53 см. и сърчицето ни бие с 120 удара в минута.  Mr. Green
Минах и през имунолозите за молекулите. И във вторник ще са ми готови резултатите. На преглед сме на 05 май.

# 678
  • NE
Шоко Браво на патенцето. Hug Все да расте и хубавее. Аз залагам за шоколадова принцеса. Praynig

# 679
  • Германия
Шоко: браво на патенцето, все така да расте и да тупка.

# 680
Шоко, браво за прегледа и на бебчо!  Hug
Съни успех!  Hug

# 681
  • София

Браво, Шоки само така и занапред  Mr. Green

# 682
Шоко, супер  Hug

# 683
Браво,Шоко,все така напред Hug

# 684
Щоооки, все така до термин  Hug Hug Hug  само хубави новини и лека бременност желая, аз залагам на мъжки пол  Rolling Eyes Wink

# 685
Шоко, браво на киндерчето Hug Все така да расте до термин Hug

# 686
Браво, Шоки! Все хубави новини да носиш  Praynig

# 687
 Браво, Шоки. Много се радвам за бебко! Да расте все така до термин!  Hug

Дарки, благодаря, че питаш - добре съм... Гледам напред към нови проекти ...  Hug

# 688
Шоки Браво на малкото патенце! Hug Само с хубави новини да се завръщаш всеки път след преглед! Praynig
Моя преглед е на 07.05. Praynig
Дано всичко е наред, защото моето буболечи в 5-6 седмица беше 3,6 мм, а на братовчедка му на ММ 8мм и се притесних дали не е мн мъничко.. Confused

# 689
  • В сърцето на любимия човек
Привет,
аз до преди малко гушках една малка принцеса, бяхме на погача на колежката ми  Heart Eyes

Шоки - браво на вас, стискам силно палци и имунологията да е наред  Praynig Искаш ли вече да те включа в списъка?
Ели - ако ти е толкова притеснено, защо не отидеш извънредно на преглед да видите фъстъчето, вместо да чакаш до 7-ми?

Благодаря ви за отговорите по моя въпрос, явно от естрофема се получава така. Ама то и аз съм куку - като ме боли - защо ме боли, като не ме боли - защо не ме боли  ooooh! Не съм сама в главата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт