Усмивки озаряват ни в деня на шегата, на тестът греят 2 чертички в средата - 157

• 36 686
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
В Щерев от кога правят снимки?
Преди правеха само хидротубация. И не е лоша идеята за Надежда. Може и въобще да не ти трябва, което ти пожелавам, но да стои.

# 661
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - от както са открили новата сграда на болницата правят снимки, друг е въпроса, че някои лекари не искат да ги правят  #Cussing out

# 662
Ааааа изрично каза ЦС, ако не няма да дам, та после пак да искат да ми правят някъде ...... да Сигме, дано да не ми трябва, но да го има! Взимам акъл от вас, че иначе може да те замотаят много яко някъде, благодаря много специално на Пънчето!

# 663
  • Германия
Съни: стиснати палчета за ЦС. Дано всичко е както преди 1,5 години и тръбата да е проходима.
Шоко: стиснати палчета утре.
Ели: дано скоро отшумят тези неразполижения и да можеш да се наслаждаваш на бременноста ти и на слънчевото време.

# 664
  • В сърцето на любимия човек
Съни - радвам се, че съм ти била от полза  Hug

Имам един въпрос, може и да е тъп, но може ли Естрофема да намалява страничните ефекти на Дуфастона/Утрогестана като чувствителност на гърдите и др.  newsm78

# 665
  • Варна
Съни, историята показва момичета тук, които се гласиха, гласиха за ЦС, а накрая не се наложи...

# 666
Еви, дай Боже всекиму  Hug
Пънче, нищо чудно, защото мен обичайно много ме болят гърдите след мнимите ми овулации. След ин витрото обаче - изобщо. А едновременно приемах естрофем, утрогестан и дуфастон.

# 667
Между другото в Щерев правят вече доста неща, които преди ги нямаше и общо взето много дръпнаха, ъпгрейднаха се с нова техника, чудеса. Аз лично съм много доволна, а колкото до Надежда, там се мъча вече няколко пъти да запиша час, ами явно не им се работи на тези хора, звъня по 1000 пъти, затварят ми се телефони, не се вдигат, после им свършили батериите на централата или не знам каква простотия се беше случила, но няма свързване и аз просто се отказах да им звъня вече. Егати в Щерев на първото позвъняване вдигат, а в Надежда със седмици ги търсиш и няма кой да ти вдигне телефона

# 668
  • гр. София
Добро утро.

Глухарче, благодаря за палчетата.  Hug Hug Hug Hug Дано да свършат работа.  Praynig Praynig Praynig

# 669
  • NE
Шоко  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 670
  • гр. София
Аз овършах една меденка, че само това намерих и си пийвам кафенце. Така ме тресат нервите за днес, че не е истина.  ooooh!  Даже сънувах, че съм на преглед.  Crazy

# 671
Ели, почивай си мила  всичко да е наред  Hug

Шоко, стискам ти палци  Praynig

# 672
Добро утро!      bouquet     

Шоки Стиснати палчета и от мен...  Hug
Съни Пожелавам ти да не стигнеш до ЦС, а да имаш повод за радост от по-рано! Praynig
Агарче Как си, мила? Hug

Мен ме викат чааак на преглед на 7-ми, тъй като вече сме знаели, че си имаме сърчице..  Доки ми каза да си пия Но Шпа-то и да слагам Утрогестана до прегледа, тогава ще прецени какво да е по нататък. Дали ще ми пуснат първите изследвания или само ще ме видят на УЗ newsm78

# 673
  • NE
Зависи.
На ЖК записват от 8 до 11 г.с., но със сигурност ще гледате бъболечито на УЗИ. Peace

# 674
  • В градината...
Пънче, до миналата седмица бях на 3х2 утрогестан и 3х2 естрофем - гърди не са ме боляли.

Общи условия

Активация на акаунт