ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА?

• 10 725
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
 ooooh! Ако сте имали някакви добри намерения с тази тема, вече тотално загуби смисъл! Минете на лични да се изяснявате!

# 151
Вита, хората с добрите намерения си свършиха работата.  Peace

# 152
Е тя темата такава стана за хвалби кой как се оправял и кой колко помогнали бил благороден (Herz) ама сега няма защото нали ......

Засрами се! Какво и как съм помогнала не бих споделила с когото и да е, това е моя лична работа. Имам или нямам сега, после или преди, решенията взимам сама и не смятам да давам обяснения.

# 153
# 154
Като я чета тази тема и коментарите в нея и си задавам въпроса:(дали пък да не пусна отделна тема?) трябва ли да имаме стабилни доходи за да раждаме деца?Ами ако примерно съм без работа,имам точния човек до себе си от който  бих искала дете някой ден и съвсем случайно взема,че забременея,то какво следва?Аборт ли?Искам бебе,ама не сега?Някой ден...ами ако този някой ден никога не дойде?Ами ако нямам шанса да забременея втори път?Знаете ли колко познати имам с ин-витро.Започвам да си мисля,че това е голям късмет да забременееш в днешно време.
Пусни, пусни, има нужда от такава.

# 155
Като я чета тази тема и коментарите в нея и си задавам въпроса:(дали пък да не пусна отделна тема?) трябва ли да имаме стабилни доходи за да раждаме деца?Ами ако примерно съм без работа,имам точния човек до себе си от който  бих искала дете някой ден и съвсем случайно взема,че забременея,то какво следва?Аборт ли?Искам бебе,ама не сега?Някой ден...ами ако този някой ден никога не дойде?Ами ако нямам шанса да забременея втори път?Знаете ли колко познати имам с ин-витро.Започвам да си мисля,че това е голям късмет да забременееш в днешно време.
Представям си какво ще стане, ако има такава тема.  #Crazy

# 156
Като я чета тази тема и коментарите в нея и си задавам въпроса:(дали пък да не пусна отделна тема?) трябва ли да имаме стабилни доходи за да раждаме деца?Ами ако примерно съм без работа,имам точния човек до себе си от който  бих искала дете някой ден и съвсем случайно взема,че забременея,то какво следва?Аборт ли?Искам бебе,ама не сега?Някой ден...ами ако този някой ден никога не дойде?Ами ако нямам шанса да забременея втори път?Знаете ли колко познати имам с ин-витро.Започвам да си мисля,че това е голям късмет да забременееш в днешно време.
Представям си какво ще стане, ако има такава тема.  #Crazy
Предполагам че ще се предложи кастрация на най-бедните. За други ще има оценяване на доходите, според които ще се издава документ от бг мама кой има право на едно, кой на две деца.

# 157
Като я чета тази тема и коментарите в нея и си задавам въпроса:(дали пък да не пусна отделна тема?) трябва ли да имаме стабилни доходи за да раждаме деца?Ами ако примерно съм без работа,имам точния човек до себе си от който  бих искала дете някой ден и съвсем случайно взема,че забременея,то какво следва?Аборт ли?Искам бебе,ама не сега?Някой ден...ами ако този някой ден никога не дойде?Ами ако нямам шанса да забременея втори път?Знаете ли колко познати имам с ин-витро.Започвам да си мисля,че това е голям късмет да забременееш в днешно време.
Представям си какво ще стане, ако има такава тема.  #Crazy
Предполагам че ще се предложи кастрация на най-бедните. За други ще има оценяване на доходите, според които ще се издава документ от бг мама кой има право на едно, кой на две деца.

То вярно, че БГ-мамма стана като институция, та нищо чудно скоро да почнат да се раздават и сертификати за родителска годност Simple Smile Simple Smile

Лично аз съм против безразборното размножаване на голяма част от братята роми и за стимулиране на раждаемостта при интелигентните хора. Но това е друга, доста щекотлива тема. 

# 158
Само да ви кажа, който го интересува, че Тереза е вече с децата си благодарение на едни невероятни хора, които й купиха пералня, дрехи и нужните вещи за децата- ваничка, кошара, количка и пр. Имена няма да изреждам, защото групата във ФБ, която ги събра е затворена.
Но важен е резултатът!

# 159
Това е супер новина Hug

# 160
# 161
Много се радвам за Тереза. дано занапред живота и се нареди и да има повече късмет.

# 162
Браво на всички помогнали!

# 163
  • Earth
Вчера гледах репортаж за Тереза по НОВА. Радвам се, че има хора които могат да помогнат адекватно и веднага. При това без да съдят кой какво е направил или не е, защо това дете е родено и как не е трябвало, и защо някой не си е направил сметката.

# 164
Не, че нещо, но в резултат на това отнемане на време за държавата срещу хората, на майката дали й спря кърмата? Защото това би довело до нов проблем и тема в БГ-мамата, има ли Тереза пари за АМ?
Държавата е безчувствена, безнравствена и овластена. Тъпа, колкото алгоритъм на програма за комхютър, направена от няколко лаици.

Общи условия

Активация на акаунт