Ами това е

В началото остисквах до ранния обяд, после до обяд, и неусетно един ден запалих втората си цигара за деня едва като свърших работа- това ще рече 5 следобяд. След това смених цигарите. Пушех Виктори Ултра, но си купих Бяло Виктори. Сунтринта запалих Ултра, следваща поред беше бяло. Дойде ми да
Реших, че другият път, в който запаля, отново ще е от белите - нека ми става гадно, да се убедя, че няма нищо красиво в тези пусти цигари. Последните няколко дни пушех само по една цигара на ден. Накрая си помислих - щом мога цял ден с една, значи мога и без нея. Пробвах и вече така цели 2 години!
Първите седмици победата е по-трудна, но най- сладка....давайте смело напред!!!
За мен лично това е ПО-трудния начин, но както сама казваш- "няма утвърдена формула за спирането им. Волята е важен момент, но по-важен е желанието!" 
то си е за гордост,да устискаш сред пушачи си е наистина геройство
сега вече ще ти е много по лесно!
повярвай!Усмихнат бездимен ден!
повярвай!Усмихнат бездимен ден!
Много е хубаво когато виждаш и други да се отказват от вредния навик,и някакси изпитваш задоволство,че си помогнал или дал пример на още някой....за съжаление у дома не мога да споделя това,защото мъжът ми пуши.Вярно намали ги драстично ,1 кутия на 3 дена,но все пак пуши
и знаете ли защо не иска да ги спира,защото щял да стане 150кила,пък сега е около 115-едър си е и грамаден наистина,но чак пък много да надебелее......общо взето гледа ,че аз качвам по някое кило и явно се страхува,знам ли.Ноооо насила не става,ако си реши ,ще помагам,но така не мога да го насилвам,хем че би ми било приятно да не смърди и той.....Хубав и бездимен ден ви желая!