На море в Гърция 2014 - IV

• 73 685
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • на земята
Добър вечер,интересувам се от място за почивка с малко дете на година и половина,плажа да е близо,по възможност да не е много далеч от границата,хотел за предпочитане,хубава морска храна,цената без коментар за сега ,ако харесаме нещо тогава.Приемам всякакви съвети.Благодаря и ще се радвам на помоща ви   bouquet с малко дете,по трудно се намира хубаво и чисто място..)))

# 361
За стомио и хотел алексиоу. Сториш е малко но симпатично селце разположено на хълмче. Много е кокетно. Хотелът е на високо но разстоянието до морето не  е много. Има наистина великолепна гледка. Стаите са достатъчно големи а също и баните. Чисто е. Има хладилник. Собственикът е много любезен. Храната се сервира на порции но е достатъчно и без да е нещо страхотно е доста добра. Закуската е една и съща но също никак не е лоша. За пиене позволяват да си носиш отвън. Плажът е голям . Според мен е страхотен. Само че следобед излизат вълни. Там идват много сърфисти. Мисля че няма да съжалявате.
сърдечно благодаря  Wink
оххх, това е голямо успокоение за мен, вече се бях отчаяла, защото прочетох тук един коментар(само общо два намерих след едноседмично ровене в темата), който беше меко казано отрицателен.Наистина хората са различни, с това си обяснявам и абсолютно противоположните  коментари  Embarassed
"параход" - благодаря и на теб, че ме "отрази"   bouquet

# 362
Къде сте, мацки (и тук-таме господа)? Всички ли празнувате?
Аз - тук

Но това не е нито началото, нито краят на пътуването, ще ви разправям Grinning

# 363
  • София
Ние само до Добринище стигнахме този път и успяхме да натоплим кокалите в минералната вода.

Чакаме разкази и снимки.

# 364
  • Варна
Тук пък заваля сняг и отиваме на разходка Simple Smile

# 365
  • София
Привет, момичета Hug
Моля, ако някой от вас е ползвал самостоятелна вила под наем /в близките дестинации/, да споделите доволни ли сте и да дадете координати Hug  bouquet Ще ни се 2-3 семейства с децата да отидем някъде на спокойствие, без да е хотел. По възможност да не е и остров Blush

Ние миналия юни бяхме тук http://tpetkova.snimka.bg/travel/k-shta.722557  http://tpetkova.snimka.bg/sea/ofrinio.762286.30901050 хубава е къщата. Намира се в Паралия Кариани, до Тузла. Мястото е спокойно. На 100 м има организиран плаж, на 200 м има магазин и таверна. Тузла /Офринио е на 7-8 км, там е по-оживено. Плажът минава през селата, има всякакви места. Къщата ползвахме в края на юни. Договорих я през една българка, която работи в тамошна агенция на 100 е/дн. Впоследствие се заговорихме със собствениците, от които разбрахме, че те искат по 60 на ден. Но им забравих телефона в къщата. Къщата е на 2 етажа, в приземието са 3 спални и баня. Горе са терасите и кухнята. На двора има барбекю.

# 366
  • на земята
Някой бил ли е тук,ще помоля за отзиви http://www.aventura.bg/pochivka/43/1/65/%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86 … ;-suites****.htmlМерси
или тук Vourvourou, Sithonia-Halkidiki, Greece

# 367
  • Пловдив
Спокойна, много благодаря!  Hug

# 368
  • София
*лаленце* Съвсем накратко, от Италия.
Ако трябва да се избира от хотелите в Халкидики, то този заема едно от първите места.
Прекрасно и спокойно място, охранявано със собствен плаж.
От двете ни посещения в него, не намирам нещо съществено, от което да се оплача.
Единствено, цената е винаги малко по-висока, но това е оправдано.
Ето виж:
НАШИТЕ  СНИМКИ
Не знам какво имаш предвид във Vourvourou, но нещата са коренно различни, там такива хотели няма.

# 369
Четейки темата, случайно се оформи идейка за септемврийска, мързелива почивка, без деца и особени изисквания за забавления. Бихте ли ми помогнали в избора между тези места - Сарти, Вурвуру, Торони, Керамоти.

Интересува ме плажа /разбрах че навсякъде е хубав като цяло/, китно селце, 2-3 улички с таверни и магазинчета за вечерна разходка, такива "пенсионерски" неща... Sunglasses

# 370
Параход, добре си се подредила значи! За мен това е един от най-красивите градове в Гърция. Мисля,че никъде не съм виждала място с повече цветя. Лек път и лежерно изкарване!

рeterky, къде те намери този сняг  newsm78?

# 371
  • София
Сарти, Вурвуру, Торони, Керамоти.
Интересува ме плажа /разбрах че навсякъде е хубав като цяло/, китно селце, 2-3 улички с таверни и магазинчета за вечерна разходка, такива "пенсионерски" неща... Sunglasses

jfjallen  По мое мнение, за това, което цитираш, най-вече става Сарти.......
На другите места, ще откриеш хубавия плаж, но няма да си много доволна от разходките.
Ако се спреш на хотел, ще ти кажа повече.......

# 372
Четейки темата, случайно се оформи идейка за септемврийска, мързелива почивка, без деца и особени изисквания за забавления. Бихте ли ми помогнали в избора между тези места - Сарти, Вурвуру, Торони, Керамоти.
Сарти отговаря напълно на изискванията ти. В Керамоти не сме били, но от прочетенето тук, мисля че и то е подходящо. Вувруру няма улички с таверни и магазинчета, няма крайбрежна алея и няма къде да се разхождате вечерно време, освен по плажа (ама това и през деня ще го правите  Wink ). Торони е малко по-живо, но пък и там не помня да има крайбрежна улица с магазинчета. Има няколко заведения и много къщи за гости.

# 373
  • Варна

рeterky, къде те намери този сняг  newsm78?

В Карпатите  вдън гори тилилейски и на хубава бира и кебапчета Joy JoySimple Smile

# 374
Благодаря на всички за насоките.

Блед,, на първо четене в букинга си харесах тези

https://www.booking.com/hotel/gr/viky.bg.html?aid=357023;label=g … 359f92584f27f6cX3

https://www.booking.com/hotel/gr/iliadis-house.bg.html?aid=35702 … 359f92584f27f6cX6
https://www.booking.com/hotel/gr/sarti-paradise.bg.html?aid=3570 … 59f92584f27f6cX15

Разбира се, приемам и  други предложения  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт