На море в Гърция 2014 - IV

• 73 686
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За цената:

''As babikos said the beaches are accesible by car, there is another option - to take a "taxi" - donkey wagon for 1 euro per person in direction goes from the village to the beaches Alykes and back.''

Тук има снимка на возилото:
http://travellingwizards.com/destinations/countries/greece/islands/ammouliani

Изглежда много готино  Wink

# 331
Здравейте мами, можете ли да ми препоръчате хубави къщички под наем за седмица на някой от ръкавите на Халкидики, иска ни се нещо по-прилично, защото това, което откривам в интернет ми изглежда доста зле  Crossing Arms Да е поне за 4 души, като търсиме евентуално и нещо по-голямо.
Благодаря Ви, много!

# 332
  • София
Здравейте,

Някой може ли да ми каже впечатления за този комплекс - http://filipposresort.com/ във Вурвуру и за плажа пред него?

Много, много ми допаднаха тези апартаменти - http://www.ta-petrina.com/index.php?id=4&L=1Heart Eyes Може ли да ми кажете колко близо до плажа са?

# 333
Здравейте,с интерес следя темата и искам да попитам за отзиви за този хотел
http://www.portokouforesort.com/en/index.html.Тази година за пръв път имаме желание да посетим Гъция с детето ни на 3 г. и съм в търсене на подходящото място.

# 334
Здравейте! Темата е страхота, следя я от доста време Simple Smile И видях страхотни места /на снимки/ благодарение на вас. Но бихте ли ми помогнали с препоръка...търсим си хубав /не каменист/ плаж в Северната част на Гърция, примерно до първия ръкав на Халкидики, ако може и място за нощувка да ми предложите- четирима възрастни сме с едно малко дете.предпочитаме вила или апартамент, но с дворче или поне големи тераси.
Мноооого ще ви бъда благодарна Simple Smile

# 335
Привет! Аз малко се бях позагубила, че все не ми оставаше време за форума....., но сега ще се опитам да наваксам.  Grinning
Приятна почивка на всички, които в момента са в гръцко!  Sunglasses

# 336
Здравейте!
Две години подред почиваме на Халкидики, но ми се иска нещо по-близо до София. Някой има ли представа дали селцата преди да се влезе в полуострова са ок за почиване? Ако може да ми препоръчате някое.

# 337
  • София
petya, виж това на Касандра:

http://www.halkidiki.com/villa-lathyris/index.htm

Изобщо можеш да разгледаш цялата страница, да се спреш на няколко места и да попиташ за отзиви..все пак Параход затова слага толкова линкове, хубаво е да се преглеждат  Peace
http://www.halkidiki.com/english/halkidiki-studios-apartments_e.htm

# 338
Ивон,
Филипос са хубави апартаменти, но скъпи, мисля, че ставаше дума за цени от 80-90е нагоре.
Петрина така на око е на около 200 метра от плажа, но във Вурвуру ивицата е сравнително тясна и с непостоянно качество, та не съм сигурна там точно дали много става. Във всеки случай във Вурвуру ако човек не е в къща на първа линия (дворовете преминават в плажна ивица, която е леко затревена обикновено), по-добре да ходи с кола по околните заливчета, след които има някои много китни - и някои ужасно пренаселени в сезона...

Джинджър Д,
хотелът си е ОК, но заливът на Порто Куфо е изключително дълбок (през ВСВ са го използвали за акостиране на подводници), ще трябва да ходите на плаж в съседното Каламици може би с такова малко дете. Самото селце е малко, има 4 ресторанта, като всичките се славят с добра морска кухня.

Пролетен дъждец,
някои от тях стават... може да видиш Дионисиу бийч, Флогита, до Епаноми има един резерват с плаж и къмпинг (има и къщички със студиа) Акти Рецика.
По-близо от ръкавите на Халкидики са също районът на Аспровалта, Ставрос и Олимпиада, както и селата до Кавала - Неа Ираклица, Перамос, Палио. Паралиа Офриниу.

Мен се кани да ме плющи голям дъжд до Верия, тръгвам на юг след малко Grinning

# 339
  • София

Ще чакаме снимки  и репортаж  Simple Smile Лек и бездъждовен   Hug

# 340
Ивон,
Филипос са хубави апартаменти, но скъпи, мисля, че ставаше дума за цени от 80-90е нагоре.
Петрина така на око е на около 200 метра от плажа, но във Вурвуру ивицата е сравнително тясна и с непостоянно качество, та не съм сигурна там точно дали много става. Във всеки случай във Вурвуру ако човек не е в къща на първа линия (дворовете преминават в плажна ивица, която е леко затревена обикновено), по-добре да ходи с кола по околните заливчета, след които има някои много китни - и някои ужасно пренаселени в сезона...

Джинджър Д,
хотелът си е ОК, но заливът на Порто Куфо е изключително дълбок (през ВСВ са го използвали за акостиране на подводници), ще трябва да ходите на плаж в съседното Каламици може би с такова малко дете. Самото селце е малко, има 4 ресторанта, като всичките се славят с добра морска кухня.

Пролетен дъждец,
някои от тях стават... може да видиш Дионисиу бийч, Флогита, до Епаноми има един резерват с плаж и къмпинг (има и къщички със студиа) Акти Рецика.
По-близо от ръкавите на Халкидики са също районът на Аспровалта, Ставрос и Олимпиада, както и селата до Кавала - Неа Ираклица, Перамос, Палио. Паралиа Офриниу.

Параход,Благодаря!От толкова много време чета темата за море в Гърция,че станах разногледа и нямам идея вече къде да отидем.Сега се зарибих много за района на Парга,с евентуално една нощувка по средата на пътя.Подходящи ли са плажовете за деца?Иска ми се нещо с голям двор,може и хотелче,може и студио в някоя вила.Не държа да е супер близко до плаж,може и с кол да ходим.Моляяя ,даваите идеи къде да е,че вече съм тотално пълна с информация и се бъгнах яко:). Very Happy

# 341
Благодаря, Параход!
Ще ги разгледам.
Ние често нищо не резервираме. Тръгваме и където ни хареса ,спираме, гледаме стаите и наемаме.

# 342
Много противоречиви отзиви за :Хотел Alexiou*** в  Stomio Sad  От "много гостоприемни" до "стари стиснати гърци, дето гледат само да вземат парите на българите" newsm78
Моля ви много, нека някой, който вече е бил там да каже две думи за хотела.
Благодаря.
Разучавам съветите ви и споделеното и наистина е много полезно.
Вече направих резервация и после се сетих да гледам за мнения, така че...
благодаря още веднъж   bouquet

Какво ще кажете за Стомио.Явно не искате да коментирате за хотела, поне няколко думи за Стомио, моля  Embarassed

# 343
Мария,
явно никой не е бил там, затова не получаваш отговор.
Всъщност аз си спомням за един потребител, който ходи преди няколко години, но не мисля, че наминава редовно в темата.
А и много хора не у дома за празниците, а пътуват... в Гърция или другаде.

# 344
За стомио и хотел алексиоу. Сториш е малко но симпатично селце разположено на хълмче. Много е кокетно. Хотелът е на високо но разстоянието до морето не  е много. Има наистина великолепна гледка. Стаите са достатъчно големи а също и баните. Чисто е. Има хладилник. Собственикът е много любезен. Храната се сервира на порции но е достатъчно и без да е нещо страхотно е доста добра. Закуската е една и съща но също никак не е лоша. За пиене позволяват да си носиш отвън. Плажът е голям . Според мен е страхотен. Само че следобед излизат вълни. Там идват много сърфисти. Мисля че няма да съжалявате.

Общи условия

Активация на акаунт