На море в Гърция 2014 - IV

• 73 716
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Днес в МЕТРО попаднах на 4 вида сусамов тахан МАКЕДОНИКО с мед,какаов , портокалов и натурален от 5,50 до 6,25 лв.

# 316
  • София
Тю, язък, че нямаме метровска карта. За първи път в живота ми ме е яд  Rolling Eyes

Много тихо в темата..май повечето са в Гърция на топличко  Wink

Аз пак да попитам за плана с пътуването от Пиреос до Куфониси.

# 317
  • Варна
Тю, язък, че нямаме метровска карта. За първи път в живота ми ме е яд  Rolling Eyes

Само мерак да имаш-ще ти издадат временна дневна карта на информация.

# 318
Tаис - на мен лично не ми допада идеята да пристигам някъде в нощите. Корабът със сигурност ще има закъснение защото ще мине през много пристанища. За приключение става обаче. Двама сте. То дали в 2ч, 2:30ч или 3ч все едно. Ще дойдат ли да ви вземат на пристанището?

# 319
ranimi, мястото със сигурност не е ''гадно''  Peace Споко, ще си изкарате добре, ще разучите местенца и догодина вероятно пак натам ще поемете. Преди много време, когато се реших да тръгна за първи път към Гърция на море нямах представа кое къде е. Постепенно се ориентирах, понатрупах ''стаж'' и обикнах страната  Heart Eyes

Ето тук има малко инфо за твоя хотел:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636241.225

Това е едно размишление на Параход за плажовете като цяло, което аз споделям..може да ти е интересно да го прочетеш  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702314.15

И клип за хотела:
https://www.youtube.com/watch?v=zpAD65gIfkA

Благодаря ти!!!    bouquet

# 320
Таис,
не виждам нищо чак толкова притеснително в пристигането по нощите Simple Smile

хем ще сте с кола, само двама възрастни, няма да сте уморени от шофиране (на ферибота може да дремнете), хотелът е резервиран, имате карта как да стигнете до него.

Друго си е да пристигнеш в 4 сутринта без резервация. И пак няма страшно!

# 321
  • София
Хм. Един казва притеснително е, друг - не е  Simple Smile

Аз сутринта резервирах за Куфониси, от първи юни. Първо ще сме там, после десет дни на Наксос. Мъжът ми видя клипчето на студията и много ги хареса, особено изгледа, и някак м/у другото прие новината за 8 часов преход с ферито.

victorias secret, от студиото искаха да дойдат да ни посрещнат на пристанището, но аз им писах, че сме с кола и просто няма смисъл. Островът е миниатюрен, хотелът е на 2 минути от пристанището, и видяхме на картата къде е  - лесно ще го намерим. Те ще ни чакат в хотела. Писаха ми, че масово хората идват с фериботи по нощите и за тях е нормално. Разписанията са такива  Peace

Винаги ли има закъснения?

Параход, и аз така си го представям  Wink Мъжът ми ще дремне, аз ще си чета, или ще си пусна филм на таблета, и пътят ще мине. Абе когато човек е без дете, всичко е лесно.

# 322
 Tаис - ей, браво . Страхотно си го измислила. На 1/6 се надявам да няма закъснение. Все пак не пътуват чак толкова много в началото на юни. Но по принцип малко закъсненийце от едно пристанище, малко от другото и се събира. Ще разказваш.

# 323
Таис, щом в студиото ще се настаните през нощта, не виждам проблем. Дори за мен това би бил идеалния вариант. Настанявате се, дремвате до късно сутринта и щом се събудите ви започва ваканцията.  Simple Smile
А как ще издържите толкова дни без детето? Дали няма да ви дожалее и това да ви помрачи настроението? Ние заминаваме след няколко дни и оставяме малката за 6 дни и ми се струват много.  Simple Smile
Цвета на водата на Куфуниси е просто божествен. Толкова примамлив. И изгледа от студиото ви е номер едно. Само не видях има ли плаж наоколо или се топваш директно в морето от скалите?
Гледах и други клипчета, имаше такива божествени плажове, пясък, плитко, разкош. Само за мен  Laughing Ама някоя друга година.

# 324
  • София
Благодаря, момичета  Hug
Надявам се, ако ферито има закъснение, да не е голямо.

миленита, ще ни е мъчно, ние досега сме я оставяли най-много за 2 дена.
Обаче имаме нужда малко да останем насаме..от 4 години не ни се е случвало. Ще я спра от градина през тези 17 дни и тя ще е при майка ми - ще ходят по паркове, на театър, в зоопарка, ще си играе с племенниците ми..абе веселба ще е  Simple Smile Сигурна съм, че тя ще приеме добре отсъствието ни, все пак е почти на 4 и е доста самостоятелна.

Куфониси впечатлява с водата най-вече, то друго там няма. Цветът е уникален просто.
Представям си тази част от почивката мнооого лежерна, пък после на Наксос ще обикаляме. Плажът е на стотина метра от хотела, а гледката наистина е впечатляваща  Heart Eyes

# 325
Таис,  прекрасно го нагласи пътуването, браво   !!
Толкова   си  заразителна, че  очаквам  след  разказите  ти   като се завърнете , доста момичета да последват маршрутите  ти !
Благодаря ти за  търпението,  с което   винаги   ми  отговаряш  на лични !  bouquet

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 20:15 от emonaem

# 326
  • у дома
Здравейте,
иска ми се да се включа във вашата тема с едно питане за Хотел Соня Вилидж и селището Геракини. Ако някой е посещавал това местенце нека разкаже как са условията в хотела, плажа и интересни места за разходка около селището.
За първи път ще посетим Гърция и ще ми бъде полезно да чуя мнения от вече ходили на това място.
Благодаря ви!
ranimi, ние за трети път ще ходим в Геракини и не мисля, че е "гадно" място. Да, няма разнообразия в него, но пък е чудесна отправна точка за разходки и към двата ръкава. За конкретния хотел нямам впечатления "отвътре". Виждала съм го, определено ми харесва, но все ми се струват високи цените за юли месец /а и за тийнейджъра вече плащаме като за трети възрастен  Grinning/. Не знам ти на каква оферта си попаднала, но ако наистина е изгодна, мисля, че няма да сбъркаш с избора.

# 327
Здравейте, момичета и честит празник!

Някой има ли "прясна" информация какво е положението със стачките в Гърция?

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2014/05/01/2291352_gur … achki_korabite_i/

# 328
  • София
emonaem, благодаря много  Hug

Не знаех за стачките..но то в Гърция по принцип последните години стачкуват доста често.
Надявам се да не се отрази на туризма..и да е нещо временно заради 1 май  Peace

# 329
  • София...........
Мацки, каква е цената и организацията на Такси-Магаре на Амулиани?
От ферибота до плажа ясно, но обратно има ли , до колко часа, до кой плаж ходят, колко човека събира каручката и....

Общи условия

Активация на акаунт