На море в Гърция 2014 - IV

• 73 762
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • София
kattrin, Ситония е красива  Heart Eyes Няма да съжаляваш, сигурна съм. Ние с години все там ходим..преди миналата година да разнообразим с една кратка Касандра и после Евия. Но Ситония си е класика!

Мохарет, къде ще сте на Куфониси? Небрежно разглеждах местенца за настаняване, и попаднах на едно, за което първата ми мисъл беше за теб  Simple Smile

Ето: http://www.mentrinos.com/

# 301
  • София
Таис  Hug Писах им на тях, но изискването е минимален престой 7 нощувки, цените за септември са:
 - до 15 септември - 55 евро без кухня и 65 евро с кухня
 - след това - 45 евро без кухня и 50 евро с кухня
Аз много съм се влюбила в това, но решихме да не се изхвърляме и тези пари да ги похарчим по таверни  Laughing
Резервирали сме тук

# 302
  • София
На мен за 5 нощувки през юни ми даде цена 40 евро  Shocked Какво излиза, че през септември е доста по-скъпо, че и трябва да се изкара повече време..много странно.

Вила Анна и на мен ми хареса, загледах я..обаче е на хълм, в трип-а се оплакват. Но иначе изглежда чудесно  Simple Smile Другите не съм ги виждала, сега ще ги разгледам. Аз си харесах една скъпотия, ММ никога няма да се съгласи на 110 евро за стая на остров голям 5 на 6 км..но поне изплакнах очи  Mr. Green
http://www.myislandhome.gr/

# 303
  • София
Хаха, твоят линк е същият, голяма съм блейка  Simple Smile
Ех, много добър вкус имаме значи двете  Hug  Mr. Green

# 304
  • София
Мдаа, явно харесваме еднакви неща  Hug
Сега си погледнах мейла, писала съм на Ментринос през февруари и той ми е върнал тези цени и изискване за 7 нощувки. Може би вашият период е по-близо и предпочита да има посетители, отколкото да му седи празно, не знам. Понякога съм си мислела, че тези ранни резервации може да не са най-удачните, точно зареди такива неща.
А за Вила Анна, аз четох много положителни отзиви точно в трипа. То почти няма места, където да са на 100% положителни отзивите, всеки си има различни изисквания. Иначе на Куфониси, ако не сте на пристанището, все ще сте на хълма, ако сте в градчето. Ние искахме да сме в градчето, за да са ни по-близо таверните вечер, защото ще сме без кола  Laughing
Виждам пак към Куфониси гледаш  Hug
Писа ли на тези - http://www.nostos-studios.gr/en/gallery.php
На мен ми дадоха 70 евро, но може за вашия период да е по-евтино.

# 305
  • София
Да, явно понякога ранната резервация има плюсове (''нашият'' Наксос), а друг път сякаш дават по-висока цена. Точно правило май няма  Simple Smile

Иначе гледам изобщо за малките Циклади, и чета отзиви. Ако отидем май ще трябва да оставим колата на Наксос, Параход ми даде добри идеи за паркинга. Вие как ще пътувате до там, от Санторини или от Аморгос?

Благодаря за линка   bouquet

# 306
  • София
От Аморгос ще пътуваме до там, има директен ферибот.
Иначе за малките циклади няма да ви трябва кола, според мен и няма смисъл да й плащате ферибот.

# 307
Здравейте,
иска ми се да се включа във вашата тема с едно питане за Хотел Соня Вилидж и селището Геракини. Ако някой е посещавал това местенце нека разкаже как са условията в хотела, плажа и интересни места за разходка около селището.
За първи път ще посетим Гърция и ще ми бъде полезно да чуя мнения от вече ходили на това място.
Благодаря ви!

# 308
  • София
ranimi, аз съм ходила в Геракини и сме пили кафе в Соня Вилидж. Хотелът беше пълен с българи, има собствен плаж с шезлонги само за посетителите на хотела и басейн мисля, че имаше. Геракини е доста спокойно село и в него няма почти нищо. Има само една свястна таверна и хотел Соня се намира далече от нея и от магазина и трябва да ходите с кола, ако сте с малки деца. Плажът не е лош, но и не е нещо особено в сравнение с други плажове на Ситония, имаше камъчета в морето. На същия плаж се помещава и един къмпинг с таверна, в която хапвахме, но откакто се запознах с една българка в кухнята и тя ми показа "прясната" риба във фризера и спряхме да ядем риба там  Laughing Защо сте избрали точно този хотел, зареди AI ли?

# 309
  • София
Аз май си харесах едно местенце на Куфониси..сега чакам да ми дадат цена и почвам преговори на високо равнище  Wink

Въпрос към по-опитните: вместо да пристигаме на Наксос, да оставяме там колата, да се товарим на ферито и т.н., ми хрумна, че можем на първи юни направо да отпътуваме от Пиреос към островчето. Има фери в 17:30, и след дъълго пътуване от около осем часа, трябва да пристигнем в 01:55. А на седми юни се товарим барабар с колата и си отплуваме за Наксос, където ще сме до 17-ти.

Как ви се струва  Thinking

# 310
  • София
Еее, не е честно така, покажи мястото  Laughing

# 311
  • София
Упс, извинявам се  Simple Smile
Ето: https://www.youtube.com/watch?v=N2DvQG_0KrA

Много ме впечатли изгледа, невероятен  Heart Eyes
Студиото е малко тясно, но карай, и без това няма да седим много вътре..а и отзивите в трип-а са чудесни.

# 312
ranimi, аз съм ходила в Геракини и сме пили кафе в Соня Вилидж. Хотелът беше пълен с българи, има собствен плаж с шезлонги само за посетителите на хотела и басейн мисля, че имаше. Геракини е доста спокойно село и в него няма почти нищо. Има само една свястна таверна и хотел Соня се намира далече от нея и от магазина и трябва да ходите с кола, ако сте с малки деца. Плажът не е лош, но и не е нещо особено в сравнение с други плажове на Ситония, имаше камъчета в морето. На същия плаж се помещава и един къмпинг с таверна, в която хапвахме, но откакто се запознах с една българка в кухнята и тя ми показа "прясната" риба във фризера и спряхме да ядем риба там  Laughing Защо сте избрали точно този хотел, зареди AI ли?

Честно казано, незнам, не сме много запознати с Гърция, ще ходим за първи път. Изпадна ни изгодна оферта и просто решихме да се възползваме. Отдавна ми се ходи, но все не стигахме до Гърция. Надявм се да не сме избрали чак толкова гадно място.

# 313
  • София
ranimi, мястото със сигурност не е ''гадно''  Peace Споко, ще си изкарате добре, ще разучите местенца и догодина вероятно пак натам ще поемете. Преди много време, когато се реших да тръгна за първи път към Гърция на море нямах представа кое къде е. Постепенно се ориентирах, понатрупах ''стаж'' и обикнах страната  Heart Eyes

Ето тук има малко инфо за твоя хотел:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636241.225

Това е едно размишление на Параход за плажовете като цяло, което аз споделям..може да ти е интересно да го прочетеш  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702314.15

И клип за хотела:
https://www.youtube.com/watch?v=zpAD65gIfkA

# 314
Много противоречиви отзиви за :Хотел Alexiou*** в  Stomio Sad  От "много гостоприемни" до "стари стиснати гърци, дето гледат само да вземат парите на българите" newsm78
Моля ви много, нека някой, който вече е бил там да каже две думи за хотела.
Благодаря.
Разучавам съветите ви и споделеното и наистина е много полезно.
Вече направих резервация и после се сетих да гледам за мнения, така че...
благодаря още веднъж   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт