На море в Гърция 2014 - IV

• 73 686
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Параход, мерси за съветите  Hug На Бела Врака има ли някаква организация на плажа или преджапваш и каквото си взел-това е??
Имам и един друг въпрос, може да ви се стори глупав, но аз никога не съм ползвала целодневни круизи  Embarassed Та се чудех по време на такъв круиз, къде се ходи до тоалетна, дали има в корабчетата тоалетни?

# 751
По-добре е да си носиш Simple Smile ние обаче отидохме тотално неподготвени. На острова не се продава нищо. Има откъде да се купи, но трябва да джапаш отново - не е зор, но си отнема 15 минути отиване и връщане. Точно срещу плажа има един голям тъп хотел, стопанисван от англичани, в който работи бар.
На самия паркинг преди лагуната пък има кантина, от която чух, че даже правят "доставки" на фрапе (но естествено трябва да знаеш телефона на гърка, и да успееш да му обясниш поръчката Simple Smile)

Круизните корабчета имат тоалетна, не се налага да се действа през борда Grinning

# 752
   Малко встрани от темата с талоните да дам една препоръка на тези с лизинговите коли. Преди една година имахме следния проблем. Единият ключ за колата е у нас, другия- у лизингодателя. Заключихме си ключа в багажника. Колата има чипове, които блокират отключването с друго средство освен със собствен ключ и работата става дебела ако започнеш силово да я отваряш. Така че пазете си ключовете за да не изпадате в нашата ситуация - на 2-ри януари  следобед (неработен ден!) с багаж,ключове,дрехи, пари и телефони в колата в Гърция, на 3-ти сутринта си на работа.

# 753
, давай, обожавам да гледам снимки  Hug
....
Таис Аз хубаво обещах  Wink на прима виста...но се оказа, че точно от Превеза имаме много малко снимки ....и докато се чудех що така ....си припомних, че ми свършваше memоry-то на апарат и щраках много пестеливо  hahaha......ей тук качих няколко....а и честно казано така хубаво си седяха хората на по чашка по палубите на яхтите, акостирани на марината, че ми беше неудобно да ги снимам  Joy

....до плажа Митикас така и не стигнахме, въпреки, че от хотела ни казаха, че е хубав....но то за 1 седмица къде по-напред  newsm78

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 17:16 от *2K*

# 754
  • София
2K, хубави снимки, благодаря   bouquet

Аз още се мотая с резервацията..поне преместихме датата на тръгване, за да можем да изкараме 1 юни с детето. Голяма драма стана като и казахме, че на ''нейния празник'' мама и тати ще са далече. Тръгваме или на втори, или на трети..и само ще се моля водата в Йонийско море да не е лед  Crazy

# 755
Дойде време и да затваряме тук седянката.

Лятото идва, пожелавам ви прекрасни посоки и преживявания в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт