Възрастови разлики

• 68 020
  • 784
  •   1
Отговори
# 525
защо се говори за някакви унижения? става дума за съвсем нормални връзки, защо въобще се предполага, че някой е униважан?

# 526
защо се говори за някакви унижения? става дума за съвсем нормални връзки, защо въобще се предполага, че някой е униважан?

Защото някой има проблем с връзките!

# 527
  • в дяволитите очички на моето тормозче
ПРеди  сто  години  бях  влюбена / или обичах, не  знам/  мъж, който  беше  на годините  на  баща ми. Разликата  ни беше  19  години. Връзката  ни  беше  силна, но  платонична, защото, за мое огромно  съжаление, беше  женен, с деца  на  моята  възраст. Умирах  за него, но  не  посмях  да  задълбоча   чувствата  си и  с физическа  близост, защото  знаех, че това  ще  ме довърши, а  нямах никакви  шансове  да    имам   с него нищо повече от  авантюра, може би  даже  дългогодишна. И то  - като   се  крия  като  мишка. 4  дълги  години, които  ме измъчиха. Айде, аз млада  и  глупава, но   и той  не  искаше и  не искаше  да ме  остави  на  мира.И тогава,  за щастие,  на хоризонта  се  появи ММ  и  аз една  година  го  тормозех, защото  обичах  Другия, а  не   исках  да   лъжа  момчето.
Междувременно  умишлено  разредих  срещите  с  Другия, вкъщи  си  изплаквах  очите  за  него,  но  бях решила, че  всичко  това е   пълна  безсмислица.
Към днешна дата  няма и  помен от ония  опустошаващи  емоции. Започнах връзка  с ММ, заживяхме  заедно, животът  ни  увлече  и  това, че  спряхме  в  един  момент  да се търсим, ми помогна   да се излекувам. Разказвам  за всичко  това, за  да  стане  ясно  на онези, които  се  съмняват- не винаги   връзката  с по- възрастен  мъж  е в резултат  на   меркантилност. Аз материално  не  съм  търсила, а  и  да  ми   го беше предложил ,щях  да го отхвърля. Просто той   беше и  е  зашеметяващ мъж. Порази  ме  като  мълния, когато  го видях  за първи път. А когато  го  опознах, стана  страшно - умен, излъчващ  сила  и  интелект. Истината  е, че  друг  като  него  не  съм срещнала  и  до  днес.

# 528
  • София
Хайде, бе! Меджик ви е черна, че не си пада по дъртаци. Не си пада- туй то!
Връзка с 50 годишен мъж не е проблем, дългосрочна такава е.......е, дано си кажете!
Аз пък не мога да плеглътна щенията на подобни. От миналата седмица - баш двама. Вярно, от единия ми се косят краката, но нищо повече не прави, освен разцвет в отношенията с прелестния ми съпруг.

Напълно разбирам отношенията на една зряла жена с подобен, ама двадесет и малко годишна - бляк, бляк, бляк!
Преди страници бях разказала за една наборка, омъжена за старче. Ами, господинът е с установен тежък диабет и паркинсонова болест и дамата взе да ми реве. Реви ми, га се жени, що не рИва?!

# 529

Да де, всеки си има мнение. Някой си падат други не, ама да правиш нещо и след това да тръбиш колко е гнусно и да плюеш по тези за които това е съзнателен избор е да речем нередно ( меко казано ).

# 530
  • София

Да де, всеки си има мнение. Някой си падат други не, ама да правиш нещо и след това да тръбиш колко е гнусно и да плюеш по тези за които това е съзнателен избор е да речем нередно ( меко казано ).
Като стар потребител, би следвало да знаеш, че тук пернати всякакви.
Вярно, грачи прекалено, но не съвсем неверни неща.
Пък и тук, нито една не си каза, че има съпруг с 20+ години разлика. Защото аз имам такава пред очите си - първо младата съседка, после една клиентка, която е фантастична дама на 50, а съпругът на 72! Сама ми каза - да, добре си е Иван - излъга ме и взе млада невеста, ама сега аз не съм добре....

# 531
..... Аз материално  не  съм  търсила, а  и  да  ми  го беше предложил, щях  да го отхвърля. Просто той   беше и  е  зашеметяващ мъж. Порази  ме  като  мълния, когато  го видях  за първи път. А когато  го  опознах, стана  страшно - умен, излъчващ  сила  и  интелект. Истината  е, че  друг  като  него  не  съм срещнала  и  до  днес.
Е, то зашеметяващи индивиди има на всякаква възраст - аз съм срещала и такива по-големи от мен и такива по-малки от мен. ... но като се замисля сега по-големите все са били някакви, от които мога да извлека някаква материална полза, макар че на пръв поглед съм ги възприемала точно както ги описваш ти.  То и в по-малките е имало хляб де, не са били пълни балъци, разбира се.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 01:34 от White Magic

# 532

Ms.Gorgeous, тежкият диабет и паркинсоновата болест не са основно болести на старостта. Паркинсонът е болест на двигателната система вследствие загубата на нервни клетки в мозъка и от нея боледуват обичайно хора между 50-60 години, но историята познава случаи, в които са засегнати и по-млади хора. В този ред на мисли е добре вместо да се правиш на колоритна, да се замислиш, че съпругът на въпросната ти приятелка нито е виновен за състоянието си, защото е "старче" (въпросът е много спорен и зависи от гледната точка), нито някой от нас е застрахован. За диабета предполагам си наясно, че може да застигне хей така, докато някой се прави на интересен. А за тежките му форми, се надявам никога да не разбереш! Толкова неподходящо е да се заиграваш със здравето на хората..., а да го обсъждаш в контекста, в който ти го правиш, е цинизъм! Бъди здрава и ако имаш акъл да се засрамиш от писанията си, помоли администратор за изтрие коментара ти, а аз ти правя жест да не те цитирам!

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 13:16 от Herz

# 533
  • София
Много великодушно! Цитирай ме, стоя си зад всяка една дума и срам не изпитвам. /Представяш ли си?!/
И не ми разтягай локуми, че господинът е извън изключенията, защото е 60 годишен, съпругата му на 30.
Тя /която съвсем не ми е близка/ ми обясняваше притеснена не въпросът със самите болести, а следствието от тях връз младото ѝ тяло. Ей това е цинизъм, Херц, моето е сурова констатация на ситуацията.

# 534
Честно казано не смятам че това е голяма разлика от 8-10 госини ... майка ми и баща ми са така братовчедка ми и приятеля и имат толкова разлика а да добавя и себе си и приятеля си .... Важното е да се разбирате ... Ето вече 6 години сме заедно  Sunglasses

# 535
Да раздвижа темата в друга посока. Какво мислите за връзка с 12 години разлика, жената е по-възрастната. Мъжът е на 28, жената на 40 и въпросния мъж го играе много влюбен.

# 536
  • София
Да раздвижа темата в друга посока. Какво мислите за връзка с 12 години разлика, жената е по-възрастната. Мъжът е на 28, жената на 40 и въпросния мъж го играе много влюбен.

Такава разлика винаги е осъдителна, обратната е повод за гордост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 537
Някои определено не могат да проумеят, че си е индивидуално, не може всички на една възраст да се слагат в кюпа. Познавам двама мъже на по 51 год, които изглеждат в пъти по-добре от разни 40 год мазни, вмирисани и с разплути шкембета. То си е до човек, ако се грижиш за себе си, обличаш се хубаво, къпеш се, тренираш ще си по-здрав и приятен за окото от някой, който е по-млад от теб, но се е занемарил.

# 538
Какво мислите за разлика от 8 години (мъжът е по-възрастния)?

За любовта граници няма. С моят приятел разликата ни е 14 години, но се обичаме, разбираме, подкрепяме, а след 2 месеца ще станем и родители. Simple Smile

# 539
Какво мислите за разлика от 8 години (мъжът е по-възрастния)?
При мен и мъжо е цели 16(той е по -голям)  Wink
Живеем си напълно нормално цели 3 години (перфектни няма)...даже се опитваме за бебе Heart luvbed Heart
Като цяло годините за мен не са от значение (стига да не са от 20 нагоре) щом се разбирате щом сте си упора, подкрепа, намерили сте правилния човек не мисля , че заради разликата в годините трябва да има някакво съмнение Simple Smile Даже аз се чувствам по -  спокойна и сигурна с него отколкото съм била с някой на моята възраст  Simple Smile Пожелавам Ви прекрасна любов  Hug

Общи условия

Активация на акаунт