Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 731
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
За самобръсначки - последно от там взех на намаление едни розови на bic - доволна съм.

# 436
  • Варна
milenka333 за самобръсначките-еднократни или многократни са,че и аз съм в чуденка.
За Бг олигофрените-нямам думи,много злобни хорица има (предимно жени над 40г.)ooooh!.

# 437
milenka333 за самобръсначките-еднократни или многократни са,че и аз съм в чуденка.
За Бг олигофрените-нямам думи,много злобни хорица има (предимно жени над 40г.)ooooh!.
Пише че са еднократни.Но аз ги използвам по няколко седмици и ножчетата са си все така хубави.Не ми дращят кожата,не ме нараняват.Много плавно се бръсна с тях.Използвала съм много самобръсначки,но тези ми допадат най-много.Самобръсначка Gillette Venus Riviera-в синя опаковка,две на брой.На цвят са бледо-оранжеви. Peace

# 438
  • Варна
Мерси Peace

# 439
  • оттам, откъдето започва България
Някой да е ползвал паста за зъби Пародонтакс Екстра Фреш. Искам да знам дали е кафява. Досега сме ползвали само Пародонтакс без флуорид и много ни харесва. Очаквам мнения, че другата седмица е на промоция.

# 440
Аз днес минах на финален пазар преди морето-взех 2 възглавнички от малките,взех едно пакетче от дамските самобръсначки на КК. Хубави ли са? Някой ползвал ли е?
10 броя, розови, с две ножчета, за 2 лв и нещо ли? Ако са тези са пълен боклук! Ползваш ги 3-4 пъти и после се дереш с тях.  Sick
С три  Mr. Green ръце съм за тези оранжевите на Венус - 2 броя за 8 лв от Кауфланд. Така се случи, че такова ножче ползвах почти година. Накрая се налагаше да се минавам по два пъти с него, но пак си режеше.
Скрит текст:

# 441
И аз ползвам същите - оранжеви,много хубави.Двете ми стигат за 1 година  Simple Smile
Новата седмица
http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … 0%B0%D0%B2%D0%B3/

# 442
  • София
Даа, на първо време ми хвана окото Ариел-ът капсули - 15.99лв. От плодовете си харесах нектарините за левче и динята (дано вече да не са презрели) - 0,29лв. Звучи добре свинският бут без кост за 6,99лв.
Обаче като видях кравето сирене Олимпус, че с 31% намаление, цената му е 9лв/кг. щях да падна. Shocked  Тия хора полудяха с тия цени - изравнихме се, че и подминахме западните страни при десетократно и повече по-нисък стандарт от техния. Whistling  Ама това е, докато хората купуват и си траят, спекулантите ще надуват до дупка цените! Twisted Evil

# 443
  • Mediterraneo
Само за маслини ще ходя следващата седмица...

# 444
Тия хора полудяха с тия цени - изравнихме се, че и подминахме западните страни при десетократно и повече по-нисък стандарт от техния. Whistling  Ама това е, докато хората купуват и си траят, спекулантите ще надуват до дупка цените! Twisted Evil
Много истина има в написаното от теб  Peace То на колко неща надуват цената не е истина  ooooh! Ама балъците-българи си мълчим  Whistling Някой да не се обиди сега  Thinking

Иначе от новата брошура дето погледнах набързо видях маслинки,баклавичката...Някой мнение за шевната машина?Трябва ми за дреболии-подгъви и скъсано тук-там....Върши ли работа?Иначе мога да похваля сешоара (не мога да повярвам че им хваля уред  Crazy).Изкара ми доста години-4,5...някъде.Повече от един с марка Филипс.
Видях че има и царевица намалена...Ахххх-обожавам я  Blush Heart Eyes

# 445
И аз чакам отзиви за шевната машина, ако някой е ползвал.

# 446
Вчера видях някакъв турски прах за пране - 50 пранета за 8.99 лв. Някой ползвал ли го е?
Иначе чакам с нетърпение да пуснат пак Омо на промоция, че от предишната взе да ми попривършва.

# 447
Някой ако има каната на Акваефект от промоцията, ще може ли да ми каже какво пише в упътването относно това на колко време се сменя филтъра и в Кауфланд продават ли филтри за тази кана?

# 448
  • София
Здравейте, някой взимал ли си е от малките цветенца, които са по 2.99 ? Обикновено ги има постоянно, просто сменят вида на цветенцето. Аз си взех днес Хризантема, реших да опитам, макар че съм чувала лоши отзиви.

# 449
  • оттам, откъдето започва България
И аз си взех хризантема, жълта, но цвета й изсъхна за седмица.  Weary Само зелените листа са добре.

Общи условия

Активация на акаунт